راز تهیه فته لبنانی؛ پیش غذای لذت بخش و خوشمزه

  • توسط: admin


فته لبنانی یک پیش‌غذای خوشمزه و مقوی است که معمولا در منوی غذاهای عربی قرار دارد. این غذا ترکیبی از نخود، نان، ماست، سیر، و دیگر ادویه‌ها می‌باشد و می‌تواند به عنوان یک میان‌وعده یا صبحانه سرو شود. فته لبنانی اصالت خود را به مصر باز می‌گرداند و علاوه بر این کشور، در لبنان، سوریه نیز این پیش‌غذا محبوبیت دارد.

برای تهیه فته لبنانی، نخود را باید پخته کرده و سپس ماست، سیر، بادام و دیگر ادویه‌ها را به هم زد تا یک خمیر مخصوص تهیه شود. نان را هم باید سرخ کنید و در آخر بر روی آن مخلوط نخود، ماست و سایر مواد را بریزید و با بادام و تکه‌های نان تزیین کنید.

این پیش‌غذا فوق‌العاده خوشمزه است و می‌تواند یک وعده کامل و لذت‌بخش باشد. امیدوارم با این توضیحات، بتوانید طرز تهیه فته لبنانی را به خوبی درک کنید و لذت ببرید.

فته را معمولا در منو غذاهای عربی می‌توانید مشاهده کنید. فته لبنانی ترکیبی از نخود، نان، ماست و سس مخصوصی است.فته لبنانی را به عنوان یک میان‌وعده یا صبحانه می‌توانید میل کنید. اصالت این پیش‌غذای مقوی به مصر برمی‌گردد و در لبنان، سوریه و مصر نیز جز یکی از پیش‌غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است. فته را در شهرهای مختلف به روش‌های متنوعی تهیه می‌کنند، دمشقی‌ها به آن شامیات می‌گویند.

ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه فته را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این پیش‌غذای لذیذ باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه فته لبنانی

مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه و تهیه این غذا ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این پیش غذای لذیذ را تهیه کنید.درجه سختی تهیه فته لبنانی در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه فته لبنانی

نخود ۱ پیمانهماست پرچرب ۵۰۰ گرمارده ۲ قاشق غذاخوریبادام درختی پوست کنده ۵۰ گرمدارچین۱ قاشق چای‌خورینمک و فلفل قرمز به مقدار دلخواهروغن زیتون ۲-۳ قاشق غذاخوریسیر۲-۳ حبهنان لواش ۲ عدد

مرحله اول: آماده سازی نخود

نخود را تمیز کنید و بشویید.

چند ساعت قبل از شروع پخت غذا نخودها را با مقداری آب بخیسانید.

خیساندن حبوبات پیش از پخت موجب گرفتن نفخ آن‌ها و راحت‌تر پخته‌شدنشان می‌شود.

در این بازه زمانی بهتر است چندین بار آب نخودها را عوض کنید.

نخودهای خیسانده شده را با مقداری آب درون قابلمه مناسبی بریزید.

قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید و منتظر بمانید تا آب به نقطه جوش رسد سپس حرارت را کم کنید و ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا نخودها به خوبی بپزند و آب قابلمه تبخیر شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه حمص لبنانی

مرحله دوم: آماده سازی سیر

سیر‌ها را بشویید و پوست بگیرید.

آن‌ها را با کمک سیر له کن پوره کنید.

مرحله چهارم: ترکیب ماست و ادویه‌ها

ماست را درون ظرف مناسبی بریزید، پوره سیر را به آن اضافه کنید.

ارده، فلفل قرمز و مقداری نمک به آن اضافه کنید و همه مواد را به خوبی به هم زنید.

مرحله پنجم: آماده سازی بادام‌

بادام‌ها را درون تابه مناسبی بریزید، چند دقیقه‌ای تفت دهید تا بوی خامی آن‌ها گرفته شود.

بادام‌های تفت داده شده را کنار گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.

مرحله ششم: آماده سازی نان

در‌ون همان تابه کمی روغن بریزید.

نان‌ها را با کمک چاقو به ابعاد دلخواه و‌ یکسانی برش زنید.

تکه‌های نان را درون تابه سرخ کنید تا برشته شوند.

در این مرحله می‌توانید مقداری روغن به نان‌ها اسپری کنید و نان‌ها را در سینی فر بچینید، چند دقیقه‌ای گریل کنید.

مرحله هفتم: ترکیب همه مواد

درون ظرف مناسبی نخود‌های پخته شده را بریزید و سطح نخودها را صاف کنید.

حال ترکیب معطر و خوش طعم ماست را روی نخودها بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فتوش لبنانی

بادام‌های تفت داده شده را روی ماست بریزید و با تکه‌های نان برشته شده اطراف ظرف را تزیین کنید.

در پایان چند قاشق روغن زیتون را روی سطح پیش‌غذایتان بریزید.

فته لبنانی خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای ساده و خوشمزه قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده بالا این پیش ‌غذای جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید