راز تهیه اشکنه گوجهسبز بدون گوشت: طرز سریع و لذت بخش
اشکنه گوجه سبز یک غذای فصلی است که معمولاً در زمان بهار تهیه میشود. این غذا بدون استفاده از گوشت تهیه میشود و بنابراین برای گیاهخواران نیز مناسب است. طرز تهیه این غذا نیز بسیار آسان است و مواد اولیه آن شامل گوجه سبز، شکر، پیاز، روغن، شنبلیله، آرد سفید، زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، تخم مرغ ورقدقت خورده است. برای تهیه اشکنه گوجه سبز ابتدا پیاز را خرد کرده و سپس آرد سفید و شنبلیله را به آن اضافه کرده و تفت دهید. سپس زردچوبه و آب را اضافه کرده و جوش بیاورید. در مرحله بعد تخم مرغها را به مخلوط اضافه کرده و حرارت را کم کنید. در نهایت گوجه سبزها و شکر را اضافه کرده و مدام هم بزنید تا مواد به هم مخلوط شوند و اشکنه آماده سرو شود. امیدوارم این توضیحات برای شما مفید واضح بوده باشد.
اشکنه گوجه سبز یک غذای فصلی است که اغلب در فصل بهار یعنی در زمان وفور گوجه سبز تهیه میشود. پس اگر از طرفداران طعم این غذا هستید میتوانید مقداری گوجه سبز را در فریز نگهداری کنید تا در زمانهای دیگر نیز بتوانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید.اشکنه گوجه سبز به روشهای متنوعی طبخ میشود که آن را میتوان به عنوان یک وعده کامل ناهار یا شام سرو کرد. در تهیه این غذا از هیچ نوع گوشتی استفاده نمیشود به همین دلیل این غذا پیشنهاد بسیار مناسبی برای گیاهخواران است.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کاملترین و خوشمزهترین طرز تهیه اشکنه گوجه سبز را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه اشکنه گوجه سبزمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این غذا ۱۵-۲۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۱ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این غذا را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این غذا در دستهبندی آسان قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه اشکنه گوجه سبز:گوجه سبز۲۵۰ گرمشکر۱ قاشق غذاخوریپیاز۱ عددروغن به مقدار لازمشنبلیله۱/۲ قاشق چایخوریآرد سفید۱ قاشق غذاخوریزردچوبه۱/۲ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهتخم مرغ۲ عددمرحله اول: آماده سازی پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید.درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ اشکنه را دارید کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. کمی تفت دهید تا پیازها سبک شود.مرحله دوم: افزودن آرد سفید و شنبلیلهآرد سفید و شنبلیله را به پیازهای درون قابلمه اضافه کنید و چند ثانیهای تفت دهید تا عطر شنبلیله آزاد شود و بوی خامی آرد گرفته شود.مرحله سوم: افزودن زردچوبه و آبزردچوبه را به محتوای درون تابه بیفزایید. چند ثانیه دیگر تفت دهید تا عطر زردچوبه نیز آزاد شود.حال ۲-۳ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.منتظر بمانید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد.مرحله چهارم: آماده سازی تخم مرغهاتخم مرغها را درون کاسهای بشکنید.نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و با چنگال به هم زنید تا تخم مرغها از حالت لختگی خارج شوند.حال ترکیب تخم مرغ را کمکم به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و مدام به هم زنید تا تخم مرغها در آب جوش نبندند و تکه تکه نشوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت نعنا، جعفری با گوجه سبزمرحله پنجم: آماده سازی گوجه سبزگوجه سبزها را بشویید. شاخههای آنها را جدا سازید.هستههای گوجه سبز را با چاقو از میوه جدا کنید.حال گوجه سبز را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید.۸-۱۰ دقیقه زمان دهید تا گوجه سبزها وتخم مرغ بپزند.مرحله ششم: افزودن شکربرای ملس شدن طعم اشکنه پس از پخت، شکر را به اشکنه اضافه کنید.مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.اشکنه بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو کردن است.آن را در ظرف سرو بریزید و با نان تازه میل کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش گوجه سبزامیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به غذاهای سنتی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، اشکنه گوجه سبز را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: