دو دستورالعمل جادویی برای تهیه اسموتی هندوانه خانگی: لذت خنکای تابستان!
در گرمای طاقتفرسای تابستان، هیچ چیز به اندازه یک نوشیدنی خنک و گوارا نمیچسبد. در این مقاله از آدرینبلاگ طرز تهیه دو نوع اسموتی هندوانه را به شما آموزش میدهیم: اسموتی هندوانه ساده و اسموتی هندوانه و نعنا. با ما همراه باشید تا این نوشیدنی خنک و خوشمزه را در عرض چند دقیقه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مواد لازم جهت تهیه اسموتی هندوانه ساده
مواد لازم جهت تهیه اسموتی هندوانه ساده به شرح زیر است:
هندوانه۲ پیمانهیخبه مقدار دلخواه
مراحل تهیه اسموتی هندوانه ساده
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این اسموتی ۵-۷ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این اسموتی در دسته بندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی هندوانه
هندوانه را بشویید و پوست آن را جدا کنید. گوشت هندوانه را به ابعاد کوچکتری برش زنید و هستههای میوه را از آن جدا سازید.
قبل از استفاده از هندوانه در اسموتی، آن را به خوبی در یخچال یا فریزر خنک کنید. این کار باعث میشود اسموتی شما خنکتر و گواراتر شود.
طعم اسموتی هندوانه به طور مستقیم به طعم هندوانه بستگی دارد؛ بنابراین، حتما از هندوانه رسیده و آبدار استفاده کنید.
مرحله دوم: میکس کردن هندوانه و یخ
هندوانه بدون هسته خرد کنید و به همراه یخ در مخلوط کن یا غذاساز بریزید.
مواد را به خوبی مخلوط کنید تا اسموتی یکدست شود.
از یخ به اندازه کافی استفاده کنید؛ یخ نقش مهمی در غلظت و طعم اسموتی دارد. اگر از یخ کم استفاده کنید، اسموتی شما رقیق و آبکی میشود.
مرحله سوم: تزیین و سرو اسموتی
اسموتی را در لیوان بریزید و بلافاصله سرو کنید.
برای تزیین اسموتی خود میتوانید از برشهای میوه، برگهای نعنا یا گلبرگهای خوراکی استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت هندوانه
مواد لازم جهت تهیه اسموتی هندوانه و نعنا
برای تهیه اسموتی هندوانه و نعنا به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
هندوانه۲ پیمانهنعنا۱/۲ پیمانهیخبه مقدار دلخواهآبلیمو۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
مراحل تهیه اسموتی هندوانه و نعنا
مراحل تهیه اسموتی هندوانه و نعنا به شرح زیر است:
مرحله اول: آماده سازی هندوانه
هندوانه را بشویید و پوست بگیرید. هستههای آن را از گوشت میوه جدا سازید.
مرحله دوم: ترکیب همه مواد اسموتی
هندوانه بدون هسته را خرد کنید و به همراه نعنا، یخ و آبلیمو (در صورت تمایل) در مخلوطکن یا غذاساز بریزید.
مواد را به خوبی مخلوط کنید تا اسموتی یکدست شود.
مرحله سوم: تزیین و سرو اسموتی
اسموتی را در لیوان بریزید و با برگهای نعنا تزیین کنید.
اسموتی هندوانه به سرعت طعم و مزه خود را از دست میدهد؛ بنابراین، بهتر است آن را بلافاصله بعد از تهیه سرو کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لیموناد توت فرنگی و هندوانه
نکات و فوت و فنهای تهیه اسموتی هندوانه
با استفاده از ترفندهای طلایی زیر اسموتی هندوانهتان را متفاوت تهیه کنید:
برای اینکه اسموتی شما طعم و مزه متنوعتری داشته باشد، میتوانید از زنجبیل در این اسموتی استفاده کنید. زنجبیل، طعمی تند و تیز به اسموتی اضافه میکند و خاصیت ضد التهابی نیز دارد.میتوانید به اسموتی خود مقداری شکر، عسل، آبلیمو یا نعنا اضافه کنید تا طعم آن را به دلخواه خودتان درآورید. اگر میخواهید اسموتی شما غلیظتر شود، میتوانید از ماست یا بستنی نیز در آن استفاده کنید.برای داشتن یک اسموتی هندوانه با طعمی شیرین ، از میوههای شیرین مانند موز، توت فرنگی یا آناناس استفاده کنید. توت فرنگی، طعمی ترش و شیرین دارد که به خوبی با شیرینی ملایم هندوانه ترکیب میشود. آناناس، طعمی گرمسیری و شیرین به اسموتی اضافه میکند و آن را به یک نوشیدنی ایدهآل برای روزهای گرم تبدیل میکند.اگر میخواهید اسموتی شما طعمی ترش داشته باشد، از میوههای ترش مانند گریپ فروت یا لیمو ترش استفاده کنید. گریپ فروت، طعمی ترش و ملس به اسموتی اضافه میکند و باعث میشود طعم هندوانه متعادلتر شود.برای داشتن یک اسموتی هندوانه با طعمی خنک و گوارا، از میوههایی مانند خیار یا نعناع استفاده کنید. نعنا، طعمی خنک و گوارا به اسموتی اضافه میکند و به هضم آن نیز کمک میکند. خیار، طعمی خنک و مرطوب به اسموتی اضافه میکند و باعث میشود آبرسانی بدن بیشتر شود.موز، طعمی کرمی و شیرین به اسموتی اضافه میکند و باعث میشود غلظت آن بیشتر شود. طالبی و هندوانه، هر دو از خانوادهی ملون هستند و طعمی شبیه به هم دارند. ترکیب این دو میوه در اسموتی، طعمی ملایم و دلنشین ایجاد میکند.
اسموتی هندوانه، یک نوشیدنی ساده، سریع و خوشمزه است که میتوانید در هر فصلی از سال آن را تهیه کنید. این اسموتی نه تنها طعمی فوقالعاده دارد، بلکه برای سلامتی شما نیز مفید است. امیدواریم با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی اکالا، یک اسموتی هندوانه خوشمزه و دلچسب تهیه کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: