راز تهیه مرغ ربی رستورانی به سبکی حرفه ای و لذت بخش
حتما شما هم یکی از طرفداران مرغ ربی رستورانی هستید، اگر تا به حال دستور تهیه خوبی برای درست کردن آن پیدا نکردید، در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز پخت این غذای مجلسی و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه مرغ ربی رستورانی
برای درست کردن مرغ ربی رستورانی مواد زیر را آماده کنید:
ران مرغ ۴ عددرب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوریزعفران آبکرده به میزان لازمپیاز۳ عددهویج ۲ عددبرگ بو ۲ عددساقه کرفس ۲۰ گرمنمک، فلفل،زردچوبهبه میزان لازمروغن مایعبه میزان لازم
مراحل تهیه مرغ ربی رستورانی
مراحل تهیه مرغ ربی رستورانی به شرح زیر است:
مرحله اول: مرغ را آماده کنید
در ابتدا مرغها را با آب سرد شسته و با کمی آب داخل قابلمه بریزید و نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.
هر کدام از هویجها را پوست بگیرید و به صورت عمودی به ۴ بخش برش دهید و همراه تکههای کرفس به مرغها اضافه کنید.
سپس یک عدد از پیازها را پوست بگیرید و به ۴ قسمت برش دهید و لابهلای مرغها قرار دهید.
در قابلمه را بگذارید و برای یک ساعت و نیم تا دو ساعت آنها را آبپز کنید.
مرحله دوم: سس مرغ را آماده کنید
پیازهای باقیمانده را پوست بگیرید و با رنده درشت رنده کنید یا به صورت خلالی ریز و یکدست خرد کنید.
در تابهای روغن بریزید و پیازها در آن بریزید و اجازه دهید تا جایی سرخ شود که تا طلایی رنگ شود.
مقداری نمک و زردچوبه به پیازها اضافه کنید و کمی دیگر آنها را تفت دهید.
سپس رب گوجه فرنگی را به پیازها اضافه کنید و کمی نفت دهید تا از حالت خامی خارج شود.
مرحله سوم: مواد را باهم مخلوط کنید
در این مرحله باید مرغهایی که پخته شده را از قابلمه خارج کنید و داخل تابهای که سس را درست کردید بگذارید و سرخ کنید.
مرغها را تا زمانی که طلایی شود سرخ کنید.
در ۵ دقیقه آخر پخت، زعفران آب کرده را به مرغها اضافه کنید.
مرغ ربی شما آماده است. میتوانید آن را همراه با برنج نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک مرغ با سس شاه توت
نکات کلیدی در تهیه مرغ ربی رستورانی
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه مرغ ربی رستورانی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
اگر دوست داشته باشید میتوانید از سینه مرغ هم برای این غذا استفاده کنید.مرغها را بیش اندازه نپزید تا هنگام مخلوط کردن آنها با سس وارفته نشود.مرغ ربی رستورانی را میتوانید در کنار زرشک پلو، شوید پلو و باقالی پلو سرو کنید.میتوانید کمی آبلیمو هم به سس اضافه کنید.زعفران زیاد طعم این غذا را خوشمزهتر میکند.سس این غذا باید غلیظ باشد.
در این مقاله از مجله آشپزی آدریندستور تهیه مرغ ربی رستورانی را توضیح دادیم. این غذای خوش طعم و خوش رنگ مناسب مجالس و مهمانیهای رسمی است. با درست کردن مرغ ربی رستورانی با روشی که برای شما آوردیم، میز مهمانی شما جذابتر میشود.
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.
- برچسب ها: