دو دستور پخت خیره کننده برای بامیه سوخاری: بافتی ترد و لذتی به سبک رستوران‌ها

  • توسط: admin


بامیه سوخاری یکی از متفاوت‌ترین انواع فست فود است که معمولا از آن به عنوان پیش غذا یا دورچین غذاهای سوخاری استفاده می‌شود. درست کردن بامیه سوخاری بسیار راحت است و جلوه بی‌نظیری به میز غذای شما می‌بخشد. در این مقاله از بخش آشپزی در آدرینبلاگ می‌توانید با ۲ روش طرز تهیه بامیه سوخاری و همه فوت و فن‌های درست کردن این غذا آشنا شوید.

طرز تهیه بامیه سوخاری ساده (روش اول)

آماده کردن مواد اولیه بامیه سوخاری حدود ۱۵ دقیقه و سرخ کردن آن نیز حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشد.

مواد لازم برای تهیه بامیه سوخاری در خانه

بامیه۴۰۰ گرمتخم مرغ۲ عددآرد سفید۲ لیواننمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمپودر سیر و فلفل قرمزبه مقدار لازمزردچوبهبه مقدار لازمروغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

مراحل طرز تهیه بامیه سوخاری

در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل درست کردن بامیه سوخاری آشنا شوید.

مرحله اول: بامیه‌ها را بشویید

برای شروع باید بامیه‌ها را پاک کنید و قسمت‌های اضافه آن را جدا کنید. به خاطر داشته باشید که موقع تمیز کردن بامیه به بافت آن صدمه وارد نکنید. در ادامه بامیه‌ها را با آب فراوان بشویید و چند دور آبکشی کنید. سپس آن‌ها را چند دقیقه در آبکش بریزید تا آب اضافه‌شان خارج شود.

مرحله دوم: تخم مرغ‌ها را هم بزنید

تخم مرغ‌ها را بشکنید و در یک کاسه بریزید. در ادامه مقداری نمک به آن اضافه کنید. تخم مرغ‌ها را با چنگال یا همزن دستی بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نودل سوخاری

مرحله سوم: آرد سوخاری را آماده کنید

برای تهیه آرد سوخاری باید آرد را در یک کاسه بزرگ بریزید. مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر سیر و زردچوبه به آن اضافه کنید و مواد را به خوبی ترکیب کنید.

مرحله چهارم: روغن داغ را آماده کنید

یک ماهیتابه نسبتا گود روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که بامیه‌ها کاملا در آن شناور شوند.

مرحله پنجم: بامیه‌ها را سرخ کنید

در این مرحله باید بامیه‌ها را ابتدا در تخم مرغ و بعد در آرد بغلتانید. سپس یک بار دیگر این کار را تکرار کنید تا آرد سوخاری بیشتری به بامیه‌ها بچسبد. سپس آن‌ها را در روغن داغ بیندازید و روی حرارت ملایم سرخ کنید. بعد از این که بامیه‌ها طلایی شدند، می‌توانید آن‌ها را از روغن خارج کنید.

مرحله ششم: بامیه سوخاری را سرو کنید

بعد از خارج کردن بامیه از روغن، باید آن را داخل توری فلزی یا دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود. سپس می‌توانید این بامیه خوشمزه را با سس کچاپ یا هر سسی که دوست دارید میل کنید.

طرز تهیه بامیه سوخاری با سس مخصوص (روش دوم)

درست کردن این سوخاری حدود نیم ساعت طول می‌کشد و بعد از آماده شدن بامیه سوخاری باید سس مخصوص آن را آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه بامیه سوخاری با آرد ذرت و آرد گندم

بامیه درشت۱ کیلوگرمتخم مرغ۱ عددآرد۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارآرد ذرت۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص

ماست۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارسیر۱ حبهنمک۱ قاشق چای‌خوریشوید خشک یا تازه۲ قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه بامیه سوخاری با سس مخصوص

در ادامه این بخش می‌توانید با مراحل طرز تهیه فینگرفود بامیه سوخاری آشنا شوید.

مرحله اول: بامیه‌ها را آماده کنید

برای شروع باید بامیه‌ها را بشویید. سر و ته اضافه بامیه‌ها با بزنید و بعد آن‌ها را با آب فراوان بشویید و آبکش کنید تا آب اضافه‌شان خارج شود.

مرحله دوم: مواد سوخاری را آماده کنید

برای سوخاری کردن بامیه، ابتدا باید تخم مرغ را با نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و با چنگال یا همزن دستی خون هم بزنید. در ادامه آرد ذرت و آرد سفید را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قارچ سوخاری

مرحله سوم: بامیه سوخاری را آماده کنید

در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس بامیه‌ها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد غوطه‌ور کنید. بامیه‌ها را در روغن داغ بیندازید و خوب سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آن‌ها را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.

مرحله چهارم: سس را آماده کنید

برای تهیه سس مخصوص باید در یک کاسه ماست را با سیر خرد شده، نمک و شوید خشک یا شوید تازه خرد شده ترکیب کنید. حالا بامیه‌های سوخاری را همراه با این سس سرو کنید و از طعم این غذا لذت ببرید.

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه بامیه سوخاری

با نکات تهیه بامیه سوخاری همراه ما باشید.

برای تهیه این سوخاری بهتر است از بامیه‌های درشت استفاده کنید.برای مزه دار کردن بامیه‌ها می‌توانید از هر ادویه‌ای که دوست دارید استفاده کنید.اگر دوست دارید بامیه‌ها در زمان سرخ شدن پف کنند، می‌توانید مقداری بیکینگ پودر به آرد اضافه کنید.اگر برای تهیه این سوخاری از بامیه‌های خیلی درشت استفاده می‌کنید، بهتر است آن‌ها را برای چند دقیقه در آب بجوشانید و بعد سوخاری کنید. با این روش دیگر نگران سفت بودن و نپختن بامیه‌ها نخواهید بود.بامیه سوخاری باید در زمان سرخ شدن به طور کامل در روغن غوطه‌ور شود، در غیر این صورت نمی‌پزد و بافت آن سفت و نپخته باقی می‌ماند.می‌توانید قبل از آغشته کردن بامیه‌ها به تخم مرغ و آرد سوخاری، ابتدا آن را با کمی سیر، زنجبیل، سویا و ادویه مزه دار کنید.برای تهیه بامیه سوخاری ژاپنی معمولا از بامیه‌های درشت استفاده می‌شود. در این روش باید بامیه‌ها را به اندازه‌های ۲ سانتی‌متری برش دهید و بعد به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته کنید.برای تهیه این سوخاری می‌توانید به جای تخم مرغ از مقداری شیر نیز استفاده کنید. در این روش باید بامیه‌ها را در شیر بریزید و حدود ۱ ساعت صبر و بعد آن‌ها را در آرد سوخاری غوطه‌ور کنید.

بامیه سوخاری یک پیش غذای خوشمزه و متفاوت است که می‌توانید آن را در کنار دیگر انواع سوخاری‌ها سرو کنید. اگر از طعم بامیه خوشتان نمی‌آید و علاقه‌ای به خورش بامیه ندارید، بهتر است این روش تهیه بامیه را امتحان کنید و مطمئن باشید که عاشق مزه آن خواهید شد. اگر تجربه درست کردن بامیه سوخاری را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به آشپزی در میان بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید