راز تهیه پودر نارگیل خانگی: طریقه‌ای سریع و لذت‌بخش برای تهیه پودر نارگیل خانگی، تازه و از روی درختان، که احساس چربی طعم آن بهترین تجربه را برای شما ایجاد می‌کند.

  • توسط: admin


پودر نارگیل یکی از محصولاتی است که در قنادی و شیرینی‌پزی بسیار پرمصرف است. با استفاده از این پودر، می‌توانید انواع کیک‌ها، شیرینی‌ها، دسرها و نوشیدنی‌ها را تهیه و از آن‌ها لذت ببرید. در نگاه اول، تهیه پودر نارگیل ممکن است به نظر کار سختی بیاید، اما در واقع با روش‌های ساده و بدون نیاز به وسایل خاص، می‌توانید پودر نارگیل خانگی خود را تهیه کنید.

برای تهیه پودر نارگیل خانگی، تنها نیاز به نارگیل تازه دارید. فرایند تهیه‌ی این پودر شامل تمیز کردن و گرفتن پوست نارگیل، گرفتن پوست نازک نارگیل، خشک کردن نارگیل و رنده کردن آن می‌شود. با رعایت مراحل صحیح و استفاده از نارگیل تازه و با کیفیت، می‌توانید به راحتی پودر نارگیل خانگی و ارگانیک خود را تهیه کرده و از آن استفاده نمایید.

با نگهداری پودر نارگیل در ظروف درب‌دار در یخچال، می‌توانید برای ماه‌ها از این پودر استفاده کنید. پودر نارگیل خانگی، با کیفیت، تازه و بدون مواد نگهدارنده تهیه شده و می‌تواند انواع غذاها و شیرینی‌ها را بهتر و خوشمزه‌تر کند. بهتر است این روش ساده تهیه پودر نارگیل را امتحان کنید و از آن در آشپزخانه‌ی خود استفاده کنید.

پودر نارگیل یکی از پودر‌های پرمصرف در قنادی و شیرینی‌پزی است. شما با پودر نارگیل می‌توانید انواع کیک‌ها، شیرینی‌ها، دسرها و نوشیدنی‌ها را تهیه و نوش جان کنید.شاید تصور کنید که تهیه پودر نارگیل به صورت خانگی کار سخت و دشواری باشد. اما چنین نیست و شما به راحتی بدون نیاز به ابزار یا وسایل خاصی می‌توانید پودر نارگیل خانگی را تهیه و مورد استفاده قرار دهید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کامل‌ترین و ساده‌ترین طرز تهیه پودر نارگیل را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این پودر باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه پودر نارگیل خانگیمدت زمان آماده سازی و تهیه این پودر ۲-۳ روز است.با توجه به هر حجم نارگیل استفاده شده، پودر نارگیل خواهید داشت.درجه سختی تهیه این پودر در دسته بندی آسان قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه پودر نارگیل:نارگیل تازه۱ عددمرحله اول: تمیز کردن و گرفتن پوست نارگیلپوسته‌ی رشته رشته‌ای روی نارگیل را جدا سازید.آب درون آن را خارج کنید و پوست چوبی قهوه‌ای نارگیل را بشکنید.میوه نارگیل را بشویید و درون صافی گذارید تا آب آن گرفته شود.مرحله دوم: گرفتن پوست نازک نارگیلنارگیل‌ها را خشک کنید و پوست قهوه‌ای نازک چسبیده به میوه را با کمک چاقو اره‌ای بتراشید.تمام قسمت‌های سفید نارگیل را جدا سازید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شکلات نارگیلی (بونتی)مرحله سوم: خشک کردن نارگیلنارگیل‌ها را به چند روش می‌توانید خشک کنید.می‌توانید با کمک بخاری، شوفاژ، فر، میوه‌خشک کن میوه را خشک کنید.برای خشک کردن نارگیل روی شوفاژ یا بخاری کافی است تکه فویل آلومینیومی روی بخاری بگذارید و نارگیل‌ها را روی آن قرار دهید.۱-۲ روز منتظر بمانید تا نارگیل‌ها خشک شوند.در این بازه زمانی هر چند ساعت یکبار آن‌ها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز حرارت ببیند.مرحله چهارم: رنده کردن نارگیل خشکنارگیل‌های خشک را با کمک رنده ریز، رنده کنید.برای پودرتر شدن ذرات نارگیل می‌توانید آن‌ها را درون غذاساز، میکسر یا خرد کن بریزید و پوره کنید.پس از رنده یا پوره کردن نارگیل‌ها آن‌ها را درون سینی بریزید و مجدد کنار شوفاژ یا بخاری گذارید تا کمی هوا بخورد و خشک شود.به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله بسیار ساده پودر نارگیل خانگی مرغوب و تازه شما آماده استفاده کردن است.این پودر نارگیل در بهداشتی ترین شرایط، بدون هیچ مواد نگهدارنده با افزودنی تهیه می‌شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی نارگیلی مثل قنادی برای عیدبهتر است پودر نارگیلتان را درون ظرف درب‌دار در یخچال نگهداری کنید، با این روش ماه‌ها می‌توانید آن را به صورت تازه نگهداری کنید.توصیه می‌کنیم که از این به بعد طبق روش ساده و آسانی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، پودر نارگیل را به صورت خانگی و ارگانیک خودتان در منزل تهیه کنید تا متوجه تفاوت کیفیت، عطر و بوی آن با پودرهای نارگیلی بازاری شوید.توجه داشته باشید که طعم و کیفیت نارگیل اولیه شما در طعم نهایی پودر آن تأثیر زیادی دارد پس حتما از نارگیل تازه، با کیفیت و مرغوب استفاده کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به تهیه محصولات خانگی قرار گرفته باشد.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید