راز تهیه خوراکی شیک و خوشمزه؛ دسر نارنج عربی بهارین

  • توسط: admin


مهلبیه یا محلبی یکی از دسرهای محبوب عربی است که اصلی‌ترین مواد آن شیر و نشاسته ذرت یا آرد برنج است. یکی از پرطرفدارترین نوع مهلبیه مهلبیه بهار نارنج است که با استفاده از عرق بهار نارنج تهیه می‌شود. بهار نارنج آرام‌بخش بوده و موجب کاهش استرس و اضطراب می‌شود. طرز تهیه این دسر خوشمزه شامل مراحل ترکیب شیر و نشاسته ذرت، افزودن شکر، بهار نارنج، شیر خشک، خامه، موز و خلال پسته است. دسر به مدت ۱-۳ ساعت در یخچال استراحت می‌دهد تا غلیظ و منسجم شود. علاوه بر این، روش‌های دیگری برای تهیه مهلبیه وانیلی، مهلبیه پرتقالی، مهلبیه زعفرانی، مهلبیه شکلاتی و مهلبیه کاراملی نیز وجود دارد که هر کدام دارای طعم و مزه‌ای منحصر به فرد هستند. امیدوارم با این توضیحات مورد علاقه‌تان، بتوانید به راحتی دسر مهلبیه مورد نظرتان را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مهلبیه یا محلبی، یکی از انواع دسرهای عربی است که بافتی شبیه به فرنی دارد و در طعم‌های مختلفی تهیه می‌شود. ماده اصلی تشکیل دهنده این دسر شیر است که با آرد نشاسته ذرت یا آرد برنج غلیظ می‌شود.مهلبیه بهار نارنج یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین دسرهایی است که با عرق بهار نارنج تهیه می‌شود. بهار نارنج آرام بخش است و موجب کاهش استرس و اضطراب می‌شود.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ یکی از خوشمزه‌ترین و کامل‌ترین روش‌های تهیه مهلبیه بهار نارنج را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه دسر مهلبیه بهار نارنجمواد لازم جهت تهیه دسر مهلبیه بهار نارنج به شرح زیر است:شیر محلی۲ لیواننشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریعرق بهار نارنج۴ قاشق غذاخوریموز۱ عددشیر خشک۱ قاشق غذاخوریخامه۵۰ گرمشکر۴ قاشق غذاخوریخلال پستهبه مقدار دلخواهمراحل تهیه دسر مهلبیه بهار نارنجمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این دسر ۲۰-۲۵ دقیقه و مدت زمان استراحت دسر برای سرو نهایی ۱-۳ ساعت استمقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این دسر را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی متوسط قرار دارد.مرحله اول: ترکیب شیر و نشاسته ذرتنشاسته ذرت را درون قابلمه مناسبی بریزید. شیر را کم کم به آن اضافه کنید و مدام به هم زنید تا نشاسته ذرت در شیر حل شود.شیر محلی طعم بسیار خوبی به دسر شما می دهد. اگر شیر محلی در دسترس نداشتید بهتر است از شیرهای پرچرب استفاده کنید.مرحله دوم: افزودن شکر، بهار نارنج و شیر خشکشکر، بهار نارنج و شیر خشک را در این مرحله به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به قدری به هم زنید تا دانه‌های شکر در شیر حل شود.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام محتوای درون آن را به هم زنید تا مواد مهلبیه به غلظتی شبیه به فرنی برسد.توجه داشته باشید که مهلبیه پس از خنک شدن بافت غلیظ‌تری به خود می‌گیرد.پس از گذشت ۱۰-۱۲ دقیقه از حرارت دادن، مهلبیه را از روی حرارت بردارید و قابلمه را کنار گذارید.مرحله سوم: افزودن خامهزمانی که مهلبیه هنوز داغ است خامه را به آن اضافه کنید و به هم زنید تا خامه به خوبی در دسر حل شود.مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن موزموز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک چاقو به صورت حلقه حلقه برش زنید.موزهای برش زده را روی دیواره‌ها و کف لیوان بچینید. از مواد مهلبیه روی موزها بریزید و سطح مواد را صاف کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر مهلبیه وانیلیمرحله پنجم: تزیین و استراحت دادن دسربا مقداری خلال یا پودر پسته مهلبیه را تزیین کنید.ظرف‌های دسر را به مدت ۱-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شوند و دسر بافت منسجم و غلیظی به خود گیرد.دسر مهلبیه بهار نارنج فوق‌العاده جذاب و خوشمزه شما آماده سرو کردن است.روش تهیه انواع مهلبیه همانند روش بالا است که برخی از مواد تشکیل دهنده آن‌ها متفاوت است.در رسپی اصلی این دسر از کرم شانتی استفاده می‌شود.کرم شانتی ترکیبی از پودر خامه و شیر است که برای سهولت در تهیه دسر در بیشتر روش‌ها خامه صبحانه جایگزین می‌شود.در قسمت زیر ۵ مورد از پرطرفدارترین و محبوب ترین مهلبیه ها است که می‌توانید آن ها را به راحتی در خانه تهیه کنید:مهلبیه وانیلی: مهلبیه وانیلی، ترکیبی از شیر، نشاسته ذرت، وانیل، شکر، خامه و خلال پسته است.مهلبیه پرتقالی: مهلبیه پرتقالی با رنگ نارنجی جذابی که دارد از ترکیب شیر، آب پرتقال، نشاسته ذرت، شکر، خامه و خلال پسته تهیه می‌شود.مهلبیه زعفرانی: مهلبیه زعفرانی یک انتخاب ویژه و خاص برای میز آرایی و مهمانی‌های شماست. مواد تشکیل دهنده این مهلبیه شیر، محلول زعفران، نشاسته ذرت، خامه، شکر و خلال پسته است.مهلبیه شکلاتی: مهلبیه شکلاتی یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین طعم‌های مهلبیه است. در این مهلبیه از پودر کاکائو، شکر، نشاسته ذرت، خامه و شیر استفاده می‌شود.مهلبیه کاراملی: مهلبیه کاراملی ترکیبی از طعم کرم کارامل و مهلبیه است که در آن از شیر، شکر، خامه، نشاسته ذرت و پودر کرم کارامل استفاده می‌شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر نشا بوشهریامیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دسرهای خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل بالا این دسر جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید