تبدیل شیرینی به گرانقیمتی! – اقتصاد آنلاین

  • توسط: admin


شیرینی همیشه یکی از خوار های مورد علاقه افراد بوده و هست. اما طبق گفته ی عنوان، گاهی اوقات قیمت آن به اندازه ارزش و لذتی که به انسان ها می دهد، نمی باشد. در دنیای امروز که هزینه های زندگی روز به روز در حال افزایش است، برخی از افراد به دنبال روش های قانع کردن خود با نرخ های مناسب تر برای خرید و مصرف شیرینی هستند.

از طرفی، شیرینی ها ممکن است ارزان نیستند اما ارزش های غذایی بالایی دارند و می توان به عنوان یک روش خوب برای افزایش انرژی و شادابی استفاده کرد. بنابراین، از آنجایی که این گونه تنقیه ها همچنان جزء محصولات محبوب انسان ها محسوب می شوند، می توان که از آنها برای لذت بردن از زندگی استفاده کرد اما همواره باید به انتخاب آنها با دقت و توجه به محتوا و ارزش غذایی آنها دقت کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، علی بهره‌مند درباره وضعیت قیمت شیرینی شب عید و ایام نوروز، افزود: با توجه به آزادسازی نرخ کالاهای اساسی همچون آرد و افزایش قیمت سایر مواد اولیه تولید کیک و شیرینی، هیچ قیمت‌گذاری دستوری برای شیرینی شب عید و ایام نوروز سال ۱۴۰۳ نداریم، اما مردم می‌توانند هرگونه گران‌فروشی را به اتحادیه و سازمان تعزیرات حکومتی گزارش کنند.
وی بر این باور است که قیمت شیرینی بر اساس کیفیت و رتبه‌بندی توسط قنادی‌ها تعیین می‌شود؛ اما انتظار می‌رود قنادان محصول باکیفیت را با قیمت‌های مناسب به دست مردم برسانند.
رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران اظهار داشت: شیرینی فروشی‌های درجه یک و دو بر اساس متریال مورداستفاده و عرضه و تقاضا قیمت‌ها را تعیین می‌کنند.
بهره‌مند گفت: تمامی قنادی‌ها و شیرینی‌فروشی‌ها یک‌شور تحت نظارت و بازرسی بهداشتی و قیمتی مستمر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بازرگانی، اصناف کشور و اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان کشور قرار دارند.
به گفته وی، بحث نظارت برعهده واحدهای نظارتی و سازمان صمت استان تهران است، اما طبق روال همیشه در ایام خاص نظارت‌های بازرسان اتحادیه قنادان نیز در بحث کیفیت و عملکرد تشدید می‌شود
رییس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران توصیه کرد: هموطنان شیرینی شب عید خود را از قنادی‌ها و شیرینی‌فروشی‌هایی که پروانه فعالیت دارند، خریداری کنند.
وی افزود: در صورتی که شهروندان در خصوص کیفیت و قیمت محصولات عرضه شده در قنادی‌ها و شیرینی فروشی‌های تهران شکایتی داشته باشند، می‌توانند با شماره تلفن ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۴۹۹ با اتحادیه قنادان یا شمار ۱۲۴ سازمان تعزیرات کشوری تماس بگیرند.
به گزارش ایرنا، طبق آمارها در مجموع بیش از ۳۵ هزار واحد قنادی و شیرینی‌فروشی دارای پروانه در سراسر کشور فعال‌اند که از این تعداد حدود ۲ هزار واحد پروانه‌دار در تهران فعالیت دارند.
بررسی‌های میدانی خبرنگار ایرنا از قنادی‌های سطح شهر نشان می‌دهد امسال قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر و خامه‌ای بر حسب کیفیت بین ۱۸۵ تا ۲۵۰ هزار تومان، شیرینی دانمارکی، زبان و پاپیونی بین ۱۲۰ تا ۱۷۰ هزار تومان، کیک یزدی بین ۸۰ تا ۱۲۰ هزار تومان در شیرینی فروشی‌های درجه یک و دو به فروش می‌رسد.
سال گذشته برحسب کیفیت و درجه‌بندی قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر بین ۱۲۰ تا ۱۳۵ هزار تومان، شیرینی دانمارکی بین ۹۰ تا ۱۱۰ هزار تومان، کیک یزدی بین ۷۰ تا ۸۵ هزار تومان، نارگیلی و گردویی بین از ۱۴۰ تا ۱۶۰ هزار تومان، کشمشی و زبان بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار تومان بوده است.

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید