راز لوکم شیری شاداب، بدون نیاز به فر؛ بر اساس سبک ترکیه‌ای

  • توسط: admin


لوکوم شیری یکی از دسرهای خوشمزه و ساده‌ای است که اصل آن به کشور ترکیه برمی‌گردد. این دسر با استفاده از مواد اولیه ساده و بدون نیاز به فر یا همزن برقی تهیه می‌شود و شباهت زیادی به راحت‌الحلقوم ایرانی دارد. تهیه این دسر حدود ۲۵-۳۵ دقیقه زمان می‌برد و مواد لازم برای ۶-۸ نفر مناسب است. این دسر به راحتی تهیه می‌شود و در دسته بندی آسان قرار دارد. برای تهیه لوکوم شیری، ابتدا نشاسته گل را در شیر حل کرده و سپس به آرامی شکر و کره را اضافه کرده و مواد را تا غلظت مناسب آنها رسیده از روی حرارت بردارید. سپس وانیل، مغز پسته و پودر نارگیل را به مخلوط اضافه کرده و به‌خوبی ترکیب کنید. در نهایت، مخلوط را در قالب‌های مربعی ریخته و در یخچال یک سه-چهار ساعت برای استحکام بیشتر مواد نگهدارید. این دسر خوشمزه و دلچسب را می‌توانید به‌صورت خنک و خوراکی لذت ببرید و از آن لذت ببرید.

لوکوم شیری، یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین دسرهایی است که اصالت آن به کشور ترکیه برمی‌گردد. این دسر با مواد اولیه بسیار ساده و راحتی بدون نیاز به فر یا همزن برقی تهیه می‌شود و شباهت زیادی به راحت‌الحلقوم خودمان دارد.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ خوشمزه‌ترین و کامل‌ترین طرز تهیه لوکوم شیری را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه لوکوم شیریمدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این شیرینی ۲۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۶-۸ نفر است که شما به راحتی با جمع و تفریق ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را کاهش یا افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این شیرینی را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه لوکوم شیری:شیر۲/۵ پیمانهنشاسته گل۲ قاشق غذاخوریشکر۱/۲ پیمانهوانیل۱/۲ قاشق چای‌خوریکره۲۰ گرممغز پستهبه مقدار دلخواهپودر نارگیلبه مقدار دلخواهمرحله اول: ترکیب شیر و نشاسته گلنشاسته گل را درون ظرف مناسبی بریزید. شیر سرد را کم‌کم به آن اضافه کنید و مدام به هم زنید تا نشاسته گل در شیر حل شود.حال محتوای فوق را از صافی رد کنید و مواد را درون قابلمه مناسبی بریزید.مرحله دوم: افزودن شکرشکر را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.مواد را به هم زنید تا دانه‌های شکر درون محتوای فوق حل شود.قابلمه را روی حرارت کم گذارید و مدام مواد را بهم زنید تا کم‌کم موادتان غلیظ شود.در این مرحله باید حوصله داشته باشید و حرارت را زیاد نکنید.روی حرارت کم مدام مواد را به هم زنید تا علاوه بر گرفته شدن بوی خامی نشاسته، موادتان کم‌کم به غلظت رسد.مرحله سوم: افزودن کرهپس از این‌ که مواد لوکوم شما به غلظتی شبیه به فرنی رسید.کره به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید.مواد را به خوبی به هم زنید تا کره به خورد مواد رود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم پرتقالی به روش ترکیه‌ایمرحله چهارم: افزودن وانیلوانیل را به محتوای لکوم اضافه کنید.مواد را به خوبی به هم زنید تا وانیل در آن پخش شود.حرارت را خاموش کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.مرحله پنجم: افزودن مغز پستهکمی که لوکوم خنک‌تر شد به مقدار دلخواه مغز پسته به آن اضافه کنید و مواد را به‌خوبی با هم ترکیب کنید.انجام این مرحله کاملاً سلیقه‌ای و اختیاری است.مرحله ششم: ریختن مواد لوکوم در قالببرای این لوکوم های خوشمزه و لطیف می‌توانید از قالب‌های سیلیکون استفاده کنید.قالب‌ها را زیر آب خیس کنید، آب اضافی‌شان را بتکانید و از مواد لوکوم زمانی که هنوز گرم است درون قالب‌ها بریزید و با قاشق روی مواد را صاف کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لوکوم نارنگیمرحله هفتم: استراحت دادن لوکومقالب‌های حاوی لوکوم را درون یخچال قرار دهید.۳-۴ ساعت منتظر بمانید تا لوکوم ها به خوبی ببینند.اگر تجربه درست کردن لوکوم شیری را دارید، خوشحال می‌شویم که نظرات خود را با ما در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی آدرینبه اشتراک بگذارید. من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید