تازه و خوشمزه: 3 روش ساختن دمنوش خوشمزه و شفا بخش از نعناع فلفلی همراه با زمان مصرف

  • توسط: admin


گیاه نعناع فلفلی از خانواده نعناعیان است که در منطقه معتدل و سرد قابلیت رشد دارد. این گیاه علفی طعمی تند و خنک و بوی مطبوعی دارد و خواص بسیار زیادی از جمله کاهش وزن دارد. گیاه نعناع فلفلی را می‌توانید به تنهایی به عنوان یک دمنوش پرخاصیت استفاده کنید و هم می‌توانید آن را با گیاهان دیگر ترکیب کنید تا طعم و خاصیت بیشتری پیدا کند. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه دمنوش نعناع فلفلی را به همراه بهترین زمان مصرف آن آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

۱- روش تهیه دمنوش نعناع فلفلی ساده

دمنوش نعناع فلفلی را می‌توانید با ۳ ماده اولیه درست کنید که در ادامه روش تهیه آن را توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه دمنوش نعناع فلفلی ساده

برگ نعناع فلفلی تازهیک مشتآب داغ۲ لیوانشکر یا عسلبه میزان دلخواه

طرز تهیه دمنوش نعناع فلفلی ساده

برای درست کردن این دمنوش مفید مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: آماده سازی نعناع فلفلی

ابتدا برگ‌های نعناع را به آرامی خرد کنید تا طعم آن آزاد شود. برای این کار می‌توانید از یک هاون کمک بگیرید و به آرامی آن را بسابید.

مرحله دوم: دمنوش را دم کنید

آب جوش را باید قبل از خرد کردن نعناع آماده کنید. بعد از خرد کردن نعناع آن را در یک قوری یا فرنچ پرس بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم بکشد سپس در صورت تمایل به آن شکر یا عسل اضافه کنید و میل کنید.

۲- روش تهیه دمنوش نعناع فلفلی زنجبیلی

یکی از مواردی که می‌توانید به دمنوش نعناع فلفلی اضافه کنید زنجبیل است که به لاغری کمک می‌کند.

مواد لازم برای تهیه دمنوش نعناع فلفلی زنجبیلی

برگ نعناع فلفلی تازهیک مشتآب داغ۲ لیوانزنجبیل تازهیک تکه کوچکلیمو ترشیک عددچوب دارچینیک عددشکر یا عسلبه میزان دلخواه

طرز تهیه دمنوش نعناع فلفلی زنجبیلی

برای درست کردن این دمنوش سالم مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: آماده سازی مواد

در ابتدا زنجبیل را با پوست با درجه ریز رنده کنید. سپس لیمو را به صورت حلقه‌ای به ۴ تکه برش بزنید.

مرحله دوم: دمنوش را دم کنید

آب را بجوشانید و در یک قوری بریزید سپس نعناع فلفلی، حلقه‌های لیمو ترش، دارچین و زنجبیل رنده شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بماند تا دم بکشد. سپس در فنجان سرو کنید و در صورت تمایل شکر یا عسل به آن اضافه کنید.

۳- روش تهیه دمنوش نعناع فلفلی سرد

شاید برایتان جالب باشد که این دمنوش را به صورت سرد هم می‌توانید میل کنید. در ادامه روش درست کردن آن را توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه دمنوش نعناع فلفلی سرد

برگ نعناع فلفلی تازه۲ مشتآب داغ۴ فنجانلیمو ترش تازه۲ عددعسلیک قاشق غذاخورییخبه میزان دلخواه

طرز تهیه دمنوش نعناع فلفلی سرد

برای درست کردن این دمنوش خوشمزه مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: آماده سازی نعناع

ابتدا برگ‌های نعناع را به آرامی خرد کنید تا طعم آن آزاد شود. برای این کار می‌توانید از یک هاون کمک بگیرید و به آرامی آن را بسابید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمنوش با فرنچ پرس

مرحله دوم: نعناع را دم کنید

آب را بجوشانید و به میزان ۴ لیوان از آن را در یک قوری بریزید. سپس نعناع‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ۱۰ دقیقه دم بکشد.

مرحله سوم: دمنوش را صاف کنید

بعد از دم کشیدن نعناع و خارج شدن عطر و طعم آن، به کمک یک صافی آن را در یک پارچ بریزید تفاله‌های نعناع از آن جدا شود.

مرحله چهارم: دمنوش را شیرین کنید

بعد از صاف کردن دمنوش، آب لیموترش و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس اجازه دهید تا دمای دمنوش به دمای محیط برسد، سپس آن را برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله پنجم: دمنوش را سرو کنید

بعد از اینکه دمنوش در یخچال سرد شد آن را در یک لیوان بریزید و به میزان دلخواه به آن تکه‌های یخ را اضافه کنید و میل کنید.

بیشتر بخوانید: برگ خرمالو، فراتر از میوه؛ دمنوش طبیعی و خوشمزه

بهترین زمان مصرف دمنوش نعناع فلفلی

زمان مصرف دمنوش نعناع فلفلی با توجه به هدف مصرف متفاوت است:

اگر این دمنوش را برای کاهش وزن و لاغری تهیه می‌کنید، بهتر است آن را در صبح زود و بعد از خوردن صبحانه میل کنید.اگر این دمنوش را برای افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی تهیه می‌کنید، بهتر است آن را در طول روز مصرف کنید.اگر این دمنوش را برای کاهش استرس و رفع خستگی تهیه می‌کنید، بهتر است آن را در شرایط استرس‌زا و بعد از یک روز کاری مصرف کنید.

 

در این مقاله از مجله اکالا، ۳ روش تهیه دمنوش نعناع فلفلی را به همراه بهترین زمان مصرف آن آموزش دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این دمنوش پرخاصیت را در کنار ورزش و رژیم غذایی مناسب مصرف کنید تا از خواص آن بیشتر بهره‌مند شوید.

من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت می‌برم، اینجا از دانش و تجربه‌ام تو زمینه‌های مختلف استفاده می‌کنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید