راز تهیه کوکو قارچ و بادمجان در چند قدم ساده

  • توسط: admin


کوکو قارچ و بادمجان یک غذای ساده و خوشمزه است که بدون گوشت تهیه می‌شود و برای افراد گیاه‌خوار مناسب است. این غذا با استفاده از بادمجان، قارچ، پیاز و ادویه‌های متنوع تهیه می‌شود. مراحل تهیه این کوکو شامل آماده‌سازی بادمجان، قارچ و پیاز، تفت دادن مواد، افزودن سیر و ادویه‌ها، و سرخ کردن کوکوها می‌شود. این کوکو می‌تواند با انواع سبزیجات مختلف مانند کدو، فلفل‌دلمه‌ای، ذرت و هویج تهیه شود و برخی از افراد برای افزودن تخم مرغ به آن استفاده می‌کنند. این غذا می‌تواند به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا مناسب باشد و با نان، گوجه‌فرنگی و خیارشور سرو می‌شود. تهیه این کوکو نیازمند توجه به نکاتی مانند تلخ نبودن بادمجان و سبک شدن پیاز است و میتواند یک گزینه خوب برای یک وعده غذای متفاوت و خوشمزه باشد.

کوکو قارچ و بادمجان جز یکی از انواع غذاهای ساده‌ای است که بدون گوشت تهیه می‌شود. این غذا یک انتخاب مناسب برای افراد گیاه‌خوار است.
کوکو قارچ و بادمجان طعم و مزه بسیار خوبی دارد و به راحتی با چند قلم مواد ساده تهیه می‌شود. اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید و متفاوت هستید به شما توصیه می‌کنیم که از میل کردن این کوکو غافل نشوید.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از خوشمزه‌ترین و کامل‌ترین روش‌های تهیه کوکو قارچ و بادمجان را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکات مهمی که در تهیه این کوکو باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.

مواد لازم جهت تهیه کوکو قارچ و بادمجان

بادمجان۱ عدد قارچ ۵-۶ عددپیاز ۲ عددسیر ۱-۲ حبهآرد نخودچی۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا به مقدار دلخواهروغن به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو قارچ و بادمجان

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این کوکو ۳۰-۴۰ دقیقه است.

مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این کوکو جذاب را تهیه کنید.

درجه سختی تهیه این کوکو در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی بادمجان

بادمجان را بشویید و پوست بگیرید.

آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. بادمجان‌های خرد شده را کنار گذارید و‌ به سراغ مرحله بعد روید.

(از تلخ نبودن بادمجان اطمینان حاصل کنید، در صورت تلخ بودن بادمجان‌های خرد شده را در ترکیب آب و نمک به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه قرار دهید)

مرحله دوم: آماده سازی قارچ

قارچ‌ها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود.

قارچ‌ها را مانند بادمجان به صورت نگینی ریز خرد کنید.

مرحله سوم: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید.

به صورت نگینی پیاز را خرد کنید و پیازهای نگینی خرد شده را در تابه بریزید.

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

توجه داشته باشید که در این مرحله نیاز به افزودن روغن به تابه نیست.

هدف از انجام این مرحله سبک شدن پیاز است.

۳-۴ دقیقه پیاز را تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب‌ زمینی با هویج

مرحله چهارم: افزودن قارچ و بادمجان

قارچ‌های نگینی خرد شده و بادمجان‌ها را به محتوای درون تابه اضافه کنید.

حرارت را زیاد کنید و مدام تفت دهید تا آب اضافی قارچ‌ها تبخیر شود.

قارچ و بادمجان باید کمی تغییر رنگ دهند.

پس از گذشت ۳-۴ دقیقه حرارت را خاموش و‌ تابه را کنار گذارید تا محتوای درون آن خنک شود.

پس از خنک شدن مواد درون تابه را در کاسه مناسبی بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی برنج به روش خانگی

مرحله پنجم: افزودن سیر و‌ پوره کردن مواد کوکو

سیر را بشویید و پوست بگیرید

آن را با کمک سیر له کن یا رنده پوره کنید

پوره سیر را به مواد درون کاسه اضافه کنید.

با کمک گوش کوب یا چنگال مواد را له و پوره کنید.

به شکلی که مواد بافتی یکدست و یکنواخت به خود گیرد.

مرحله ششم: افزودن ادویه‌ها و آرد نخودچی

نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و‌ آرد نخودچی را به ترکیب فوق اضافه کنید همه مواد را به خوبی با هم ورز دهید تا ترکیب یک‌دستی حاصل شود.

مواد کوکو بسیار خوشمزه و‌ جذاب شما آماده سرخ کردن است.

مرحله هفتم: سرخ کردن کوکو

در تابه تفلون مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.

منتظر بمانید تا روغن گرم شود، از مواد کوکو با کمک دست یا قالب بردارید و کمی به آن شکل دهید.

مواد را در روغن داغ گذارید و هر طرف کوکوها را چنددقیقه‌ای سرخ کنید

پس از سرخ شدن کوکوها آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

کوکوهای جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.

آن‌ها را با انواع نان در کنار گوجه‌فرنگی، خیارشور و کاهو میل کنید.

چه مواد خوراکی دیگری می‌توان در کوکو بادمجان و قارچ استفاده کرد؟

شما با توجه به ذائقه و سلیقه غذایی‌تان می‌توانید از سایر سبزیجات مانند کدو، فلفل‌دلمه‌ای، ذرت، نخودفرنگی، سیب‌زمینی، هویج و کلم‌بروکلی در تهیه این کوکو استفاده کنید.

برخی در مواد اولیه کوکو از تخم‌مرغ استفاده می‌کنند، شما نیز می‌توانید ۱-۲ تخم‌مرغ به مقدار موادی که در بالا اعلام شد اضافه کنید.

نکته: اگر از نچسب بودن تابه خود اطمینان دارید می‌توانید کوکو را کامل و یک‌دست در تابه سرخ کنید.

امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل بالا این کوکو متفاوت را تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید