راز طعم دلپذیر آش کنگر: مراحل آسان و لذیذ آش کنگر
کنگر یکی از سبزی های محبوب و خوشمزهی فصل بهار است که خواص درمانی خوبی نیز دارد. از این گیاه میتوان در تهیه غذاهای مختلفی مانند خورشت و آش استفاده کرد. یکی از دلایل محبوبیت کنگر، طعم و طراوتی است که به هر غذایی اضافه میکند.
برای تهیه آش کنگر، نیاز به موادی مانند خمیر مرغ، آرد، ماست، پیاز، سبزیهای آش و کنگر دارید. با مراحلی ساده نظیر خیساندن نخود و گندم، سرخ کردن پیاز و افزودن مواد به یکدیگر، میتوانید آش خوشمزهای درست کنید.
به عنوان یک دستور پخت سنتی و خوشمزه، آش کنگر با استفاده از این مواد میتواند گزینه خوبی برای وعدههای گرم و خوشمزه باشد. این غذا با ترکیب منحصر به فرد مواد، طعم و طراوت خوبی به آش اضافه میکند و میتواند گزینه خوبی برای خوردن در فصل بهار باشد.
کنگر یکی از سبزی هایی است که مختص فصل بهار است و علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارد خواص فوق العاده درمانی هم دارد. با این گیاه میتوان خورش کنگر درست کرد که بسیار هم لذیذ است اما شاید تا به حال نشنیده باشید که در تهیه آش هم میتوان از کنگر استفاده کرد. در این قسمت از آدرینبلاگ با طرز تهیه آش کنگر همراه ما باشید.برای درست کردن آش کنگر برای هشت نفر به این مواد احتیاج داریم.مواد لازم برای تهیه آش کنگرتخم مرغ۱ عددآرد۱ قاشق سوپخوریماست۲پیمانهپیاز سرخ کرده۳عددسبزی آش۱کیلوکنگر پاک کرده و تیغ گرفته شدهنیم کیلوآب قلم۱لیترگندم پوست کندهنصف پیمانهنخود۱چهارم پیمانهروغنبه میزان لازمآب جوش۱ پیمانهزردچوبه۱قاشق سوپخوریطرز تهیه آش کنگردر این مرحله به سراغ طرز تهیه این آش لذیذ میرویم.مرحله اول: خیساندن نخود و گندمابتدا باید نخود و گندم را بشوییم و به صورت جداگانه چند ساعت در آب خیس کنیم.مرحله دوم: سرخ کردن پیازبرای شروع ابتدا پیاز را خلالی خرد کرده و آن را در تابه با روغن کم تفت میدهیم تا سرخ شود. یک سوم از پیاز سرخ شده را برای تزیین اش در آخر کار کنار میگذاریم. بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش عدس به روش خانگیمرحله سوم: اضافه کردن نخود و گندم به پیازسپس به مابقی پیازها گندم و نخود را اضافه میکنیم و کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود.مرحله چهارم: افزودن آب قلمبعد همه مواد را داخل قابلمهای مناسب میریزیم و به همراه آب قلم روی حرارت متوسط قرارمیدهیم تا بجوشد. بعد از جوش آمدن مواد حرارت را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا نخود و گندم در آب قلم بپزند.مرحله پنجم: اضافه کردن کنگر و سبزیبعد از پخته شدن مواد، کنگر و آش سبزی را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا آش کاملا بپزد و جا بیفتد.مرحله ششم: افزودن ماست و تخم مرغدر انتهای مراحل پخت آش، ۱ عدد تخم مرغ را با آرد و ماست خیلی خوب هم میزنیم و داخل آن کمی آب جوش میریزیم و بعد از اینکه دمای مواد ولرم شد آن را داخل قابلمه آش میریزیم و مدام هم میزنیم تا به همراه آش چند جوش ریز بخورد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش گندم یزدی خوشمزهمرحله هفتم: سرو آشآش آماده شده را از روی حرارت برمیداریم و در ظرف مورد نظر میکشیم. برای تزیین از پیاز داغ و زردچوبه تفت داده شده در روغن مایع استفاده میکنیم.نوش جاننکات تهیه آش کنگرگندم و نخود را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید گندم را در آب داغ نیم ساعت خیس کنید و نخود را ۲ بار جوشانده و آبش را خالی کنید و بعد بپزید.برای آنکه ماست در آش نبرد آن را خیلی خوب هم بزنید و وقتی به آش اضافه کردید تا جوش آمدن آن را مدام هم بزنید.در این قسمت از مجله آشپزی آدرینبا طرز تهیه آش کنگر همراه شما بودیم. این آش لذیذ را با این دستور درست کنید و از تجربه پخت آن برای ما هم بگویید.
- برچسب ها: