راز تهیه مافین ریواس با عسل؛ به آسانی و خوشمزگی
ریواس یک گیاه با ساقه سرخ رنگ است که در آشپزی کاربردهای زیادی دارد. این گیاه علاوه بر طعم و مزهی خوبی که دارد، دارای خواص درمانی نیز میباشد. مافین ریواس از انواع خوشمزهترین و خوشطعمترین مافینها میباشد و بافت نرم و سبکی دارد. اگر به دنبال تجربه طعمهای جدید هستید، میتوانید این مافین را امتحان کنید.
برای تهیهی مافین ریواس و عسل، از موادی مانند تخم مرغ، ریواس خرد شده، عسل، آرد، بیکینگپودر، نمک، آبلیمو، مغز گردو، شیر و شکر قهوهای استفاده میشود. با دنبال کردن مراحل زیر میتوانید این مافین خوشمزه را تهیه کرده و لذت ببرید:
– آمادهسازی فر و قالب مافین
– آمادهسازی شیر ترش
– ترکیب تخم مرغ و شکر
– افزودن روغن مایع و عسل
– افزودن شیر ترش
– اضافه کردن مواد خشک
– اضافه کردن ریواس و مغز گردو
– پخت مافین در فر
پس از پخت، مافین را از قالب خارج کرده و آماده سرو و نوشیدنی کرده و لذت ببرید. امیدوارم این آموزش برای شما مفید و مسلط باشد تا بتوانید این دسر خوشمزه را درست کنید و از آن لذت ببرید.
ریواس که نام اصلی آن ریواج است، گیاهی با ساقه سرخ رنگ است. ریواس کاربردهای زیادی در آشپزی دارد و علاوه بر طعم و مزه ی خوبی که دارد دارای خواص دارویی زیادی است. مافینها انواع مختلفی دارند، مافین ریواس یکی از خوشمزهترین و خوشطعمترین مافینهای است که بافت نرم و سبکی دارد. اگر به دنبال چشیدن طعمهای جدید و متفاوت هستید به شما پیشنهاد میکنیم که از امتحان کردن طعم این مافین غافل نشوید.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه مافین ریواس را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه آن باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه مافین ریواس و عسلتخم مرغ ۱ عددروغن مایع ۲/۳ پیمانهریواس خرد شده ۱/۵ پیمانهآرد سفید قنادی ۲/۵ پیمانهعسل ½ پیمانهبیکینگپودر ۱ قاشق چای خورینمک ½ قاشق چای خوریآبلیمو ۱ قاشق غذاخوریمغز گردو ½ پیمانهشیر ¾ پیمانهشکر قهوهای ۱ پیمانهطرز تهیه مافین ریواس و عسل:مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این مافین ۶۰-۹۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده مناسب برای یک قالب ۱۲ تایی مافین است.درجه سختی تهیه این مافین در دسته بندی متوسط قرار دارد.مرحله اول: آماده سازی فر و قالبفر برقی یا گازیتان را روشن کنید و زمان دهید تا فر به خوبی گرم شود. گرم کردن فر پیش از پخت کیک تاثیر بسیار زیادی در کیفیت کیک دارد. در این بازه زمانی با براش و کمی روغن قالبهای مافین را کمی چرب کنید.میتوانید از کاغذهای مافین نیز درون قالبها قرار دهید.مرحله دوم: آماده سازی شیر ترششیر را درون ظرف مناسبی بریزید.آبلیمو را یک باره به آن اضافه کنید و فقط ۱-۲ بار در حد مخلوط شدن به هم زنید.کمی زمان بدهید تا شیر ترش شما آماده شود. شیر ترش را کنار گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله سوم: ترکیب تخم مرغ و شکرشکر قهوهای را درون ظرف مناسبی بریزید.تخم مرغ به دمای محیط رسیده را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به هم زنید تا تخم مرغ پفکی و کرمی رنگ شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مافین لبو خانگیمرحله چهارم: افزودن روغن مایع و عسلروغن مایع و عسل را به ترکیب مواد درون ظرف اضافه کنید و ۲-۳ دقیقه مواد را با دور تند همزن برقی به هم زنید.بهتر است در این بازه زمانی چندین بار همزن را خاموش و مواد درون کاسه را دور گیری کنید.مرحله پنجم: افزودن شیر ترششیر ترش را در این مرحله به ترکیب مواد درون ظرف اضافه کنید و فقط مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنیدمرحله ششم: آماده سازی و افزودن مواد خشکآرد سفید قنادی، بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید.ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.مواد خشک را کمکم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک مواد را به صورت دورانی در حد مخلوط شدن به هم زنید.مرحله هفتم: آماده سازی و افزودن ریواس و مغز گردوریواسها را بشویید و پوست بگیرید.آنها را به ابعاد ۱-۲ سانتی متری برش زنید. مغز گردو را با کمک چاقو کمی خرد کنید.ریواس و مغز گردو خرد شده را به محتوای کیک اضافه کنید و مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مافین گلابیمرحله هشتم: پخت مافیناز مایه مافین تا ۲-۳ قالب بریزید. روی مافین ها می توانید مقداری گردو خرد شده بریزید.همه قالبها را به همین ترتیب پر کنید. قالب مافین را در طبقه وسط فر قرار دهید.دمای پخت در فر برقی ۱۷۵-۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت ۴۰-۴۵ دقیقه است. پس از پخت حتما با کمک خلال دندانی میزان پختگی مافین ها را بررسی کنید.مافینهای بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن هستند.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به پخت کیک و شیرینی خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز مانند روش بالا این مافینهای خوشمزه و جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: