راز لذیذی سالاد بادمجان ایتالیایی؛ راهنمایی گام به گام

  • توسط: admin


این سالاد بادمجان ایتالیایی یک غذای سبک و لذیذ است که شباهت زیادی با غذاهای ایرانی دارد، به ویژه با بادمجان. این غذا می‌تواند جزو برنامه هفتگی برای وعده شام یا پیش غذا باشد. برای تهیه این سالاد نیاز به بادمجان، سیر، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، شکر، جعفری، ریحان، پونه، نمک و فلفل دارید. در مرحله اول بادمجان‌ها را کبابی کرده و سپس خرد کنید و مواد دیگر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس آن را به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا طعم‌ها خوب ترکیب شوند. سپس می‌توانید این سالاد را سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. این سالاد را می‌توانید طبق روش آدرینبلاگ تهیه کرده و به دوستان و خانواده خود پیشنهاد دهید.

این سالاد ساده و لذیذ ایتالیایی به غذاهایی که ما ایرانی‌ها با بادمجان می‌پزیم شباهت زیادی دارد. از آنجایی که ذائقه ما با غذاهای ایتالیایی جور در می‌آید این غذای سبک هم می‌تواند جزو برنامه هفتگی ما برای وعده شام یا پیش غذا باشد.

در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی همراه ما باشید.

مواد لازم جهت تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی

برای تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

بادمجان۶ عددسیر له شده۲ حبهروغن زیتون۳ قاشق غذاخوریسرکه بالزامیک۲ قاشق غذاخوریشکر۱ قاشقجعفری خرد شده۲ قاشق غذاخوریریحان خرد شده۲ قاشق غذاخوریپونه خشک۱ قاشق چای‌خورینمک و فلفل سیاهبه میزان دلخواه

مراحل تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی

مراحل تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی به شرح زیر است:

مرحله اول: کبابی کردن بادمجان

فر را به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.

سپس بادمجان‌ها را خوب بشویید. روی سطح آن‌ها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. کف سینی فر یک فویل بگذارید و بادمجان‌ها را روی آن قرار دهید. هر از گاهی بادمجان ها را برگردانید. تا کامل کباب شوند.

مرحله دوم: خرد کردن بادمجان و اضافه کردن مواد

در این مرحله بادمجان کبابی را با پوست خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. سپس مابقی مواد یعنی سیر، روغن زیتون، سرکه، شکر، جعفری، ریحان، پونه، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی با کوسکوس

مرحله سوم: به سالاد استراحت دهید

مواد سالاد را درون ظرف سالاد بریزید. روی آن را بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید. سالاد جذاب ایتالیایی شما حاضر است. نوش جان!

پیشنهاد می‌کنیم که حتما این سالاد خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، در سه سوت تهیه و میل کنید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید