راز تهیه مرغ بدون نیاز به سرخ کردن و طعمدار کردن!
مرغ یکی از گوشتهای پرمصرف در آشپزی است که طبخ آن به روشهای مختلف و متنوعی صورت میگیرد. در این مقاله از مجله اکالا، روشی آسان و خوشمزه را برای طبخ مرغ به شما آموزش خواهیم داد تا در کمترین زمان ممکن، یک مرغ خوش طعم و آبدار بدون نیاز به سرخ کردن و آب اضافه تهیه کنید.
مواد لازم جهت تهیه مرغ
مواد لازم جهت تهیه مرغ به شرح زیر است:
مرغ ۴۰۰ گرمپیاز خلالی۳-۴ حبهسیر۲-۳ حبهپودر هل۱/۴ قاشق چایخورینمک۱ قاشق چایخوریفلفل سیاه۱/۲ قاشق چایخوریزردچوبه۱/۲ قاشق چایخوریپودر دارچین۱/۴ قاشق چایخوریآبغوره۲ قاشق غذاخوریروغن مایع۳-۴ قاشق غذاخوریمحلول زعفرانبه مقدار دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل پخت مرغ بدون سرخ کردن
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این مرغ ۱۰۰-۱۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلامشده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این مرغ خوشمزه را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این مرغ در دسته بندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی پیاز و سیر
پیازها را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو پیازها را خلالی خرد کنید.
پیازهای خرد شده را درون تابه مناسبی بریزید.
سیرها را به همین ترتیب بشویید و پوست بگیرید و با کمک چاقو ریز خرد کنید.
سیر خرد شده را به پیازهای خلالی اضافه کنبد.
مرحله دوم: آماده سازی مرغ
مرغ را به تکههای مساوی و دلخواه برش زنید.
با مقداری آب بشویید و درون صافی گذارید تا آب اضافیشان گرفته شود.
مرحله سوم: ترکیب کردن ادویهها
پودر هل، پودر دارچین، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیازهای خلالی شده درون تابه اضافه کنید.
کمی با دست پیازها را بفشارید تا آب درون بافتشان خارج شود و ادویهها به خوبی با پیاز ترکیب شوند.
بیشتر بخوانید: اشتباهات رایج در پخت مرغ و نحوه اجتناب از آنها
مرحله چهارم: افزودن مرغ
پیازهای طعمدار شده را ته تابه صاف و یکدست کنید. تکههای مرغ را روی پیاز بچینید.
مرحله پنجم: افزودن روغن، آبغوره و محلول زعفران
به مقدار دلخواه محلول زعفران روی مرغها بریزید. روغن مایع و آبغوره را نیز به محتوای درون تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید.
حرارت را کم کنید و ۱/۳۰-۲ ساعت زمان دهید تا مرغها به آرامی بپزند.
در این بازه زمانی چندبار مرغها را بچرخانید تا همه قسمتهای آن به خوبی طعمدار و پخته شود.
پس از پخت مرغها را در ظرف سرو بچینید و در کنار کته، پلو یا با انواع نان سرو کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و بسیار خوشمزه فوق این مرغ را طبخ و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر شما در طبخ مرغ از روش های دیگری استفاده می کنید که موجب خوش طعم تر شدن مرغ میشود خوشحال میشویم که آن ترفندها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقمند به اشتراک گذارید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: