جمهوری اسلامی از مشارکت پرشکوه مردمی به عنوان سرمایه‌ای مفتخر یاد می‌کند!

  • توسط: admin


به گزارش اقتصادآنلاین، سعید جلیلی در مناظره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به برنامه دولت متبوع خود برای افزایش مشارکت مردم در دوره بعدی ریاست جمهوری، اظهار داشت: یکی از افتخارات امام راحل و نظام جمهوری اسلامی ایران این بود که همه دنیا اعتراف دارند که مردم هستند که با آرای خودشان تعیین کننده هستند.

وی ادامه داد: اگر قدرت و یا پیشرفتی داریم حاصل مشارکت مردم است.

وی گفت: دولت باید نقش آفرینی را برای مردم ایجاد کند لذا یکی از برنامه‌های دولت من این است که مشارکت مردم را در اداره کشور و در زمینه‌های مختلف اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و… را فراهم کند.

جلیلی گفت: روز جمعه که مردم پای صندوق رای حضور یافتند همه منتظر نتایج بودند لذا این مردم بودند که با آرای خود تعیین کننده بودند و چیزی از قبل تعیین نشده بود.

همین مردم کشور را از مشکلات عبور دادند

وی افزود: وقتی مردم در اداره کشور مشارکت داده می‌شوند نتیجه خوبی را شاهد بودیم؛ همانند دوران دفاع مقدس که وقتی به کشور حمله شد، همین مردم کشور را از مشکلات عبور دادند.

جلیلی تصریح کرد: باید نقش مشارکت مردم را پاس بداریم. اینکه در شعار خود میگوییم هر ایرانی نقش پرشکوه و میگوییم یک جهان فرصت باید نتیجه اش یک ایران جهش باشد، راهی جز مشارکت مردم ندارد لذا وظیفه دولت این است که این بستر را فراهم کند.

وی گفت: هرکسی باید به اندازه وسع خودش باید تلاش کند روند کشور بهتر شود.

معتقدیم برای رسیدن به وضع مطلوب باید از خود مردم استفاده کرد

جلیلی افزود: در بحث‌های دولت سایه تاکید می‌کنیم که به وضعیت موجود نباید تکیه کرد و باید به سمت مطلوب رفت. معتقدیم برای رسیدن به وضع مطلوب باید از خود مردم استفاده کرد.

وی گفت: اگر وضع موجود با مطلوب مشارکت مردم فاصله دارد باید با برنامه‌ای مردم را با انگیزه بیشتر به سمت مشارکت مطلوب‌سوق دهیم.

جلیلی، در پاسخ به این پرسش که برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات که برنامه‌ای دارید گفت: اگر ما انتظار داریم مردم مشارکت کنند باید مردم را ببینیم که آنها به این عرصه‌ها بیایند و احساس کنند که با مشارکت خودشان می‌توانند یک حرکت جمعی را با کمک دولت شکل دهند اما چرا این مسئله اتفاق نمی‌افتد چرا که بسیاری از آنها دیده نمی‌شوند.

وی خطاب به آقای پزشکیان، ادامه داد: بسیاری از کارگران و افراد محروم جامعه خطاب به آقای پزشکیان می‌گویند در مورد ما هیچ صحبتی نمی‌کنید همچنین شما در مورد زنان صحبت کردید در حالی که چند میلیون زن سرپرست خانوار و خودسرپرست داریم و این‌ها باید در برنامه شما دیده شود. یکی از مواردی که مشارکت مردم را تقویت می‌کند این است که آنها ببینند که مسئله آنها دیده شده است و برای آن راه حل اندیشیده شده است.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین با نشان دادن جزوه پره حجمی گفت: من در ۴۸ ساعت گذشته این میزان از مطالب مردم را بررسی کردم و آنها انتظار دارند که مسائل آنها دیده شود. هنوز انتخابات تمام نشده بود شما به جمعیت ۹ میلیونی اعلام کنیم که شما طالبان هستید.

جلیلی افزود: اگر در حرف‌هایی که مردم از ما می‌شنوند متوجه شوند که مسئله آنها دیده شده و راه حل آن را در نظر داریم، مسئله‌ای نظیر امنیت شغلی و شغل که من در هر شهری که می‌روم در مورد آن صحبت می‌کنم و معتقدم باید در این مسائل فراتر پیش برویم و بگوییم نه تنها مشکل تو حل می‌شود بلکه از تمام استعداد تو استفاده می‌کنیم تا تو احساس رضایت کنی.

جلیلی ادامه داد: برخی اوقات ممکن است برخی از افراد رفتارهای غلطی را انجام دهند اگر خود ما و یا ستادهایمان و کسانی که مسئولیت رسمی دارند بیایند و در این عرصه‌ها بد اخلاقی‌هایی را انجام دهند حتماً باید جلوی آن گرفته شود و حالا یک فرصتی است که میلیون‌ها نفر در حال تماشای مناظره هستند و می‌خواهند ببینند مشکل چیست.

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: آقای پزشکیان اشاره کرد که برنامه ششم اجرا نشده در صورتی که این در زمان مجلس دهم و دولت دوازدهم بوده است و باید پرسید که چرا این برنامه اجرا نشد. اگر این برنامه به قول آقای دکتر برنامه خوبی هم بوده و می‌توانسته به کشور کمک کند چرا اجرا نشده و شما که در جایگاه نظارتی مجلس بودید و باید اجرای برنامه را دنبال می‌کردید، مانند کارنامه دانش آموز باید مرتب برای موفقیت پیگیری می‌کردید مثل یک پدر دلسوز نه آنکه آخر سال بپرسید چه شد. صحبت من این است که شما نایب رئیس مجلس بودید آقای پزشکیان و باید پرس و جو می‌کردید چرا برنامه اجرا نشده است.

جلیلی افزود: من می‌گویم اگر به مردم نقش بدهید این‌طور نیست که کارها متوقف شود و اگر دولت و مجلس هم کاری انجام نداد کار متوقف شود و باید مردم هم در پی این ماجرا هشدار بدهند و مطالبه بکنند که چرا کارها پیش نمی‌رود و من از هر دانشگاهی خواستم که قدم به قدم مباحث را دنبال کنند و سایه به سایه دنبال کنند و موثر باشند.

وی گفت: در رابطه با اهل سنت هم من گفته‌ام که وظیفه دولت است که تکالیف خود را طبق شایسته سالاری و حقوق آنها انجام دهد چه آنها به من رای بدهند چه ندهند. اما در ایام انتخابات حقوق مردم تبدیل به معامله می‌شود و باید تعامل ایجاد شود و بارها بر آن تاکید داشته‌ام که همه مردم باید بتوانند ایفای نقش کنند و همه ایران سرای من است. شعار من باور و رویکرد من است و می‌گویم هر ایرانی یک نقش پرشکوه برای همه ایرانیان و زن و مرد و اقوام مختلف یکسان است.

رفتار بدی است که ایام انتخابات حق اقوام تبدیل به معامله می‌شود

جلیلی با اشاره به رعایت اخلاق انتخاباتی، اظهار کرد: من توصیه‌ای که از ابتدای شروع انتخابات داشتم این بود که بخاطر دنیای من آخرت خود را خراب نکنید و تقوا را رعایت کنید چرا که حدود فعالیت سیاسی تقوای الهی است.

وی گفت: برخی اوقات ممکن است افرادی رفتار غلط انجام دهند. اشکال کار این است که اگر بداخلاقی‌ها از سمت افرادی در ستاد انجام شود باید جلوی این کار را گرفت.

جلیلی بابیان اینکه گاهی اوقات مشکل خود ما هستیم نه امریکا، افزود: خیلی از موضوعات را ما انجام نداده‌ایم. برنامه ششم در مجلس ششم و دولت دوازدهم بود. چرا این برنامه انجام نشد؟

وی تصریح کرد: کار مجلس که نقش نظارتی دارد این است که مسائلی که انجام نشده را بررسی کنند.

وی با اشاره به حقوق اهل سنت گفت: هرکدام از اهل سنت حقی دارند حتی اگر رای ندهند. این وظیفه دولت است که حق آنها را انجام دهد. رفتار بدی است که ایام انتخابات حق اقوام تبدیل به معامله می‌شود.
 

در حال تکمیل…

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید