راه‌حل غذایی منحصر به فرد: طرز تهیه رولت سیب‌ زمینی شگفت‌انگیز از رستوران

  • توسط: admin


رولت سیب‌زمینی یک غذای محبوب و خوشمزه است که برای مهمانی‌ها و جشن‌ها مناسب است. این غذا از مواد اصلی از گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه فرنگی تهیه می‌شود. مراحل تهیه مواد میانی این رولت از تفت کردن پیاز تا اضافه کردن گوشت چرخ‌کرده و رب گوجه‌ فرنگی تا پختن آن به‌سراغ ساختن مواد رولت می‌رود. این مواد شامل سیب‌زمینی رنده شده، تخم مرغ، پنیر پیتزا و جعفری هستند. پس از پخت مواد میانی و ساختن مواد رولت، مواد میانی روی سینی فر ریخته و سپس مواد رولت بر روی آن قرار داده می‌شود. در ادامه، پنیر پیتزا هم به آن اضافه شده و داخل فر قرار می‌گیرد تا طلایی شود. در نهایت، رولت سیب‌زمینی را از فر بیرون آورده و به تزئین و سرو کردن آن می‌پردازیم. تهیه این غذا نیازمند صرف زمان و دقت است، اما نتیجه نهایی آن ارزش تلاش را دارد.

رولت سیب‌ زمینی غذایی مجلسی و خوشمزه است که در مهمانی‌ها به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. در ادامه این مقاله از آدرینبلاگ همراه ما باشید تا با طرز پخت این غذا آشنا شوید.مواد لازم جهت تهیه مواد میانی رولت سیب‌ زمینی:گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرمفلفل دلمه‌ای رنگی۲ عددپیاز۱ عددرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبهبه میزان لازمروغن مایعبه میزان لازممراحل پخت مواد میانی رولت سیب‌ زمینیطرز تهیه مواد میانی میانی رولت سیب‌زمینی در ادامه شرح داده شده است:مرحله اول: پیاز را تفت دهیدپیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا پیاز کاملا سرخ و طلایی شود. در ادامه مقداری زردچوبه به آن افزوده و مخلوط کنید.مرحله دوم: گوشت چرخ‌کرده و فلفل دلمه‌ای را تفت دهیدگوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید تا جایی که رنگ گوشت تغییر کرده و سرخ شود. سپس فلفل دلمه‌ای‌ها را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید تا تفت بخورد. مرحله سوم: رب‌گوجه را به مواد اضافه کنیدوسط تابه را باز کنید و مقداری رب‌گوجه را در تابه تفت داده و پس از گرفته شدن خامی آن با مواد دیگر مخلوط کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینیمرحله چهارم: رب‌گوجه را به مواد اضافه کنیددر این مرحله یک لیوان آب‌جوش به مواد افزوده و درب تابه را بگذارید تا گوشت چرخ‌کرده بپزد و آب اضافی آن کشیده شود. سپس تابه را از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.مواد لازم جهت تهیه رولت سیب‌ زمینی:سیب زمینی۳ عددتخم مرغ۲ عددپنیر پیتزا۱/۵ لیوانجعفری۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه میزان لازممراحل پخت رولت سیب‌ زمینیدر این بخش طرز تهیه رولت سیب‌ زمینی به صورت مرحله به مرحله بیان شده است.مرحله اول: فر را روشن کنیدابتدا دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا به طور کامل گرم شود.مرحله دوم: سیب‌زمینی‌ها را رنده کنیددر ادامه سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید، سپس با فشار دادن آب اضافی آن را بگیرید.مرحله سوم: تخم‌مرغ، پنیر پیتزا، نمک و فلفل را اضافه کنیدسیب‌زمینی رنده شده را داخل کاسه‌ای ریخته و سایر مواد از جمله (پنیر پیتزا، نمک، فلفل و تخم‌مرغ‌ها) را به آن اضافه کنید. جعفری خرد شده را نیز به مواد افزوده و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شوند.مرحله چهارم: مواد رولت را روی سینی فر بریزید و سطح آن را صاف کنیدسینی فلزی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و آن را کمی چرب کنید. سپس مواد رولت را روی آن ریخته و با پشت قاشق سطح آن را صاف کنید. به مدت نیم ساعت درون فر قرار دهید تا مایه رولت بپزد. در حین پخت به آن سر بزنید تا زیاد خشک و برشته نشود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیا با خمیر یوفکامرحله پنجم: مایه گوشت‌چرخ‌کرده را روی مواد رولت بریزیدپس از پخت مایه رولت آن را از فر خارج کنید و گوشت چرخ‌کرده را روی آن ریخته و پخش کنید. سپس آن را رول کرده و داخل فرد بگذارید تا روی آن طلایی شود.مرحله ششم: پنیر پیتزا را روی رولت بریزیدپس از طلایی شدن رولت آن را از فر خارج کرده و پنیر پیتزا را روی آن بریزید. سپس مجددا داخل فر بگذارید تا طلایی شود. در نهایت رولت سیب‌ زمینی را از فرد در آورده و بگذارید خنک شود. می‌توانید به صورت ورقه‌ای برش بزنید، تزئین کرده و سس‌های مختلف سرو کنید.نکات مهم در پخت رولت سیب‌ زمینیدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه رولت سیب زمینی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای جدا کردن رولت از کاغذ روغنی پس از پخت، کافی است قلمو را با آب خیس کرده و به کاغذ روغنی بکشید تا به راحتی از رولت جدا شود.به جای گوشت چرخ‌کرده در مواد میانی رولت می‌تواند از گوشت مرغ استفاده کنید.به صورت سلیقه‌ای برخی افراد از کالباس و سوسیس به همراه قارچ در مواد میانی استفاده می‌کنند.می‌توان رولت سیب‌زمینی را بدون گوشت نیز طبخ کرد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی بامیه‌ای خانگیدر این مقاله از مجله آشپزی آدرینبه طرز پخت رولت سیب‌زمینی پرداختیم. می‌توانید این غذای خوشمزه را به عنوان وعده غذایی اصلی یا پیش‌غذا تهیه و سرو کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید