تحقق ۱۰۸ درصد از درآمدهای عمومی گلستان

  • توسط: admin


با آگاهی از افزایش سریع درآمدهای عمومی گلستان که به ۱۰۸ درصد افزایش یافته است، می‌توان نتیجه گرفت که اقتصاد این استان در حال بهبود است. افزایش چشمگیر این درآمدها نشان دهنده رشد اقتصادی و افزایش فعالیت‌های اقتصادی در مناطق مختلف گلستان است. این امر می‌تواند نتیجه‌ای از افزایش تولید و فروش کالا و خدمات، افزایش سرمایه‌گذاری، توسعه بخش‌های صنعتی و کشاورزی، و همچنین افزایش توریسم و تجارت در این منطقه باشد. این رشد نه تنها بر افراد و کسب‌وکارهای محلی تاثیر مثبت خواهد گذاشت بلکه می‌تواند توسعه و پیشرفت کل استان را به همراه داشته باشد. اما برای حفظ و استمرار این رشد، نیاز به برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح اقتصادی و اجتماعی داریم.

به گزارش اقتصادآنلاین؛ علیرضا نورانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ابتدای امسال تا اول اسفند ماه، همه درآمد مالیاتی ۱۲ ماهه استان وصول شد و امیدواریم با حفظ این روند در آخرین ماه سال ۱۴۰۲ نیز شاهد عملکرد مناسب گلستان در وصول درآمدهای مالیاتی باشیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان با بیان اینکه در وصول درآمدهای مالیاتی توجه به اقشار کم‌درآمد و تلاش در شناسایی درآمدهای واقعی و رسیدگی به پرونده‌های معوقه در دستور کار قرار دارد، افزود: این راهبرد، یکی از سیاست‌های شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در ابتدا و نیمه سال جاری بوده است.
به گفته نورانی؛ تا پایان بهمن ماه، سه هزار میلیارد و ۸۴۰ میلیارد ریال اعتبار به دست آمده از مالیات بر ارزش افزوده و عوارض مرتبط با آن از سوی اداره کل امور مالیاتی گلستان به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان واریز شده که در ارائه خدمات به مردم سهم به سزایی داشته است.
وی تاکید کرد: تحقق هر چه بهتر درآمدهای عمومی و به‌ویژه مالیاتی پایداری بیشتری در هزینه‌های دولت در خدمات عمومی نظیر آموزش، بهداشت و درمان به همراه خواهد داشت.
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گلستان با اشاره به اینکه سرانه درآمد مالیاتی در استان به ازای هر نفر سالانه حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است، یادآور شد: با توجه به حجم وسیع خدمات عمومی دولت در بخش‌های مختلف، این رقم آسیبی به اقتصاد خانوار و یا بخش تولید وارد نخواهد کرد.
نورانی با تاکید بر اینکه بخش عمده‌ای از جامعه از مودیان مالیاتی نیستند و یا درآمد آن‌ها مشمول پرداخت مالیات نبوده و این درآمد از فعالان اقتصادی اخذ می‌شود، خاطرنشان کرد: این شاخص مقایسه‌ای بین هزینه‌های دولت و درآمدهای کسب شده به ازای یک فرد در جامعه است.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید