دستور سریع و خوشمزه برای تهیه مارمالاد آلبالو بیهسته
در میان انواع مرباها، مارمالاد جایگاه ویژهای دارد. این مربای خوشمزه که به صورت پوره تهیه میشود، طعمی منحصر به فرد و بافتی دلچسب دارد. مارمالاد آلبالو با طعم ترش و شیرین و عطر دلانگیز خود، هر ذائقهای را مجذوب میکند. در ادامه با آدرینبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه مارمالاد آلبالو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم جهت تهیه مارمالاد آلبالو
برای تهیه مارمالاد آلبالو به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
آلبالو بدون هسته۸۰۰ گرمشکر۶۰۰ الی ۷۰۰ گرمورق ژلاتین۱ و نیم عددکره۱ قاشق چایخوریآبلیمو۱ قاشق چایخوریآببه مقدار لازم
مراحل تهیه مارمالاد آلبالو
مراحل تهیه مارمالاد آلبالو بدون هسته، به شرح زیر است:
مرحله اول: آماده کرده آلبالوها
آلبالوها را به دقت بشویید و ساقه و برگهای آنها را جدا کنید. هسته آلبالوها را با استفاده از هستهگیر یا به کمک انگشتانتان خارج کنید. آلبالوهای هستهگرفته را در قابلمهای مناسب بریزید.
مرحله دوم: مخلوط کردن شکر و آلبالو
شکر را به آلبالوها اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا تمام آلبالوها به طور یکسان با شکر آغشته شوند. حدود ۱۲ ساعت یا تا زمانی که آلبالوها آب بیندازند، استراحت دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای آلبالو
مرحله سوم: پوره کرده آلبالوها
مخلوط آلبالو و شکر را با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز پوره کنید تا یکدست شود. مقداری از پوره را بچشید و در صورت نیاز شکر را با توجه به ذائقه خود یا ترشی و شیرینی آلبالو تنظیم کنید.
مرحله چهارم: جوشاندن پوره آلبالو
پوره آلبالو را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. از قابلمهای با اندازه مناسب استفاده کنید تا مواد در حین جوشیدن سر نرود. وقتی مخلوط به جوش آمد، کف روی آن را با دقت جمعآوری کنید تا از کدر شدن مارمالاد جلوگیری شود.
بیشتر بخوانید: ترفندهای طلایی برای خوشرنگ شدن مربای آلبالو
مرحله پنجم: اضافه کردن کره و آبلیمو
بعد از اینکه مارمالاد به غلظت دلخواه رسید، کره و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید.
توجه: اگر مارمالاد در حال پخت کف نکند، به این معناست که در حال قوام گرفتن است و یا به قوام مورد نظر رسیده است.
مرحله ششم: اضافه کردن ژلاتین
ورق ژلاتین را به مدت ۱۰ دقیقه در آب سرد خیس کنید. آب اضافی ژلاتین را بگیرید و آن را به مارمالاد اضافه کنید و هم بزنید. بعد از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.
بعد از اینکه مارمالاد کاملاً خنک شد، آن را در ظرفهای شیشهای دربدار بریزید و در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. توجه داشته باشید که مارمالاد بعد از خنک شدن باید کاملا غلیظ و بدون آب باشد. نوش جان!
فوت و فن کوزهگری در تهیه مارمالاد آلبالو
در ادامه به چند نکته طلایی در طرز تهیه مارمالاد آلبالو اشاره میکنیم که طعم مربای شما را تحت تاثیر قرار میدهد.
برای تهیه مارمالاد و مربای آلبالو حتما از آلبالوی معمولی و کاملا رسیده استفاده کنید. آلبالوی پیوندی برای تهیه مارمالاد و مربا مناسب نیست.برای ایجاد غلظت و حالت ژلهای میتوانید بجای ورق ژلاتین از لعاب دانه به استفاده کنید.اگر مارمالاد را روی حرارت کم به مدت طولانی بجوشانید، تیره رنگ میشود. حداکثر زمان جوشیدن آن نباید بیش از ۳۰ دقیقه باشد.برای ژلهای شدن مارمالاد آلبالو میتوانید از پودر ژلاتین (با روش بن ماری) نیز استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که پودر ژلاتین باعث کدر شدن رنگ مارمالاد میشود.توجه داشته باشید که ورق ژلاتین را زیاد در آب سرد قرار ندهید چون حل میشود.بعد از آماده شدن مارمالاد نباید آن را در ظرف مرطوب بریزید یا با قاشق مرطوب هم بزنید چون موجب کپک زدن آن میشود.مارمالاد بعد از خنک شدن غلیظتر میشود. پخت بیش از حد، باعث شکرک زدن یا کشسانی مارمالاد میشود.برای پخت مارمالاد بهتر است از قابلمه لعابی یا استیل استفاده کنید. اندازه قابلمه باید به طوری باشد که وقتی پوره را داخل آن میریزید بیش از ⅓ حجم آن را پر نکند.برای افزودن عطر و طعم بیشتر میتوانید از مقدار کمی دارچین، جوز هندی، وانیل یا هل استفاده کنید.برای حفظ رنگ و شفافیت، مارمالاد را در جای خنک نگهداری و از جوشاندن مجدد آن خودداری کنید.برای جلوگیری از شکرک زدن مارمالاد باید از شکر به مقدار کافی استفاده کنید و مارمالاد را زیاد نپزید.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه مارمالاد آلبالو را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم که حتما این مارمالاد لذیذ را تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین
- برچسب ها: