راز املت تالشی لذیذ به همراه گوجه سبز

  • توسط: admin


املت یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه‌ای است که در سراسر جهان تهیه و مصرف می‌شود. املت تالشی با گوجه سبز یک نوع ویژه از املت است که اصالتش به شهرهای شمالی برمی‌گردد. این املت با استفاده از مواد اولیه‌ای ساده و در دسترس تهیه می‌شود و دارای طعمی متفاوت و جذاب است.

برای تهیه املت تالشی با گوجه سبز، ابتدا گوجه سبزها را با آب بشویید و در قابلمه بپزید تا نرم شوند و سپس آن‌ها را له کنید. سپس پیاز را به صورت نگینی ریز کرده و تفت دهید، سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. پس از آن پوره گوجه سبز را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و به مواد ادویه اضافه کنید.

سرانجام تخم‌مرغ‌ها را شکسته و با هم زده و به تابه اضافه کنید تا املت پخته شود. این املت را می‌توانید با نان یا سبزیجات تازه مصرف کنید و لذت ببرید. این املت غذایی سالم و خوشمزه است که با مواد طبیعی و ساده تهیه می‌شود و مناسب برای صبحانه یا ناهار است.

املت یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفداری است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. املت تالشی با گوجه سبز نیز یک املت بسیار جذاب و متفاوت است که شاید اسم آن را تا به حال نشنیده باشید.همان‌طور که از نام این غذا مشخص است اصالت این غذا به شهرهای شمالی برمی گردد. این املت با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه می‌شود. پس اگر علاقه‌مند به امتحان کردن و چشیدن طعم‌های جدید و جذاب هستید به شما توصیه می‌کنیم که از خوردن این املت غافل نشوید.ما امروز در این بخش از آدرینبلاگ کامل‌ترین و خوشمزه‌ترین طرز تهیه املت تالشی با گوجه سبز را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه املت تالشی با گوجه سبزمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این املت ۱۵-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۱-۲ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده ی می‌توانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم‌های بیشتری این املت جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این املت در دسته بندی آسان قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه املت تالشی با گوجه سبز:تخم مرغ۲ عددگوجه سبز۱ پیمانهنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمروغنبه مقدار لازمپیاز۱ عددمرحله اول: آماده سازی گوجه سبزشاخه‌های گوجه سبز یا آلوچه‌ها را جدا کنید. آن‌ها را با مقداری آب بشویید و درون قابلمه مناسبی بریزید.۲-۳ قاشق غذاخوری آب به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.قابلمه را روی حرارت کم به مدت ۸-۱۲ دقیقه قرار دهید تا گوجه سبزها بپزند و نرم شوند.پس از پخت گوجه سبزها را از قابلمه خارج کنید و هسته‌های آن‌ها را جدا سازید.حال با پشت قاشق گوجه‌سبزها را پوره و له کنید.مرحله دوم: آماده سازی پیازپیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید.درون تابه مناسبی کمی روغن بریزید و پیازها را به تابه اضافه کنید.چند دقیقه‌ای تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.مرحله سوم: افزودن ادویه‌هاپس از طلایی شدن پیازها مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت دنور خوشمزهمرحله چهارم: افزودن پوره گوجه سبزپوره گوجه سبز را به محتوای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا کمی رطوبت گوجه سبزها گرفته شود.توجه داشته باشید که در زمان پخت در تمام مراحل باید حرارت تابه شما ملایم باشد.مرحله پنجم: افزودن تخم مرغتخم‌مرغ‌ها را درون کاسه‌ای بشکنید و با چنگال به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شوند.حال ترکیب تخم‌مرغ‌ها را به محتوای درون تابه اضافه کنید و همه مواد را به هم زنید تا ترکیب یک‌دست و یکنواختی حاصل شود.زمان دهید تا املت گوجه‌ سبز شما به خوبی بپزد.به همین راحتی و با طی کردن ۵ مرحله بسیار ساده املت گوجه سبز تالشی شما آماده سرو کردن است.املت را در ظرف سرو بریزید و با نان و سبزی تازه نوش جان کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت قارچ بدون گوجهامیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به غذاهای سنتی و قدیمی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبرایتان شرح دادیم، این املت جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید