دستور پختی جادویی برای کیک هل و گلاب: لذتی بیپایان با بافتی نرم و پفدار
کیک هل و گلاب یکی از خوشمزهترین و معطرترین کیکهایی است که به عنوان یک کیک عصرانه میتوانید آن را تهیه کنید. این کیک با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی آماده میشود و بافت پنبهای و نرمی دارد. ترکیب عطر گلاب و هل، طعم بینظیری به این کیک میبخشد.
ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی آدرینبلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه کیک گلاب و هل را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این کیک باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.
طرز تهیه کیک هل و گلاب
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کیک ۴۰-۵۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای یک قالب ۲۲-۲۳ سانتیمتری است.درجه سختی تهیه این کیک در دستهبندی متوسط قرار دارد.
مواد لازم جهت تهیه کیک گلاب و هل
آرد۲/۵ پیمانهگلاب ۱/۲ پیمانهشیر۱/۲ پیمانهتخم مرغ۴ عددبیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوریپودر هل ۱ قاشق چایخوریروغن مایع۱ پیمانهشکر۱ پیمانه
مرحله اول: ترکیب تخم مرغ، شکر و پودر هل
تخممرغهای به دمای محیط رسیده را درون کاسه مناسبی بشکنید.
شکر و پودر هل را به آن اضافه کنید.
تخم مرغ را با دور تند همزن برقی ۸ دقیقه به هم زنید تا کاملاً کرمی رنگ، پفکی و حجیم شود.
مرحله دوم: آماده سازی فر
در این بازه زمانی برای بالاتر رفتن سرعت کار فر برقی یا گازیتان را روشن کنید تا فر به خوبی گرم شود.
توجه داشته باشید که گرم کردن فر پیش از پخت انواع کیک و شیرینی در بافت نهایی کیک شما تاثیر بسیار مثبتی دارد.
مرحله سوم: افزودن روغن، شیر و گلاب
شیر و گلاب را با هم ترکیب کنید و به ترکیب مایه کیک اضافه کنید.
۱-۲ ثانیه در حد مخلوط شدن به آرامی مواد را با دور کند همزن به هم زنید.
حال روغن مایع را اضافه کنید و مجدد ۱-۲ ثانیه دیگر در حد مخلوط شدن مواد را به هم زنید.
همزن برقی را خاموش کنید و به سراغ مرحله بعد روید.
مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن مواد خشک
آرد سفید قنادی و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.
ترکیب مواد خشک را ۲ تا ۳ مرتبه از الک رد کنید.
الک کردن آرد موجب هوادهی شدن ذرات آن و گرفتن ناخالصیهای آرد میشود که در نهایت بافت کیک شما را بسیار لطیف میکند.
مواد خشک را کمکم طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و مواد را با کمک لیسک به صورت دورانی به هم زنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
ته قالب کیک کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید.
از مایه کیک در قالب بریزید و قالب را ۲ تا ۳ مرتبه به سطح میز کار بکوبید تا سطح مواد صاف شود.
مرحله پنجم: پخت کیک
قالب کیک را در طبقه وسط فر قرار دهید.
دمای پخت در فر برقی ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه و مدت زمان پخت ۴۰-۴۵ دقیقه است.
حتماً پس از گذشت زمان اعلام شده با کمک خلال دندان یا سیخ چوبی میزان پخته شدن کیک را بررسی کنید (بدین صورت که خلال یا سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید، پس از خارج کردن چوب باید کاملا تمیز باشد و ذره از مایه کیک به آن نچسبیده باشد)
کیک را در قالب خودش در دمای محیط قرار دهید تا به خوبی خنک شود.
پس از خنک شدن به آرامی کیک را از قالب خارج کنید و به دلخواه برش زنید و با مقداری پودر نارگیل کیک جذابتان را تزیین کنید.
کیک گلاب و هل بسیار معطر و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.
بی شک میل کردن یک اسلایس از این کیک در کنار فنجانی چای تجربه چشیدن طعمی بسیار به یاد ماندنی را برایتان به ارمغان دارد.
در تهیه کیک گلاب و هل به ۴ نکته مهم زیر توجه داشته باشید
توجه داشته باشید که برای پف کردن کیک و بالا رفتن کیفیت آن تمام مواد اولیه را ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قبل از شروع پخت کیک در دمای محیط قرار دهید.به جای شیر از ماست پرچرب هم میتوانید استفاده کنید.مقدار گلاب را در این آموزش تغییر ندهید؛ زیرا موجب سنگین شدن بافت کیک شما میشود.برای معطر شدن کیک بهتر است دانههای هل را چند دقیقهای در تابه کمی تفت دهید سپس آن را توسط آسیاب له و پودر کنید سپس پودر تازه هل را در کیک استفاده کنید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و خوشمزه شیرینیپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روش ساده و کامل بالا این کیک بسیار معطر و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: