ترکیب‌های فلافل در کشورهای مختلف و شناسنامهٔ آنها

  • توسط: admin


ترکیب‌های فلافل در کشورهای مختلف و شناسنامهٔ آنها

تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که فلافل‌های مربوط به کشورهای مختلف با یکدیگر چه تفاوتی دارند؟ در ادامه این مطلب از مجله اکالا با طرز تهیه خمیر فلافل مصری، لبنانی و اردنی آشنا خواهیم شد، پس با ما همراه باشید.

آشنایی با انواع فلافل

فلافل یکی از غذاهای پرطرفدار است که نه تنها در ایران، بلکه در بعضی از کشورهای خاورمیانه هم آماده و مصرف می‌شود. نکته‌ای که باید در این مورد در نظر بگیرید این است که فلافل‌هایی که در کشورهای مختلف آماده می‌شوند با یکدیگر طعم متفاوتی دارند. در ادامه با هر یک از این موارد آشنا خواهیم شد.

طرز تهیه فلافل مصری

در فلافل مصری علاوه بر نخود که پایه اصلی فلافل است، از باقالا خشک هم استفاده می‌شود. برای آماده کردن فلافل به شیوه مصری به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازممقدار مورد نیازنخود125 گرمباقالا خشک125 گرمپیاز1 عدد متوسطسیر4 حبهجعفری خرد شده20 گرمگشنیز خرد شده15 گرمهل آسیاب شده1 قاشق چای‌خوریزیره آسیاب شده1 قاشق چای‌خورینمک1 قاشق چای‌خوریکنجد بو داده1 قاشق غذاخوریجوش شیرین½ قاشق چای‌خوری

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فلافل نخود فرنگی

طرز تهیه فلافل اردنی

سبزیجات در فلافل اردنی نسبت به دیگر انواع فلافل بیشتر هستند. این فلافل با ذائقه ایرانیان سازگارتر است. برای آماده کردن این نوع فلافل به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازممقدار مورد نیازنخود۲ پیمانهجعفری خرد شده۱/۴ پیمانهسیر۲ حبهگشنیز خرد شده۱/۴ پیمانهتخم گشنیز۱ قاشق چای‌خوریزیره۱ قاشق چای‌خوریآبلیمو۱ قاشق غذاخورینمک۱/۲ قاشق چای‌خوریروغن زیتون۱ قاشق غذاخوریپیاز۱/۲ عددفلفل تند۱ عددسرکه۱ قاشق غذاخوریبیکینگ پودر۱/۲ قاشق چای‌خوریجوش شیرین۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه فلافل لبنانی

برای آماده کردن فلافل لبنانی هم نیاز به باقالا دارید اما نسبت آن کمتر از نخود است. این فلافل نسبت به دیگر انواع فلافل عطر بیشتری دارد. برای این نوع فلافل به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازممقدار مورد نیازنخود۹۰۰ گرمباقالا خشک۴۵۰ گرمجعفری۱ دستهگشنیز۱ دستهسیر۵ حبهپیاز۲ عددزیره۲ قاشق غذاخوریتخم گشنیز۲ قاشق غذاخوریدارچین۱ قاشق غذاخوریفلفل سیاه۲ قاشق چای‌خوریهل سبز۱ قاشق چای‌خوریفلفل قرمز۱ قاشق چای‌خورینمک۴ قاشق چای‌خوریجوش شیرین۱ قاشق چای‌خوریبیکینگ پودر۴ قاشق چای‌خوری

در این مطلب از بخش آشپزی آدرینبا طرز تهیه ترکیب فلافل در کشورهای مختلف آشنا شدیم. کدام یک از انواع فلافل با ذائقه شما سازگارتر است؟

من فاطمه عاقلی هستم؛ عاشق کشف طعم‌های تازه، غرق در دنیای کتاب‌ها و شیفته فیلم‌هایی که ذهن را به چالش می‌کشند. نوشتن و داستان‌گویی برای من چیزی بیش از یک سرگرمی است؛ راهی است برای به اشتراک گذاشتن لحظات ناب و تجربه‌های هیجان‌انگیز.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید