راز تهیه سالاد شیرازی با گوجه سبز؛ طعمی شیرین از تابستان

  • توسط: admin


سالاد شیرازی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سالادها در فرهنگ غذایی ایران است. این سالاد از مواد ساده‌ای مانند خیار، گوجه فرنگی، پیاز، نمک، آبغوره و نعنا خشک تهیه می‌شود. طرز تهیه این سالاد بسیار آسان است و در حدود 10-15 دقیقه زمان می‌برد.

برای تهیه سالاد شیرازی با گوجه سبز، خیارها، گوجه فرنگی، و پیاز را خرد کرده و مخلوط کنید. سپس به این مخلوط آبغوره، نمک، فلفل سیاه و نعنا خشک اضافه کنید و مزه‌ی خوبی به سالاد شما ببخشید.

نکته‌ی مهمی که در تهیه این سالاد باید به آن دقت کنید انتخاب مواد تازه و کیفیت خوب آن‌هاست. همچنین می‌توانید با اضافه کردن آب نارنج یا آب لیموترش به این سالاد، طعم آن را تنوع بخشید.

با توجه به آسان بودن و زمان کمی که برای تهیه این سالاد نیاز است، می‌توانید با تنوع در مواد و چاشنی‌ها، این سالاد را برای میهمانی‌ها یا وعده‌های غذایی خود تهیه کنید و لذت ببرید.

سالاد شیرازى، جز یکی از خوشمزه‌ترین و جذاب‌ترین سالادهایی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. مواد اصلی تشکیل دهنده سالاد شیرازی ترکیبی از خیار، گوجه فرنگی و پیاز با چاشنی نمک، آبغوره و نعنا خشک است.سالاد شیرازی را نیز مانند سایر دسرها و غذاها می‌توانید با مواد غذایی متنوع و چاشنی‌های مختلفی تهیه کنید. ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ طرز تهیه سالاد شیرازی با گوجه سبز را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.طرز تهیه سالاد شیرازی با گوجه سبزمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این سالاد ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده‌ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این سالاد جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این سالاد در دسته بندی آسان قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه سالاد شیرازی با گوجه سبز:خیار۴ عددگوجه فرنگی۳ عددپیاز۱ عددگوجه سبز۱۰-۱۵ عددآبغورهبه مقدار دلخواهنمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهنعنا خشک۱-۲ قاشق چای‌خوریمرحله اول: آماده‌ سازی خیارخیارها را بشویید و پوست بگیرید با کمک چاقوی تیزی آن‌ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید.خیارهای خرد شده را درون ظرف مناسبی بریزید.در تهیه سالاد شیرازی بهتر است از خیار‌های محلی استفاده کنید.این خیارها کوتاه‌تر و ضخیم‌تر از خیارهای درختی هستند؛ اما عطر و‌ طعم خیلی بیشتری دارند.مرحله دوم: آماده سازی گوجه‌ فرنگیگوجه فرنگی‌ها را بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را با کمک چاقوی اره‌ای به صورت نگینی ریز خرد کنید.برای تهیه سالاد شیرازی بهتر است از گوجه‌های سفت و قرمز استفاده کنید تا در زمان خرد کردن گوجه فرنگی‌ها له نشوند.گوجه فرنگی خرد شده را به خیارها اضافه کنید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله سوم: آماده سازی پیازپیاز را همانند مراحل قبل بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو به صورت نگینی ریز خرد کنید و به محتوای سالاد اضافه کنید.برای تهیه سالاد بهتر است از پیازهای بنفش استفاده کنید، این پیازها علاوه بر زیبایی بیشتری که به سالاد شما می‌دهند میزان تندی کمتری دارند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کاهو با گوجه سبزمرحله چهارم: آماده سازی گوجه سبزگوجه سبز‌ها را بشویید و با کمک چاقو هسته‌های آن‌ها را جدا سازید.گوجه‌سبز‌ها را با کمک چاقو به ابعاد کوچک‌تری برش زنید و به محتوای سالاد اضافه کنید.گوجه سبز با طعم ترشی که دارد طعم بسیار خوبی به سالاد شما می‌دهد.مرحله پنجم: آماده سازی چاشنی سالاددر زمان سرو به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه، آبغوره و پودر نعنا خشک به سالاد اضافه کنید و سالاد را به هم زنید.توجه داشته باشید که به دلیل وجود گوجه سبز سالاد شما مقداری ترشی دارد پس در افزودن آبغوره دقت کنید.نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد شیرازی با گوجه سبزدر تهیه سالاد شیرازی به ۳ نکته مهم زیر توجه کنید:برخی برای لعاب‌دار شدن سالاد یک گوجه فرنگی را پوست می‌گیرند، رنده کرده و به سالاد شیرازی اضافه می‌کنند.اگر تا زمان سرو سالاد چند ساعتی طول می‌کشد به هیچ عنوان چاشنی‌ سالاد را به آن اضافه نکنید؛ زیرا پس از گذشت چند دقیقه محتوای سالاد شما نرم می‌شود. در این حالت سالاد را در ظرف درب داری بریزید یا روی ظرف را با پلاستیک فریزر بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید.برای چاشنی این سالاد از آب نارنج و‌ آب لیمو ترش نیز می‌توانید استفاده کنید.به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده سالاد شیرازی با گوجه سبز بسیار خوشمزه و متفاوت شما آماده سرو کردن است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد توت فرنگی و کاهوامیدواریم که شما نیز همانند روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این سالاد خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید