راز تهیه اسلایس موس توت فرنگی با لایه شکلاتی؛ جشنی و شیک

  • توسط: admin


اسلایس موس توت فرنگی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا در قنادی‌ها به صورت اسلایس‌هایی در اندازه‌های متنوع به فروش می‌رسد. اما ما در اینجا به شما آموزش دهیم که چگونه می‌توانید این دسر شیرین و لذیذ را در منزل خود تهیه کنید.

در ابتدا برای تهیه کیک شکلاتی پایه اسلایس موس توت فرنگی نیاز به تخم مرغ، شکر، آرد سفید قنادی، روغن مایع، پودر کاکائو، شیر، بیکینگ پودر، وانیل، مواد لازم برای تهیه لایه موس توت فرنگی شامل خامه شیرین شده، پنیر خامه‌ای، بستنی وانیلی، پودر ژلاتین، شیر، رنگ صورتی، پوره توت فرنگی و مواد لازم برای تزئین از جمله شکلات صبحانه یا کرم فیل و توت فرنگی هستیم.

با رعایت مراحل دقیق تهیه و تزئین این دسر معتبر و لذیذ، امکان دارد که شما هم این دسر شیرین و خوشمزه را در منزل خود به همراه عزیزان خود مزه بزنید و از لحظات شاد و خاطره‌انگیز لذت ببرید. سفره‌ی شما با این دسر خوشمزه و زیبا، سرشار از طعم و کیفیت خواهد بود.

موس توت فرنگی یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا در قنادی‌ها به صورت اسلایس‌هایی در اندازه‌های متنوع به فروش می‌رسد. درست کردن این دسر در منزل شاید دشوار به نظر برسد اما ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ ساده‌ترین طرز تهیه اسلایس موس توت فرنگی را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی پایه اسلایس موس توت فرنگیبرای تهیه کیک شکلاتی پایه اسلایس موس توت فرنگی به مواد اولیه زیر نیاز داریم:تخم مرغ۳ عددشکر۱ پیمانهآرد سفید قنادی۱ و نیم پیمانهروغن مایعیک دوم پیمانهپودر کاکائو۲ قاشق سوپ‌خوریشیرسه چهارم پیمانهبیکینگ پودریک و نیم قاشق چای‌خوریوانیلیک هشتم قاشق چای‌خوریمواد لازم برای تهیه لایه موس توت فرنگیمواد لازم برای تهیه لایه موس توت فرنگی به شرح زیر است:خامه شیرین شده قنادی۱۵۰ گرمپنیر خامه‌ای (ماسکارپونه)۱۴۰ گرمبستنی وانیلی۷۰ گرمپودر ژلاتین۲۰ گرمشیر۱۶۰ میلی لیتر (یا گرم)رنگ صورتی مجاز خوراکیبه مقدار لازمپوره توت فرنگی (اختیاری)نصف پیمانهمواد لازم برای تزئینبرای تزئین این دسر خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:شکلات صبحانه یا کرمفیل۳ قاشق سوپ خوریتوت فرنگیبه مقدار لازممراحل تهیه کیک شکلاتی برای آماده کردن این دسر ابتدا باید کیک شکلاتی را آماده کنیم. در صورتی که به کیک شکلاتی علاقه ندارید می‌توانید کیک اسفنجی ساده درست کنید.مرحله اول: الک کردن آرد سفید قنادیپودر کاکائو و بیکینگ پودر را به آرد سفید قنادی اضافه و کاملا مخلوط کنید. پس از سه بار الک کردن، آرد رارکنار بگذارید و به سراغ مرحله بعد بروید.مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ، شکر و وانیلابتدا کف قالب کمربندی به قطر بیست و سه سانت، کاغذ روغنی قرار بدهید. برای آماده کردن این دسر احتیاج به قالب خاصی نیست و شما می‌توانید آن را داخل قالب گرد ساده یا قالب کمربندی یا رینگ آماده کنید.حال تخم مرغ‌ها، شکر و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با دور متوسط همزن به مدت حدودی چهار الی پنج دقیقه هم بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک توت فرنگیمرحله سوم: افزودن شیر و روغنحال باید به ترکیب بالا شیر و روغن را به ترتیب به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید تا مواد یکدست شوند. در این مرحله باید مخلوط آرد الک شده را طی دو مرحله به مواد اضافه کنید.مرحله چهارم: انتقال مایه کیک به قالبحال با لیسک مواد را به آرامی مخلوط کنید و یا خیلی کم با دور کند همزن هم بزنید تا یکدست شود. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید. بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک توت فرنگیمرحله پنجم: پخت کیک شکلاتیقالب را در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده است به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.نکته: زمان و درجه ذکر شده در فرهای مختلف متفاوت است.در نهایت با یک عدد خلال دندان کیک را از قسمت وسط تست کنید اگه خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک را از فر خارج کنید و اجازه بدهید کاملا خنک شود. بعد به کمک چاقو کناره‌های کیک را از قالب جدا کنید و کیک را از قالب بیرون بیاورید و کاغذ روغنی رو جدا کنید.در صورتی که روی کیک کاملا صاف نیست با یک چاقوی بزرگ تیز روی کیک را برش بزنید، به طوری که پستی و بلندی نداشته باشد و یکدست و صاف شود.در این مرحله اگه از رینگ یا قالب کمربندی استفاده می‌کنید، می‌توانید کیک را دوباره داخل قالب برگردانید و اگر از قالب گرد ساده استفاده می‌کنید باید دور کیک طلق ببندید، چون در نهایت جدا کردن دسر از طلق خیلی راحت‌تر خواهد بود.این طلق‌ها را می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم التحریر تهیه کنید. کافی است که عرض طلق را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و قسمت‌های طولی را با چسب به یکدیگر بچسبانید تا طول طلق به اندازه دور کیک شود. بعد طلق را محکم دور کیک ببندید و چسب بزنید.توجه کنید که نباید طلق شل باشد. سعی کنید حتما آن را محکم ببندید تا دسر از کناره‌های کیک پایین نریزد و در نهایت ظاهر جذاب و تمیزی داشته باشد.بیشتر بخوانید:طرز تهیه انواع موسمراحل تهیه موس توت فرنگیبرای تهیه لایه موس توت فرنگی همه مواد را از قبل از یخچال و فریزر خارج کنید تا با دمای محیط هم دما شود. در ادامه طرز تهیه موس توت فرنگی را به صورت مرحله به مرحله برایتان شرح خواهیم داد. مرحله اول: ترکیب شیر، پودر ژلاتین و خامهدر مرحله اول پودر ژلاتین را روی شیر بپاشید، روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار بدهید و مدام هم بزنید تا ژلاتین به روش بن ماری کاملا حل شود. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا از دما بیفتد.سپس خامه شیرین شده قنادی را کمی با همزن هم بزنید تا مقداری فرم بگیرد.نکته: نیازی نیست کاملا فرم گرفته باشد (به جای خامه شیرین شده قنادی می‌توانید از خامه صبحانه هم استفاده کنید ولی باید مقداری پودر قند به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا شیرین شود)بیشتر بخوانید: طرز تهیه گلت توت فرنگیمرحله دوم: افزودن بستنی، پنیر و توت فرنگیسپس بستنی نرم شده و پنیر ماسکارپونه را به خامه اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا یک دست شود. در ادامه توت فرنگی‌های شسته شده را با دستگاه پوره کنید و به مواد اضافه و مخلوط کنید. حال اسانس توت فرنگی و رنگ مجاز خوراکی (صورتی رنگ) را کم کم به مواد اضافه کنید.در صورتی که به رنگ و اسانس دسترسی ندارید سه قاشق ژله توت فرنگی را با یک و نیم قاشق آب جوش حل کنید و روی حرارت بن ماری بگذارید تا کاملا شفاف شود و بعد کنار بگذارید تا از دما بیفتد و بعد به مواد اضافه و مخلوط کنید.نکته: اضافه کردن پوره توت فرنگی در این دسر اختیاری است. اگر در فصل توت فرنگی هستید از آن استفاده کنید. مرحله سوم: افزودن شیر و ژلاتین بن ماری شدهدر نهایت شیر و ژلاتین بن ماری شده را که از دما افتاده به مواد اضافه و مخلوط کنید. این دسر حالت کم شیرین دارد. پس اگر ذائقه شیرین پسندی دارید مواد را بچشید و در صورت نیاز کمی پودر قند الک شده اضافه و کاملا مخلوط کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه فوم کیک توت فرنگیمرحله چهارم: ریختن مایه موس روی کیکاکنون مایه موس توت فرنگی را روی کیک بریزید و داخل یخچال قرار بدهید تا کاملا ببندد. اگر این دسر را از روز قبل آماده کنید خیلی بهتر است. بعد از اینکه دسر کاملا بست چسب طلق را با چاقو باز کنید و طلق را به راحتی از دسر جدا کنید.به دلیل وجود خامه طلق به راحتی از دسر جدا می‌شود، اما اگه به هر دلیلی طلق شما راحت جدا نمی‌شد همراه با جدا کردن طلق چاقو را کنار طلق بکشید تا به راحتی جدا شود.مرحله پنجم: برش اسلایسی موس و تزئین آنبرای ایجاد برش‌های تمیز یک چاقوی بزرگ و تیز را داخل آب جوش بزنید و بعد با دستمال پاک کنید و برش بزنید. دسر را اول چهار قسمت کنید و بعد هر قسمت را از وسط نصف کنید.نکته: برای ایجاد هر برش، چاقو را مجدد داخل آب جوش بزنید و پاک کنید تا برش‌های شما تمیز در بیاید.شکلات صبحانه یا کرم فیل را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و با کمک قیف روی دسر را با این مواد به حالت رفت و برگشتی تزئین کنید (از بریلو توت فرنگی هم می‌توانید استفاده کنید). روی هر دسر را یک برش توت فرنگی نصف شده قرار بدهید تا ظاهر جذاب‌تری داشته باشد.دسر شما آماده سرو است. نوش جان!بیشتر بخوانید: طرز تهیه پارفیت توت فرنگینکات و فوت و فن‌های تهیه اسلایس موس توت فرنگیدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه اسلایس موس توت فرنگی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.در صورتی که دسر را برای مهمانی آماده می‌کنید می‌توانید به جای ۸ برش، ۱۶ برش ایجاد کنید.به جای پنیر ماسکارپونه می‌توانید از پنیر لبنه یا کیبی هم استفاده کنید.همه مواد مورد نیاز برای کیک را از قبل از یخچال در بیاورید تا به دمای محیط برسند.نیازی به چرب کردن قالب نیست و کناره‌های کیک بعد از پخت به راحتی با چاقو جدا می‌شود، اما اگر از نچسب نبودن قالب‌تان اطمینان ندارید می‌توانید دیواره‌ها را کمی چرب کنید.مایه کیک را از یک نقطه داخل قالب نریزید، چون تجمع ذرات هوا باعث می‌شود تا آن قسمت پف بیشتری داشته باشد و کیک حالت قله‌ای پیدا کند. بهتر است موقع ریختن مایه کیک داخل قالب ظرف را حرکت بدهید.در فرهای برقی دما را برای پخت کیک شکلاتی بیست درجه پایین‌تر قرار بدهید.داغ بودن شیر و ژلاتین باعث می‌شود که خامه حالت بریده پیدا کند. پس حتما اجازه بدهید از دما بیفتند و بعد به مواد اضافه کنید.اگر بعد از بن ماری کردن شیر و ژلاتین احساس کردید دانه‌های ژلاتین کاملا حل نشدند، یکبار آن را از صافی رد کنید.پیشنهاد می‌کنیم که حتما این دسر خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، آماده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.برای مشاهده لیست انواع غذا، نوشیدنی و دسر با توت فرنگی روی لینک با توت فرنگی چی درست کنیم؟ کلیک کنید.سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودمعاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارمممنون که همراهم هستین

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید