راز تهیه کیک شکلاتی خارقالعاده بدون نیاز به فر، همزن برقی و تخم مرغ
کیک فوری، یکی از انواع کیکهایی است که در کمتر از ۲۰-۳۰ دقیقه آماده میشود و برای تهیه آن نیازی به تخممرغ نیست. میتوانید این کیک را شکلاتی یا وانیلی تهیه کنید و از آن لذت ببرید.اگر روز پرکاری داشتید، تهیه این کیک آسان و میل کردنش در کنار چایی نشانهی خستگی روزانه را از بین میبرد.
برای تهیه این کیک، ابتدا مواد خشک مانند آرد سفید، پودر کاکائو و بیکینگپودر را با هم ترکیب کرده و سپس روغن و شیر به آن اضافه کرده و با یکدیگر مخلوط کنید. سپس وانیل یا هر طعم دلخواه دیگری را به مواد اضافه کرده و مخلوط را در لیوان قرار داده و در قابلمه آب جوش برای پخت کیک قرار دهید.
پس از مدت زمان مشخص، کیک را بررسی کنید و اگر پخته بود، از قابلمه خارج کنید و آن را تزیین کنید. با وجود سه نکته مهم تهیهی این کیک، میتوانید به راحتی آن را تهیه کرده و لذت ببرید.
کیک فوری، یکی از انواع کیکهای ساده و خوشمزهای است که در کمتر از ۲۰-۳۰ دقیقه آماده میشود. در این کیک تک نفره از تخممرغ استفاده نمیشود. شما میتوانید مناسب با ذائقه خودتان آن را شکلاتی یا وانیلی تهیه کنید. اگر روز پرکار و سختی داشتید قطعا تهیه این کیک آسان و میل کردنش در کنار فنجانی چایی خستگی کل روز شما را از بین میبرد.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ سادهترین و خوشمزهترین طرز تهیه کیک شکلاتی فوری بدون نیاز به فر یا همزن برقی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکات مهمی که در تهیه این کیک باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.طرز تهیه کیک شکلاتی بدون تخممرغمدت زمان آمادهسازی و تهیه این کیک ۲۰-۲۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۱ نفر است که شما به راحتی با توجه به تعداد نفرات میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این کیک خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کیک در دستهبندی آسان قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه کیک شکلاتی بدون تخم مرغ:آرد سفید قنادی ۴ قاشق غذاخوریپودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوریشکر ۳ قاشق غذاخوریشیر۴ قاشق غذاخوریبیکینگپودر۱/۲ قاشق چایخوریروغن مایع ۱ قاشق غذاخوریوانیل ۱/۲ قاشق چایخوریمرحله اول: آماده سازی لیوان و قابلمهلیوان سرامیکی (ماگ) مناسبی را که نسبت به دما و حرارت مقاوم است را انتخاب کنید.آن را درون قابلمهای کوچکی قرار دهید و تا ۲/۳ ارتفاع لیوان در قابلمه آب بریزید.لیوان را از قابلمه خارج کنید و درب قابلمه را ببندید. حال قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به نقطه جوش رسددر این بازه زمانی به سراغ تهیه مایه کیک روید.مرحله دوم: آمادهسازی مواد خشکآرد سفید، پودر کاکائو و بیکینگپودر را درون لیوان بریزید و با کمک قاشق کوچکی به هم زنید تا مواد خشک به خوبی با هم ترکیب شوند.اگر زمان کافی در اختیار دارید میتوانید برای لطیفتر شدن بافت کیک در این مرحله مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید.مرحله سوم: افزودن روغن و شیرشیر به دمای محیط رسیده و روغن مایع را به مواد درون لیوان اضافه کنید و مواد را به خوبی بهم زنید تا با هم ترکیب شوند.مرحله چهارم: افزودن وانیلبرای خوش عطرطعمتر شدن کیک در این مرحله مقداری وانیل به مواد کیک اضافه کنید و مواد را بهم زنید.شما میتوانید از انواع طعمدهندهها یا اسانسها نیز استفاده کنید.مرحله پنجم: پخت کیکتکهای کاغذ روغنی یا دستمال کاغذی روی لیوان قرار دهید.لیوان را در مرکز قابلمه آب در حال جوشیدن گذارید.حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.۱۲-۱۵ دقیقه زمان دهید تا کیک به آرامی بپزد.پس از گذشت زمان اعلام شده با کمک سیخ چوبی یا خلال دندان میزان پختگی کیک را بررسی کنید.برای این کار باید سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید و پس از خارج کردن نباید ذرهای از مواد کیک به آن چسبیده باشد.اگر کیک کاملا نپخته بود آن را به قابلمه برگردانید و چند دقیقهای زمان پخت را افزایش دهید.به همین راحتی و با طی کردن ۵ مرحله بسیار ساده کیک فوری خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است. در پایان میتوانید با مقداری مغز گردو یا سس شکلات کیک را تزیین کنید.در تهیه کیک فوری بدون تخممرغ به سه نکته زیر توجه کنید:اگر تمایل به تهیه کیک فوری وانیلی دارید کافی است مقدار پودر کاکائو دستور را حذف کنید و متناسب با آن آرد سفید به کیک اضافه کنید.حتما در اندازهگیری مواد اولیه از قاشقهای استاندارد مخصوص شیرینیپزی کمک بگیرید.میتوانید همه مواد کیک را با هم ترکیب کنید و بعد مواد را در فنجانهای کوچکتری بریزید و طبق مراحل بالا کیک را بپزید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به پخت کیک و شیرینی خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق این روش بسیار سریع و ساده این کیک فوری بدون تخممرغ را تهیه و نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: