راز تهیه انرژی بخش شربت با طعم منحصر به فرد سکنجبین و خیار برای سرکوب عطش
شربت سکنجبین و خیار یکی از شیرینیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که به سادگی میتوان آن را تهیه کرد. این نوشیدنی، علاوه بر طعم لذیذ و خوشمزهای که دارد، دارای خواص سلامتی فراوانی برای بدن است، زیرا شربت سکنجبین حاوی ویتامینها و مواد مغذی مفیدی است.
تهیه این شربت به روشها و مراحلی انجام میشود که در این مقاله به آموزش آن پرداخته شد. با ترکیب مواد اصلی شربت سکنجبین و خیار، این نوشیدنی خنککننده و مناسب برای روزهای گرم تابستانی است.
با تهیه این شربت خوشمزه، شما میتوانید لذت بردن از طعم منحصر به فرد آن را تجربه کنید و لحظات خوبی را با عزیزان خود سپری کنید. بهتر است در تهیه این شربت، از مواد تازه و با کیفیت استفاده کنید تا طعم و خواص آن حفظ شود.
با آموزشهای این مقاله و تلاش شما، میتوانید شربت سکنجبین و خیار را به راحتی در خانه تهیه کرده و از آن لذت ببرید. این نوشیدنی میتواند گزینهی خوبی برای ارائه به مهمانان و یا خانوادهی شما باشد و سلیقهی همه را جلب کند.
شربت سکنجبین و خیار یکی از انواع شربتهای سنتی و بسیار قدیمی است که میتوانید به راحتی با چند قلم مواد ساده و در دسترسی آن را تهیه کنید. این شربت علاوه بر طعم و مزه بسیار خوبی که دارد برای سلامت بدن بسیار مفید است. شربت سکنجبین یکی از شربتهای اصیل و خوش طعم ایرانی است که طرفداران زیادی دارد، این شربت طبع خنکی دارد و یکی از بهترین انتخابات شما در یک ظهر گرم تابستانی است که حالتان را خوب میکند.ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از کاملترین خوشمزهترین روش تهیه شربت سکنجبین و خیار را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این شربت باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.مواد لازم جهت تهیه شربت سکنجبینشکر ½ پیمانهآب ¼ پیمانه (برای تهیه شربت)نعناع تازه چند برگخیار ۱ عددسرکه سفید ۱ قاشق غذاخورییخ به مقدار دلخواهآب سرد ۲ پیمانه (برای سرو شربت)طرز تهیه شربت سکنجبین و خیارمدت زمان آمادهسازی مواد اولیه و تهیه این شربت ۱۰-۱۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این شربت را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این شربت در دستهبندی آسان قرار دارد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت گوجه سبزمرحله اول: ترکیب آب و شکرآب و شکر را درون قابلمه مناسبی بریزید و به هم زنید تا دانههای شکر در آب حل شود.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و منتظر بمانید تا ترکیب فوق کمی بجوشد و غلیظ شود.مرحله دوم: آماده سازی و افزودن نعناعبرگهای نعنا را تمیز کنید و بشویید.آنها را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و زمان دهید تا به حرارت کم ۵-۱۰ دقیقه شربت بجوشد و به غلظت رسد.برای بررسی کردن غلظت شربت کافی است که مقداری از شربت را در نعلبکی بریزید و چند دقیقهای صبر کنید تا خنک شود.پس نعلبکی را کمی کج کنید و به حرکت شربت دقت کنید اگر شربت به کندی در نعلبکی شما تغییر مسیر داد؛ یعنی به غلظت مناسب رسیده است؛ اما اگر شربت رقیق بود و به سرعت به سمت دیگر نعلبکی حرکت کرد زمان پخت را کمی افزایش دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت ریواس خانگیمرحله سوم: افزودن سرکهپس از اینکه شربت شما به غلظت مناسب رسید سرکه را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.توجه داشته باشید که در این مرحله به هیچ عنوان نباید شربت را به هم زنید ۲-۳ دقیقه زمان دهید تا شربت بجوشد و به خوبی مواد آن با هم ترکیب شوند.سپس حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار گذارید تا شربت خنک شود.به همین راحتی و با طی کردن سه مرحله ساده شربت سکنجبین شما شربت سکنجبین شما آماده است و میتوانید به سراغ سرو آن روید.مرحله چهارم: افزودن خیار و سرو شربتاز شربت ۱-۲ قاشق غذاخوری درون لیوان سرو بریزید.خیار را بشویید و رنده کنید و به محتوای درون لیوان اضافه کنید.حال چند تکه یخ روی خیارها بریزید و با مقداری آب لیوان را پر کنید.شربت سکنجبین بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به نوشیدنیهای تابستانی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده فوق این شربت را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.اگر شما نیز در تهیه این شربت از فوت و فنها و روشهای استفاده میکنید که موجب خوش طعم تر شدن شربت میشود خوشحال میشویم که آن را در بخش نظرات با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک گذارید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: