حجاج بزرگترین تعداد کاروان را برای سفر حج انتخاب کردند
در یک سفر زیارتی، انتخاب حجاج کاروان یکی از اقدامات مهم و حیاتی است. حجاج کاروان نقش بسیار مهمی در موفقیت یک سفر دینی دارند. آنها با حضور و همراهی خود، احساس امنیت و آرامش را به سایر اعضای کاروان منتقل میکنند و از سلامت و رضایت آنها مراقبت میکنند.
انتخاب حجاج کاروان با توجه به تجربه، شخصیت، پشتکار و دانش این افراد صورت میگیرد. حجاجی که توانایی حل مسائل و مواجهه با مشکلات را دارند، دقت و مراقبت خود را به کلیه اعضای کاروان اختصاص میدهند و در همه امور بهترین خدمات را ارائه میدهند.
همچنین، انتخاب حجاج باعث ایجاد همبستگی، انسجام و همکاری بیشتر در کاروان میشود و باعث سفری خاطرهانگیز و موفق میشود. به همین دلیل اهمیت انتخاب صحیح حجاج کاروان در یک سفر زیارتی بسیار زیاد است.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از سازمان حج و زیارت، غلامرضا رضایی در نشست شورای برنامهریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اظهار داشت: از تعداد حدود ۷۰ هزار ثبتنام کننده اعزام به حج تمتع ۱۴۰۳، بیش از ۲۲۰۰ نفر شامل متقاضیانی است که سال ۱۳۹۹ ثبت نام کرده ولی به دلیل شرط سنی در حج ۱۴۰۱ نتوانستند اعزام شوند.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۶۰ هزار متقاضی حج کاروانهای خود را انتخاب کردهاند، افزود: در پایان زمان نامنویسی امکان ثبتنام از دارندگان قبضهای اولویتدار در ظرفیتهای خالی کاروانهای حج فراهم خواهد شد تا باقیمانده زائران بر اساس اولویت های اعلام شده و ظرفیت استان ها ثبت نام کنند تا سهمیه اعلام شده برای حج ۱۴۰۳ تکمیل شود.
حجت الاسلام «سیدعبدالفتاح نواب» نماینده ولی فقیه در امور حج نیز در این نشست با بیان مسایلی در خصوص موضوع حج و نکات درمانی زائران در عتبات و لزوم هماهنگی هرچه بیشتر هلال احمر و شرکت بیمه توصیه هایی بیان و تاکید کرد: مدیران و خادمان فرهنگی کاروان های اعزامی به حج تمتع باید توجیه و برای پاسخگویی به زائران بروز باشند.
بر اساس اعلام سازمان حج و زیارت سال آینده (۱۴۰۳) ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر در قالب ۶۱۴ کاروان از اواخر اردیبهشت ماه از ۲۱ ایستگاه پروازی سطح کشور برای انجام مناسک حج تمتع به سرزمین وحی اعزام خواهند شد
در این نشست مسئول ستاد مدیریت بحران حج گزارش مفصلی از اقدامات صورت گرفته درحج گذشته و برنامه ریزی های انجام شده برای حج ۱۴۰۳ ارائه داد و نقشه راه این ستاد و آمادگی ها و هماهنگی های انجام شده در چرخه مدیریت بحران را بیان کرد.
در نشست امروز شورای برنامه ریزی محمد حسین خوشنویس معاون توسعه مدیریت و منابع و حسین اسماعیلی مدیر نظارت و بازرسی بعثه مقام معظم رهبری در باره سفر اخیر به عتبات عالیات و نقاط قوت و ضعف در اعزام های کاروان ایرانی به عراق ادامه یافت و سپس حجت الاسلام والمسلمین سید حسین رکن الدینی معاون فرهنگی بعثه از برنامه ریزی ها و فعالیت های صورت گرفته توسط این معاونت برای آمادگی خادمان فرهنگی جهت اعزام در سفرهای عمره و حج گزارش داد.
- برچسب ها: حج 1403 سازمان حج و زيارت ستاد مدیریت بحران حج