راز تهیه شیرهی توت سیاه؛ لذتی ساده و دلچسب
اسموتی یک نوشیدنی خوشمزه و محبوب است که اغلب در فصل تابستان مصرف میشود و دارای تنوع بسیار زیادی در طعم و رنگهای مختلف میباشد. اسموتی توت سیاه یکی از خوشمزهترین انواع اسموتی است که از توت سیاه، شیر، بستنی و کنجد تهیه میشود. برای تهیه این اسموتی، توتهای رسیده را شسته و به همراه بستنی، شکر و کنجد در مخلوطکن میکس کرده و در لیوان سرو میکنیم. این نوشیدنی خنک و خوشمزه با طعم و رنگ جذاب، بسیار مناسب برای روزهای گرم تابستانی است.
برای تهیه اسموتی توت سیاه میتوانید از میوههای دیگری مانند توت فرنگی، سیب، موز، پرتقال و هلو نیز استفاده کنید. همچنین برای رقیقتر کردن آن میتوانید از شیر، ماست یا آب میوه هم استفاده کنید. مراقب باشید که اسموتیها از میوههای تازه تهیه شوند و بلافاصله بعد از تهیه مصرف شوند تا از از دست دادن طعم و بافت میوه جلوگیری شود. این نکات کمک میکند تا اسموتیهای شما همیشه خوشمزه و خوشرنگ باشند.
اسموتی جز آن دسته از نوشیدنیهای بسیار خوشمزه و پرطرفداری است که اغلب در تابستان به صورت خنک سرو میشود. اسموتیها تنوع بسیار زیادی در طعم و رنگهایشان وجود دارد که این نوشیدنی اغلب ترکیبی از میوه تازه، آب گازدار، شیرین کننده یا طعم دهنده است.اسموتی توت سیاه که با توت سیاه، این نوبرانه تابستانی تهیه میشود یکی از خوشمزهترین اسموتیهایی است که طعم و رنگ متفاوت و جذابی دارد. ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ یکی از سادهترین و خوشمزهترین روشهای تهیه اسموتی توت سیاه به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه اسموتی توت سیاهمواد لازم جهت تهیه اسموتی توت سیاه به شرح زیر است:توت سیاه۱ پیمانهیخ۱ پیمانهبستنی½ پیمانهکنجد به مقدار دلخواهمراحل تهیه اسموتی توت سیاهمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این اسموتی ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این اسموتی جذاب را تهیه و میل کنید.درجه سختی تهیه این اسموتی در دسته بندی آسان قرار دارد.مرحله اول: آماده سازی توتبرای تهیه این اسموتی بهتر است از میوههای مرغوب و رسیده استفاده کنید؛ زیرا طعم میوه در طعم نهایی اسموتی شما تاثیر چشمگیری دارد.توتهای درشت، شیرین و سیاه رنگ انتخاب مناسبی است.توتها را درون ظرف آبی بریزید و کمی آنها را زیر و رو کنید تا گرد و غبار و حشرات ریز روی میوهها تمیز شود.توجه داشته باشید که توت بافت نرم و لطیفی دارد، پس در این مرحله با احتیاط میوهها را آبکشی کنید تا آسیب نبینند.توتهای شسته شده را درون آبکش بریزید و کمی زمان دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.با کمک چاقو شاخه سبز آنها را جدا سازید.مرحله دوم: استراحت دادن میوه در فریزرتوتها را درون زیپ کیپ یا ظرف درب داری قرار دهید و به مدت ۱۵-۳۰ دقیقه درون فریزر گذارید. انجام این مرحله کاملا اختیاری است.اغلب اسموتیها با میوههای یخ زده و سرد تهیه میشوند؛ اما اگر این مرحله را اجرا نکنید اشکالی در طعم نهایی اسموتی شما ایجاد نمیشود.مرحله سوم: میکس کردن همه مواد اسموتیتوتهای یخ زده و تکههای یخ را درون مخلوط کن، میکسر یا خرد کن بریزید و به خوبی میکس کنید تا ترکیبی با بافت یک دست حاصل شود.سپس بستنی وانیلی را به ترکیب فوق اضافه کنید و مجدد میکس کنید تا همه مواد یک دست شود.به همین راحتی و با طی کردن سه مرحله بسیار ساده اسموتی توت سیاه جذاب و خوش رنگ شما آماده میل کردن است.چند تکه یخ در لیوان سرو قرار دهید و از اسموتی درون لیوان بریزید. با مقداری کنجد به دلخواه اسموتی را تزیین کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی هندوانه و توت فرنگینکات و فوت و فنهای تهیه اسموتی توت سیاهدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه اسموتی توت سیاه اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.شما با هر میوهای که مورد علاقهتان است میتوانید اسموتی محبوب خودتان را تهیه کنید.در تهیه این اسموتی از توت فرنگی، سیب، موز، پرتقال، هلو، انجیر و توت سفید نیز میتوانید استفاده کنید این میوهها طعم خوبی به اسموتی توت سیاه میدهد.برای رقیقتر کردن اسموتی از مقداری شیر، ماست و آب میوههای طبیعی میتوانید استفاده کنید.اگر توتهای شما به قدر کافی شیرین نیستند برای شیرین تر کردن اسموتی از مقداری شکر یا عسل میتوانید استفاده کنید.اسموتیها از میوههای تازه تهیه میشوند. برای حفظ طعم اصلی میوه و بافت نوشیدنی بهتر است اسموتی را تهیه و بلافاصله میل کنید.نگهداری اسموتی در یخچال برای مدت زمان طولانی ممکن است موجب چند فاز شدن نوشیدنی، تغییر رنگ و طعم آن شود.امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل بالا این اسموتی جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: