خدمات درمانی رایگان برای افراد در نیاز
تصور کنید یک مرکز درمانی از دکترهای متخصص و کارآزموده برای ارائه خدمات درمانی رایگان به افراد نیازمند و بی بضاعت تشکیل شده است. این مرکز به دنبال ارتقای سطح بهداشت عمومی جامعه است و با ارائه رایگان خدمات درمانی به ویژه به افراد ضعیف و ذی نیاز، سعی در بهبود شرایط زندگی آنها دارد.
افرادی که قادر به پرداخت هزینههای درمانی نیستند یا به دلایل دیگر از خدمات پزشکی منعطف میشوند، میتوانند از این مرکز بهره ببرند. این اقدام یک نوع کمک رایگان و انساندوستانه به افراد ضعیف و ذی نیاز است و به آنها احساس اعتماد به نفس و امید به زندگی بهتر را القا میکند.
این اقدام به جایگزینی برای سیستمهای بهداشت و درمان اجتماعی موجود نیست، بلکه به عنوان یک مکمل برای کمک به افراد نیازمند و تضمین دسترسی آنها به خدمات پزشکی معتبر و کیفی عمل میکند.
به گزارش آدرینبه نقل از مهر، در برنامه «محفل» جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳، یکی از شرکت کنندگان به نام خانم فاطمه سواری اظهار داشته بود که یکی از چشمهایش به دلیل آسیب به شبکیه در ۱۴ سالگی و چشم دیگرش در ۲۰ سالگی نابینا شده و نیاز به عمل جراحی دارد.
پدرام پاک آئین سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به موضوع هزینه عمل جراحی چشم این شرکت کننده «برنامه محفل»، گفت: در حال حاضر با توجه به پوشش بیمه رایگان ۱۲ میلیون ایرانی از ۵ دهک نخست جامعه، هزینه عمل جراحی این شرکت کننده و بیماران مشابه از سوی بیمهها قابل تأمین و پرداخت بوده و به هیچ وجه به خودپرداختی بیمار یا کمک خیرین وابسته نیست.
وی افزود: همگانی سازی بیمه پایه سلامت پس از ۴۴ سال با پوشش ۱۲ میلیون نفر از ۵ دهک نخست جامعه صورت گرفته است.
پاک آئین گفت: هر چند شبکیه چشم سرکار خانم فاطمه سواری بنا به اظهار ایشان سالها پیش در ۱۴ سالگی آسیب دیده و بینایی چشم دیگر ایشان نیز در ۲۰ سالگی دچار اختلال شده است، اما با توجه به همگانی سازی بیمه پایه، در حال حاضر جراحی ایشان در مراکز دولتی به طور رایگان قابل انجام است.
وی افزود: رایگان شدن درمان ۳۳ میلیون ایرانی از ۳ دهک نخست جامعه در قالب برنامه سلامت خانواده از اقدامات دیگری است که به ارتقای عدالت در سلامت کمک کرده است.
پاک آئین تأکید کرد: تمامی پنج دهک نخست جامعه در حال حاضر تحت پوشش بیمه رایگان قرار دارند.
[
- برچسب ها: هزینه درمان