راز تهیه خورش دلپذیر بامیه و بادمجان: راهنمایی کامل از شروع تا پایان
خورش بامیه و بادمجان یکی از انواع خورشهای سنتی ایرانی است که طعم جذاب و منحصر به فردی دارد. این خورشت، با ترکیب بامیه و بادمجان، طعمی متفاوت و لذیذ را به وجود میآورد. میتوانید این خورشت را با انواع گوشت یا حتی بدون گوشت تهیه کنید، به طوری که با سلیقه شما هماهنگ باشد.
برای تهیه این خورشت، ابتدا پیاز را تفت داده و به آن ادویهها اضافه میکنید. سپس گوجه فرنگی و گوشت را به مواد دیگر اضافه کرده و میپزانید. سپس بامیه را تفت داده و به خورش اضافه میکنید، و در انتها بادمجان را هم به مواد داخل قابلمه اضافه میکنید تا پزیده شود.
بعد از پخت خورش، به آن آب لیموترش و نمک اضافه کرده و چاشنی آن را تنظیم میکنید. این خورشت را میتوانید با نان یا پلو سرو کرده و لذت ببرید.
مراحل تهیه این خورش به طور کامل در این نوشته آموزش داده شده است که میتوانید از آن برای تهیه این خورشت خوشمزه استفاده کنید.
خورش بامیه و بادمجان یکی از متفاوتترین و جذابترین خورشهای سنتی ایرانی است که شاید تا به حال نام آن را نشنیده باشید. برخی معتقدند که طعم بامیه شباهت بسیار زیادی به بادمجان دارد. ترکیب طعم این دو ماده خوراکی طعم بسیار جذاب را برایتان به ارمغان میآورد. این خورشت را با انواع گوشت قرمز و سفید یا حتی بدون گوشت مناسب با ذائقه و سلیقه غذاییتان میتوانید تهیه کنید. اگر علاقهمند به چشیدن طعمهای متفاوت و جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از امتحان کردن طعم این خورش غافل نشوید.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از خوشمزهترین و کاملترین روش تهیه خورش بامیه و بادمجان را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این خورشت باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه خورش بامیه و بادمجان
گوشت گوسفندی ۱۵۰ گرمپیاز۱ عددلیموترش ۱ عددبامیه ۱۵۰ گرمبادمجان۲ عددنمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمآب جوش۲ پیمانهگوجه فرنگی ۱ عدد
طرز تهیه خورش بامیه و بادمجان
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این خورش ۶۰-۹۰ دقیقه است.
مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این خورش خوشمزه را تهیه کنید.
درجه سختی تهیه این خورش در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
ته قابلمه مناسبی که قصد طبخ خورش را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت گذارید.
منتظر بمانید تا روغن داغ شود سپس پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
مرحله دوم: آماده سازی و افزودن گوجه فرنگی و ادویهها
زردچوبه و فلفل را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
در همین مرحله گوجهفرنگیها را بشویید و با کمک رنده یا خردکن پوره کنید.
پوره گوجهفرنگی را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه ای تفت دهید تا گوجهها تغییر رنگ دهند و آب اضافیشان گرفته شود.
کته: میتوانید گوجه فرنگی را به صورت نگینی ریز خرد کنید یا از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
مرحله سوم: افزودن گوشت و آب جوش
گوشت گوسفندی را بشویید و به ابعاد یکسانی برش زنید.
تکههای گوشت را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
در همین مرحله آب جوش را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.
رارت را زیاد کنید و منتظر بمانید تا به نقطه جوش رسد سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید.
۳۰-۴۰ دقیقه ای زمان دهید تا گوشت بپزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش بامیه با سبزی
مرحله چهارم: آماده سازی بامیه
بامیهها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
با کمک چاقو قسمت انتهایی و ساقه کوتاه بامیهها را جدا سازید.
توجه داشته باشید در زمان جدا کردن ساقه بامیه بدنه آن آسیب نبیند تا در زمان پخت مواد درون بامیه از آن خارج نشود.
ته تابه مناسبی کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.
بامیهها را به تابه اضافه کنید و چند دقیقهای تفت دهید تا بامیهها تغییر رنگ دهند و بوی خامیشان گرفته شود.
بامیه های تفت داده شده را به محتوای خورش در حال پخت اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.
درب قابلمه را ببندید و مجدد ۱۵-۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا بامیه ها بپزند.
در این بازه زمانی به سراغ آماده سازی مراحل بعد روید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شور بامیه خانگی
مرحله پنجم: آماده سازی و افزودن بادمجان
بادمجانها را بشویید، پوست بگیرید و برش زنید.
درون همان تابهای که بامیهها را تفت دادید کمی روغن بریزید و تابه را روی حرارت گذارید.
بادمجانها را درون روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
پس از سرخ کردن بادمجانها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.
حال بادمجانهای سرخ شده را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.
۱۰-۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا بادمجانها نیز با سایر مواد خورش به خوبی بپزند.
مرحله ششم: تنظیم چاشنی و سرو خورش
پس از پخته شدن محتوای درون قابلمه آب لیموترش و مقداری نمک به خورش بزنید و چاشنی آن را مطابق ذائقتان تنظیم کنید.
خورش بامیه و بادمجان بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.
این خورشت را در کنار کته یا پلو میتوانید میل کنید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل فوق این غذای خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: