دوست دارید امشب (یکشنبه 6 خرداد) برای شام چه لذتی را تجربه کنید؟
امشب شام چی درست کنم؟ شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگترین دغدغههای بسیاری از افراد، اعم از خانهدار، شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام است.
از این رو ما، در ششمین روز خرداد ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای شام امشبتان تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
معرفی ۵ غذا برای شام امشب شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- بامیه پلو با مرغ
بامیه پلو با مرغ یکی از جذابترین و متفاوتترین غذاهایی است که شاید تا به حال نام آن را نشنیده باشید. اگر علاقهمند به چشیدن طعمهای جدید هستید به شما توصیه میکنیم که از میل کردن این غذا غافل نشوید. برای تهیه بامیه پلو با مرغ فقط به مواد اولیه در دسترسی همچون سینه مرغ، بامیه، پیاز، برنج، محلول زعفران و… نیاز دارید.
مراحل تهیه بامیه پلو با مرغ
مراحل تهیه بامیه پلو با مرغ به شرح زیر است:
ابتدا سینه مرغ را بشویید. با کمک چاقو آن را به صورت مکعبی و به اندازههای یکسان برش زنید. تکههای مرغ را درون کاسه مناسبی بریزید. مقداری نمک، فلفل سیاه، محلول زعفران و آب لیمو را به تکههای مرغ اضافه کنید. به خوبی تکههای مرغ را زیر و رو کنید تا با مواد طعمدار شود.حال روی ظرف را بپوشانید و آن را کنار گذارید تا مرغها به خوبی طعم و رنگ ادویهها و زعفران را به خود گیرند. در این بازه زمانی برای بالاتر رفتن سرعت کار به سراغ مراحل بعد روید.اکنون بامیهها را بشویید و درون صافی قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود. با کمک چاقو قسمت بالای بامیه را با دقت جدا سازید، دقت داشته باشید بدنه بامیه را برش نزنید زیرا بافت لزج درون آن خارج میشود و طعم بدی به خود میگیرد.حال تابه مناسبی را روی حرارت گذارید و کمی روغن درون تابه بریزید. بامیهها را درون تابه بریزید و چند دقیقهای تفت دهید تا بامیهها تغییر رنگ دهند و بوی خامیشان گرفته شود. پس از تفت دادن بامیهها را از تابه خارج کنید.سپس پیاز را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. پیازهای نگینی خرد شده را درون تابهای که بامیهها را سرخ کردید بریزید. با حرارت کم پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند.
برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و خوشمزه روی لینک طرز تهیه بامیه پلو با مرغ کلیک کنید.
۲- واویشکا با گوشت چرخ کرده
واویشکا یکی از غذاهای بسیار ساده و البته خوشمزهای است که اصالت آن به شمال کشورمان برمیگردد. این غذا اغلب بدون برنج سرو میشود و از غذاهای مقرون به صرفهای است که با کمترین مواد اولیه موجود در خانه قابل طبخ است.
یک غذای پرطرفدار گیلانی که زمان زیادی از شما نمیگیرد و میتوانید آن را با انواع گوشت یا سبزیجاتی که متناسب با ذائقهتان است تهیه و نوش جان کنید.
مراحل تهیه واویشکا
مراحل تهیه واویشکا با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:
ابتدا به سراغ آماده سازی سیب زمینیها روید. سیب زمینیها را به خوبی بشویید، پوست بگیرید و آنها را به ابعاد مکعبی شکل یکسانی برش زنید.حال سیب زمینیهای برش زده را مدت ۵-۱۰ دقیقه در کاسهای آب قرار دهید، سپس آنها را بشویید و درون آبکش بریزید، کمی زمان دهید تا آب اضافی آها گرفته شود.سپس درون تابه مناسبی کمی روغن ریخته و سیب زمینیهای نگینی شده را به تابه بیفزایید، حرارت را متوسط کنید و کمی زمان دهید تا سیب زمینیها طلایی رنگ و برشته شود. پس از سرخ شدن سیب زمینیها را از تابه خارج کنید و کنار گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.گوجه فرنگیها را نیز به خوبی بشویید و با کمک رنده، میکسر یا خردکن آنها را به صورت پوره درآورید. توجه داشته باشید که تبدیل گوجه فرنگی به پوره در نهایت ظاهری بسیار جذاب و زیبا به غذای شما میدهد اما اگر تمایل به اجرای این مرحله ندارید میتوانید گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید.
برای ادامه رسپی این غذای نونی ساده و راحت روی لینک طرز تهیه واویشکا با گوشت چرخ کرده کلیک کنید.
۳- خورش برگ مو با گوشت
خورش برگ مو از خورشهای سنتی بسیار خوشمزه است که با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی تهیه میشود. همانطور که از نام این غذا مشخص است برگ مو (برگ درخت انگور) از مواد اصلی آن به حساب میآید.
خورش برگ مو را میتوانید با گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ متناسب با ذائقه و سلیقه غذایی خودتان تهیه و سرو کنید.
مراحل تهیه خورش برگ مو با گوشت
مراحل تهیه خورش برگ مو با گوشت به شرح زیر است:
ابتدا پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. درون قابلمه مناسبی که قصد طبخ خورش را دارید کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. چند دقیقهای تفت دهید تا پیازها طلایی و سبک شوند.سپس سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک سیر له کن آن را پوره کنید. پوره سیر را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و چند دقیقهای تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.اکنون زردچوبه و فلفل را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویهها آزاد شود. در همین مرحله رب گوجه فرنگی را به محتوای درون قابلمه بیفزایید و چند دقیقه رب را تفت دهید تا رب نیز رنگ باز کند.حال گوشت را بشویید و به ابعاد یکسانی برش زنید. قطعات گوشت را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید. چند دقیقه تفت دهید تا گوشتها تغییر رنگ دهند و بوی خامیشان گرفته شود. آب جوش را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.حرارت را زیاد کنید، منتظر باشید تا محتوای درون قابلمه به نقطه جوش رسد. سپس حرارت را کم کنید ۲۰-۳۰ دقیقهای زمان دهید تا گوشتها نیمپز شوند. در این بازه زمانی به سراغ آماده سازی برگ مو روید.
برای ادامه رسپی این غذای همه پسند و جذاب روی لینک طرز تهیه خورش برگ مو با مرغ کلیک کنید.
۴- پیراشکی هندی
پیراشکی هندی یکی از انواع غذاهای ساده و پرطرفداری است که در زمان کوتاهی آماده میشود. همانطور که از نام این غذا مشخص است اصالت آن به هندوستان برمیگردد. این پیراشکی نیز همانند بیشتر غذاها به روشهای مختلفی و با مواد اولیه متفاوتی نظیر سیب زمینی، پیاز، فلفل تند، تره ساطوری شده، آرد و… تهیه میشود.
مراحل تهیه پیراشکی هندی
مراحل تهیه پیراشکی هندی به روش خانگی به شرح زیر است:
در اولین مرحله به سراغ آرد سفید روید. آن را الک کنید و درون ظرف مناسبی بریزید. خمیرمایه و نمک را به آرد اضافه کنید و کمی به هم زنید. حال کمکم آب ولرم را به ترکیب آرد اضافه کنید و همه مواد را به هم زنید. توجه داشته باشید که میزان جذب آردها با هم متفاوت است. آب را به قدری به مواد خشک اضافه کنید تا ترکیب شلی به دست آید.حال سیبزمینیها را بشویید و پوست بگیرید. آنها را به ۴-۶ قسمت برش زنید. سیب زمینیها را درون قابلمه مناسبی بریزید. مقداری نمک و فلفل به سیب زمینیها زنید، کمی آب به قابلمه اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.زمان دهید تا سیب زمینیها به طور کامل بپزند و آب درون قابلمه تبخیر شود. پس از پخته شدن، سیب زمینیها را از قابلمه خارج کنید و زمان دهید تا کمی خنک شوند. حال با کمک چنگال یا گوشتکوب سیب زمینیهای پخته شده را پوره و له کنید.اکنون به سراغ پیاز روید. آن را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو پیاز را خرد کنید. درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید.سپس پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها طلایی و برشته شوند. در همین مرحله فلفل سبز تند را به صورت ریز خرد کنید و به تابه اضافه کنید. همه مواد را کمی با هم تفت دهید و سراغ مرحله بعد روید.
برای ادامه رسپی این غذای فانتزی و خوشمزه روی لینک طرز تهیه پیراشکی هندی کلیک کنید.
۵- سالاد بادمجان ایتالیایی
این سالاد ساده و لذیذ ایتالیایی به غذاهایی که ما ایرانیها با بادمجان میپزیم شباهت زیادی دارد. از آنجایی که ذائقه ما با غذاهای ایتالیایی جور در میآید این غذای سبک هم میتواند جزو برنامه هفتگی ما برای وعده شام یا پیش غذا باشد.
مراحل تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی
مراحل تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی به شرح زیر است:
در مرحله اول فر را به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.سپس بادمجانها را خوب بشویید. روی سطح آنها با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید. کف سینی فر یک فویل بگذارید و بادمجانها را روی آن قرار دهید. هر از گاهی بادمجان ها را برگردانید. تا کامل کباب شوند.در این مرحله بادمجان کبابی را با پوست خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. سپس سیر، روغن زیتون، سرکه، شکر، جعفری، ریحان، پونه، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
برای ادامه رسپی این غذای سبک و راحت روی لینک طرز تهیه سالاد بادمجان ایتالیایی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: