رئیس شورای شهر تهران: از حضور مسجد در پارک قیطریه، مخالفان هرج و مرج ترسویی دارند!

  • توسط: admin


مخالفان ساخت مسجد در پارک قیطریه به رئیس شورای شهر تهران اظهار کرده‌اند که از مسجد می‌ترسند. این اظهارات نشان از نگرانی و ترس این افراد در مورد تأثیرات احتمالی این ساختمان دارد. اعتقاد آن‌ها به این موضوع ممکن است بر پایه تفاوت‌های فرهنگی و دینی باشد که باعث اختلاف نظرات شده است.

ترس از اینکه ساخت مسجد در این محل ممکن است باعث تغییر فضای آرام و طبیعی پارک شود می‌تواند یکی از دیدگاه‌های مخالفان باشد. همچنین این موضوع ممکن است به دلیل تأثیرات اجتماعی و فرهنگی که مساجد ممکن است داشته باشند، از جمله جذب افراد و حضور آن‌ها در محل خاص باشد.

به هر حال، درک نگرانی‌ها و احترام به دیدگاه‌های مخالفان اهمیت دارد و لازم است تا این مسائل با مشارکت و تعامل میان افراد و مسئولین مورد بررسی و بحث قرار گیرد تا راه‌حل مناسبی برای همه پیدا شود.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، برای ساخت این مسجد در پارک قیطریه یک درخت هم قطع نمی‌شود و هر کسی که درختی قطع کرد را بیاورید، پایش را قطع کنیم.
رئیس شورای شهر تهران گفت: پارک قیطریه متعلق به اتابک اعظم بوده و به نوه‌های وی ارث رسیده که یکی از نوه‌هایش هم شهردار تهران بوده و خودش این اراضی را به پارک تبدیل کرده است و هیچ کسی این پارک را اهدا نکرده و هر کسی که در این باره ادعایی دارد، مدارکش را بیاورد و نشان دهد.
«مهدی چمران» رئیس شورای شهر تهران درباره ساخت مسجد در پارک قیطریه اظهار داشت: مگر ساخت مسجد کارِ بدی است؟ در یک پارک ۱۲۰ هزار متری می‌خواهند، یک مسجد ۲۰۰ متری بسازند تا مردم در این محل نماز بخوانند که اقدامی کاملا منطقی است.
وی در واکنش به نگرانی‌ها درباره قطع احتمالی درخت در پارک قیطریه برای ساخت این مسجد تاکید کرد: برای ساخت این مسجد در پارک قیطریه یک درخت هم قطع نمی‌شود و هر کسی که درختی قطع کرد را بیاورید، پایش را قطع کنیم.
رییس شورای شهر تهران گفت: اینکه می‌گویند ۴۰ درخت و ۶۰ نهال قطع خواهد شد، دروغ است و یک درخت هم قطع نخواهد شد و میراث فرهنگی هم ناظر است. البته وقتی آن حجم از آپارتمان در این منطقه ساختند، میراث کجا بوده است؟
چمران همچنین درباره برخی انتقادات مبنی بر ساخت مسجد در زمین اهدایی پارک قیطریه به شهرداری تهران ادامه داد: چه کسی زمین را اهدا کرده است آن را پیدا کنند! پارک متعلق به اتابک اعظم بوده و به نوه‌های وی ارث رسیده که یکی از نوه‌هایش هم شهردار تهران بوده و خودش این اراضی را به پارک تبدیل کرده است و هیچ کسی این پارک را اهدا نکرده و هر کسی که در این باره ادعایی دارد، مدارکش را بیاورد و نشان دهد.
وی افزود: مخالفان و منتقدان از مسجد می‌ترسند، چراکه می‌بینند اقدامات مردمی مانند شرکت در راهپیمایی‌ها از مسجد نشات می‌گیرد.
رییس شورای شهر تهران تاکید کرد: این افراد از مسجد هراس دارند، وگرنه که در ۳۴ پارک، مسجد ساخته شده است آیا اتفاقی رخ داده است؟ مگر در پارکِ گفتگو که مسجد ساخته شده، اتفاقی افتاده است؟ مردم در مسجدِ پارک نماز می‌خوانند می‌روند و انشالله در مسجد پارک قیطریه هم برای نماز می‌آیند.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید