راز تهیه تست خوشمزه آووکادو و توت فرنگی: راهنمای مرحله به مرحله
تست آووکادو و توت فرنگی یکی از ساندویچهای خوشمزه و سالم است که میتوانید در صبحانه خود مصرف کنید. آووکادو مفید برای قلب، بینایی، روده و پیشگیری از افسردگی است. همچنین توت فرنگی نیز سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به کاهش فشار خون کمک میکند. تهیه این تست بسیار آسان است، فقط کافی است آووکادو را له کرده، توت فرنگی را خرد کرده و بر روی نان تست قرار دهید. این غذا مخصوصاً برای صبحانه بسیار مناسب است و باعث افزایش انرژی و سلامتی شما خواهد شد. اگر علاقهمند به آشپزی هستید، میتوانید با تغییرات در مواد مختلف، طعمهای جدید و جذابی ایجاد کنید. امیدوارم که این توضیحات به شما کمک کرده و شما نیز این تست را تهیه کرده و لذت ببرید.
تست آووکادو یکی از انواع ساندویچهای بسیار خوشمزه و بینالمللی است که با مواد اولیه بسیار متنوعی تهیه میشود. ترکیب آووکادو و توت فرنگی نیز یکی از محبوبترین ترکیبها است که میتوانید از آن برای سرو یک صبحانه عالی و کامل استفاده کنید. آووکادو برای تقویت بینایی، سلامت قلب، پیشگیری از پوکی استخوان، سلامت روده و کاهش ابتلا به افسردگی به شما کمک میکند. از طرفی توت فرنگی نیز برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است، در درمان کبد چرب به شما کمک میکند و موجب کاهش فشار خون میشود. به همین دلیل میل کردن این تست برای بدن بسیار مفید است و میتواند در آغاز روز انرژی کافی به بدن شما دهد.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از آسان ترین و خوشمزهترین روش تهیه تست آووکادو و توت فرنگی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این تست باید بدانید را آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه تست آووکادو و توت فرنگی:آووکادو ۱ عددتوت فرنگی ۶ عددنان تست ۴ عددعسل به مقدار دلخواهکره ۲۰ گرمطرز تهیه تست آووکادو و توت فرنگیمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این تست ۵-۱۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این تست را تهیه کند.درجه سختی تهیه این تست در دسته بندی آسان قرار دارد.بیشتر بخوانید: ۱۲ خاصیت شگفتانگیز آووکادو برای سلامتیمرحله اول: آماده سازی نان تستمقداری کره درون تابه بریزید و منتظر بمانید تا کره ذوب شود.نانهای تست را درون تابه قرار دهید.۲-۳ دقیقه زمان دهید تا هر طرف نان ها برشته و طلایی شود.توجه داشته باشید که در این مرحله باید حرارت ملایم باشد و مدت زمان زیادی نان ها را در تابه قرار ندهید زیرا بافت نان زیادی خشک و شکننده میشود.پس از گریل شدن هر دو سمت نانها آنها را از تابه خارج کنید و به سراغ مرحله بعد روید.مرحله دوم: آماده سازی آووکادوآووکادو را بشویید و پوست و هسته میوه را جدا سازید.توجه داشته باشید که از آووکادو مرغوب استفاده کنید تا طعم و مزه ی خوبی به تست شما دهد.آووکادو را در کاسه کوچکی بریزید و با چنگال یا قاشق له و پوره کنید.مرحله سوم: آماده سازی توت فرنگیتوت فرنگی ها را بشویید و کلاهک سبز آنها را جدا سازید.با کمک چاقو توت فرنگی ها را اسلایسی خرد کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه فرنچ تست (تست فرانسوی)مرحله چهارم: آماده سازی تستابتدا یکی از نانها را روی میز کارتان قرار دهید. مقداری از آووکادو را مانند کره روی سطح نان بزنید و تمام قسمتهای سطح نان را با آووکادو طعمدار کنید.حال اسلایسهای توت فرنگی را روی آووکادو بچینید. در صورت دلخواه مقداری عسل روی توت فرنگی ها بریزید و نان تست گریل شده دوم را روی توت فرنگی ها قرار دهید.با بقیه مواد نیز به همین ترتیب تست دیگری تهیه کنید.به همین راحتی با طی کردن ۴ مرحله بسیار ساده تست جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.محبوبترین تستها برای صبحانه کداماند؟تست تخم مرغ و آووکادو یکی از جذابترین و محبوبترین صبحانههایی است که میتوانید با نان تست، نمک و فلفل سیاه، آووکادو و تخم مرغ آن را تهیه کنید.ترکیب محبوب و پرطرفدار دیگر پیاز، گوجه فرنگی، آووکادو، جعفری، لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه به همراه نان تست است.خلاقیت داشتن در طبخ غذا موجب خلق طعمهای جدید میشود، شما در تهیه این تست از هر نوع میوه، مغزیجات، کره، مربا یا مارمالاد میتوانید استفاده کنید.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل بالا این تست جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.اگر شما در تهیه این تست از سایر مواد غذایی استفاده میکنید که موجب خوشطعمتر شدن این نان میشود خوشحال میشویم که آنها را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: