برنجک بو داده را اینجوری درست کنید، عالی و بی نظیم + طرز تهیه

  • توسط: admin


تهیه “برنجک” یا بو داده که به نام‌های برنج پفی یا سریل نیز شناخته می‌شود، همراه با گندمک و شاه دانه گزینه‌ی مناسبی برای میان‌وعده و تنقلات شب یلدا محسوب می‌ شود.

به گزارش عصر ترکیه، غذای برنجک، همچنین، خوراکی خوشمزه‌ای برای کودکان است.

مواد لازم برنجک:

برنج: یک پیمانه

نمک ماسه‌ای: ۵۰۰ گرم (نباید ید دار باشد)

روغن مایع: ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه برنجک

برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک به مدت ۳ تا ۴ ساعت خیس کنید. بعد از خیس خوردن برنج آن را به همراه آب روی حرارت قرار دهید تا نرم شود و بپزد. سپس آن را آبکش کنید. ولی دم ندید. بعد برنج آبکش شده را پهن کنید تا کاملا خشک شود و هیچ گونه رطوبتی نداشته باشد.

اگر روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید زودتر خشک میشود، بعد از خشک شدن برنج‌های آبکش شده است.

روغن را داخل ماهیتابه یا ظرف گودی شکلی ریخته تا داغ شود. سپس نمک را داخل ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا نمک داغ شود. برنج‌ها را داخل نمک داغ شده بریزید و هم بزنید تا پف کنند. برنجک آماده شده را در الک بریزید تا نمک آن بریزید.

نکات تکمیلی در مورد برنجک:

– زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه است.

– برنجک را می‌توانید در وعده میان وعده – سرو کنید.

– توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است.

 

  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید