راز تهیه بیسکویت‌ های‌ هندوانه ای و شکلاتی در فر؛ را با ما در خانه کشف کنید!

  • توسط: admin


بیسکویت های‌بای یکی از طعم‌های نوستالژی و خوشمزه‌ای است که طرف‌داران زیادی دارد. این بیسکویت ترکیبی از طعم بیسکویت ساده و شکلاتی با ظاهر بسیار جذاب و متفاوتی است که با هر ذائقه‌ای سازگار است. ما امروز در این بخش از مجله اکالا یکی از کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه بیسکویت‌ های‌بای خانگی با فر را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت تهیه بیسکویت‌ های‌بای

مواد لازم جهت تهیه بیسکویت‌ های‌بای به شرح زیر است:

کره۱۵۰ گرمآرد سفید قنادی۲۱۰ گرمتخم مرغ۱ عددشکر۱۰۰ گرمنشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوریپودر کاکائو۱ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر۱/۲ قاشق چای‌خوریشکلات چیپسیبه مقدار دلخواه

خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا

مراحل تهیه بیسکویت‌ های‌بای خانگی

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۸-۱۰ دقیقه، مدت زمان استراحت خمیر و پخت نهایی این بیسکویت ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۰-۲۵ عدد بیسکویت به شما می دهد.درجه سختی تهیه این بیسکویت در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب کره و شکر

کره به دمای محیط رسیده را درون ظرف مناسبی بریزید.

شکر را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن برقی ۴-۶ دقیقه بهم زنید تا کره سبک و حجیم شود.

مرحله دوم: افزودن تخم‌مرغ و وانیل

تخم‌مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل را به ترکیب فوق اضافه کنید و با دور تند همزن برقی ۳-۴ دقیقه دیگر مواد را بهم زنید.

در این مرحله توجه داشته باشید که تخم‌مرغ به خوبی با کره ترکیب شود.

مرحله سوم: آماده سازی فر

ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید.

فر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید تا به خوبی گرم شود.

گرم کردن فر پیش از پخت بیسکویت‌ها یکی از مهم‌ترین عواملی است که در کیفیت نهایی شیرینی شما تاثیر چشمگیری دارد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بیسکویت ساقه طلایی خانگی

مرحله چهارم: آماده سازی و ترکیب مواد خشک

از آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری بردارید و دورن کاسه کوچکی بریزید.

بقیه آرد را با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر ترکیب کنید.

ترکیب فوق را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید. الک کردن مواد خشک موجب هوادهی شدن ذرات آرد، گرفتن ناخالصی ها و لطیف شدن بافت بیسکویت شما می‌شود.

مواد خشک را به ترکیب کره و تخم‌مرغ اضافه کنید.

همزن برقی را کنار گذارید و با لیسک مواد را به آرامی به هم زنید تا خمیر بافت یک دستی به خود گیرد. توجه داشته باشید که در این مرحله ممکن است خمیر کمی چسبنده باشد که در مراحل بعد این مورد رفع می‌شود.

مرحله پنجم: تقسیم خمیر و افزودن پودر کاکائو

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو را روی یکی از قسمت های خمیر الک کنید، خمیر را با نوک انگشتانتان کمی ورز دهید تا پودر کاکائو به صورت کامل با آن ترکیب شود و خمیر شکلاتی حاصل شود.

اگر خمیر شما هنوز چسبنده بود و به دست یا ظرف می‌چسبید مجدد کمی پودر کاکائو به خمیر اضافه کنید.

۱ قاشق غذاخوری آرد سفید را به خمیر دیگرتان اضافه کنید و در حد مخلوط شدن خمیر را بهم زنید.

توجه داشته باشید که به دلیل متفاوت بودن در جذب رطوبت در آردهای مختلف ممکن است نیاز به افزودن مقدار بیشتری آرد سفید به ترکیب وانیلی خمیرتان باشد.

از ورز دادن بیش از اندازه خمیر بپرهیزید، زیرا موجب به روغن افتادن خمیر و در نهایت سفت شدن بافت بیسکویت پس از پخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بیسکویت مادر خانگی

مرحله ششم: شکل دادن به خمیر و افزودن شکلات چیپسی

شکل دادن به خمیر و افزودن شکلات چیپسی را به دو روش می‌توان انجام داد.

روش اول

از هر خمیر به اندازه یک فندق بردارید و در دست آن را گرد کنید. همه خمیر وانیلی و خمیر شکلاتی را به همین ترتیب آماده کنید.

حال باید در مرکز هر خمیر چند شکلات چیپسی قرار دهید و خمیرها را به شکل اشک درآورید.

هر بیسکویت های‌بای از ۶ قسمت تشکیل می شود. ۳ قسمت این بیسکویت وانیلی و ۳ قسمت دیگرش شکلاتی است.

در این مرحله خمیرهای شبیه به اشک را یکی در میان در کنار هم روی سینی فر بچینید. (سه خمیر وانیلی + سه خمیر شکلاتی)

با کمی فاصله به همین ترتیب تمام بیسکویت‌هایتان را در سینی بچینید.

روش دوم

خمیر وانیلی را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به آرامی با کمک دست به لوله‌های با طول یکسان تبدیل کنید.

خمیر شکلاتی را نیز به همین ترتیب به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را به لوله‌های باریکی به طول خمیر وانیلی‌تان تبدیل کنید.

حال باید ابتدای یک کاغذ روغنی یکی از لوله‌های خمیر وانیلی را قرار دهید، در کنار آن یکی از لوله‌های خمیر شکلاتی را گذارید. این کار را تا پایان یافتن خمیرها ادامه دهید و آن‌ها را یکی در میان در کنار هم بچینید.

کاغذ را به آرامی از یک سمت لوله کنید تا از جمع همه خمیرهایتان در کنار هم استوانه‌ای به دست آید.

کاغذ روغنی را درو استوانه دو رنگ خمیر شیرینی بپیچید و آن را ۳۰-۶۰ دقیقه‌ای در یخچال استراحت دهید تا کره درون خمیر کاملاً سرد شود.

پس از استراحت دادن خمیر را از یخچال خارج کنید و با کمک چاقو تیزی به اندازه‌های یکسان خمیر را برش بزنید.

بیسکویت‌های برش زده را با کمی فاصله در سینی فر در کنار هم بچینید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ویفر پرتقالی خانگی

مرحله هفتم: استراحت دادن و پخت بیسکوییت‌ها

سینی حاوی بیسکویت‌ها را درون یخچال بگذارید و ۱۵-۲۰ دقیقه ای زمان دهید تا بیسکویت‌ها در یخچال سرد شوند.

پس از گذشت زمان اعلام شده سینی را از یخچال خارج کنید و در طبقه وسط فر قرار دهید.

دمای پخت در فر برقی ۱۷۵-۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت ۱۰-۱۵ دقیقه است.

پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و در دمای محیط کمی به آن زمان دهید تا خنک شوند.

بیسکویت‌های های‌بای بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده نوش جان کردن هستند.

آن‌ها را در ظرف درب‌دار تا چند روز می‌توانید نگهداری کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بسیار ساده و کامل بالا این بیسکوییت های خوشمزه و نوستالژی را به صورت خانگی در بهداشتی‌ترین حالت ممکن بدون هیچ مواد نگهدارنده تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید