دستور پخت دلمه قارچ و مرغ؛ لذتی بی‌نظیر در هر لقمه

  • توسط: admin


دلمه قارچ با مرغ، غذایی خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود. این غذا به دلیل داشتن مواد مغذی مانند مرغ، قارچ و سبزیجات، برای سلامتی نیز بسیار مفید است. در این مقاله از آدرینبلاگ طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه دلمه قارچ با مرغ

مواد لازم جهت تهیه دلمه قارچ با مرغ به شرح زیر است:

قارچ درشت۸ عددسینه مرغ۲۰۰ گرمپیاز۱ عددفلفل دلمه‌ای۱/۲ عددجعفری۱/۴ پیمانهرب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوریآرد سوخاری۲ قاشق غذاخوریپنیر موزارلا۱۰۰ گرمروغن زیتونبه مقدار لازمنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

مراحل تهیه دلمه قارچ با مرغ

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این دلمه ۳۵-۴۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این غذا در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی مرغ

سینه مرغ را بشویید و با ادویه‌های دلخواه بپزید. سپس گوشت مرغ را ریش ریش کنید.

مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت نگینی خرد کنید و درون تابه مناسبی با روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

مرحله سوم: افزودن فلفل دلمه‌ای، ادویه‌ها و رب گوجه فرنگی

فلفل دلمه‌ای را بشویید و نگینی خرد کنید. فلفل دلمه‌ای خرد شده را به پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا فلفل‌ها کمی نرم شوند.

حال مرغ ریش ریش شده، جعفری خرد شده، رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پیاز و فلفل دلمه‌ای اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

برای طعم بهتر دلمه، می‌توانید از زعفران دم کرده و یا پودر سیر نیز در مواد استفاده کنید.

با توجه به ذائقه و سلیقه غذایی‌تان در تهیه دلمه از انواع دیگر سبزیجات مانند هویج، ذرت و نخود فرنگی نیز می‌توانید استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه پیاز

مرحله چهارم: آماده سازی قارچ

قارچ‌ها را بشویید و ساقه‌های آنها را جدا کنید.

برای انتخاب قارچ مناسب برای دلمه، از قارچ‌های درشت و گوشتی مانند قارچ پورتابلو یا قارچ صدفی استفاده کنید.

مرحله پنجم: پر کردن قارچ ها

داخل کلاهک قارچ‌ها را با مقداری از مواد مرغی پر کنید.

روی مواد مرغی مقداری پنیر موزارلا رنده شده بریزید. اگر به پنیر موزارلا دسترسی ندارید، می‌توانید از انواع دیگر پنیر پیتزا یا پنیر چدار استفاده کنید.

مرحله ششم: پخت دلمه

در یک سینی فر مقدار کمی آب بریزید و قارچ‌های پر شده را در سینی بچینید.

سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا قارچ‌ها بپزند و پنیر ذوب شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

مرحله هفتم: تزیین و سرو دلمه

دلمه قارچ با مرغ را بعد از پخت از فر خارج کرده و با جعفری خرد شده تزیین کنید.

این دلمه را می‌توانید به تنهایی یا با سس دلخواهتان سرو نمایید.

برای اینکه دلمه قارچ با مرغ شما ظاهر زیباتری داشته باشد، می‌توانید از گوجه فرنگی گیلاسی و یا فلفل دلمه‌ای رنگی برای تزیین آن استفاده کنید.

اگر علاقه‌مند به چشیدن طعم‌های جدید هستید به شما توصیه می‌کنیم که از میل کردن این دلمه متفاوت و جذاب غافل نشوید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی آدرینمورد توجه شما علاقه‌مندان قرار گرفته باشد و شما نیز مانند روش ساده و کامل فوق این دلمه‌های خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید