باگت نان: راز تهیه نان سیر خانگی، سریع و خوشمزه!

  • توسط: admin


نان سیر یک میان‌وعده خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا با استفاده از نان باگت تهیه می‌شود. برای تهیه این نوع نان، ابتدا سیر را رنده کرده و سپس جعفری، ریحان و شوید را نیز خرد کرده و در کره تفت می‌دهیم. سپس نان باگت را برش می‌زنیم و مواد تفت داده شده و پنیر پیتزا را بر روی آن می‌ریزیم.

سپس نان را در فر قرار می‌دهیم تا برشته شود. حرارت فر باید روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم شود و نان در مدت ۵ تا ۷ دقیقه آماده می‌شود. وقتی که پنیر پیتزا روی نان ذوب شد، می‌توانید آن را از فر بیرون آورده و آماده سرو کردن باشد.

با دنبال کردن این دستور تهیه، می‌توانید به راحتی و در کمتر از ۳۰ دقیقه یک میان‌وعده خوشمزه و متفاوت را در خانه تهیه کنید. حضور این نوشته در وب سایت آدرینبلاگ نشان از ارائه مطالب آموزشی و کاربردی در زمینه‌های مختلف دارد و به شما امکان می‌دهد تا مهارت‌های خود را در آشپزی و سایر زمینه‌ها بهبود دهید.

نان سیر به عنوان میان‌وعده جذاب و خوشمزه بین بسیاری از افراد محبوبیت زیادی دارد. نان سیر را می‌توان با استفاده از نان فانتزی از جمله نان باگت به راحتی تهیه کرد.در این مقاله از آدرینبلاگ دستور تهیه نان سیر با نان باگت را آموزش می‌دهیم که می‌توانید با استفاده از دستورالعمل ساده آن این پیش غذای خوشمزه را تهیه کنید.مواد لازم جهت تهیه نان سیر با نان باگتمواد لازم برای تهیه نان سیر با نان باگت عبارتند از:نان باگت فرانسویبه میزان لازمسیر۴ حبهجعفری، ریحان و شوید خرد شدهبه میزان دلخواهکره۳ قاشق غذاخوریپنیر پیتزابه میزان لازممراحل تهیه نان سیر با نان باگتدر ادامه دستور تهیه نان سیر خوشمزه با استفاده از نان باگت را به صورت مرحله به مرحله شرح داده‌ایم.مرحله اول: سیر، جعفری، شوید و ریحان را ریز خرد کنیدابتدا سیر را رنده کنید. جعفری، شوید و ریحان را نیز ساطوری خرد کنید.مرحله دوم: سیر و سبزیجات خرد شده را تفت دهیدداخل تابه مقداری کره ریخته روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود و سپس سیر رنده شده و سبزی‌های ساطوری را به آن اضافه کرده و تفت دهید.مرحله سوم: نان باگت را برش زده و از مواد روی آن بمالیدنان باگت را با چاقوی اره‌ای برش بزنید و از مواد روغنی روی آن بمالید. سپس روی آن را پنیر پیتزا بریزید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان فطیر اراکمرحله چهارم: نان را داخل فر قرار دهید تا برشته شوددر این مرحله ابتدا سینی فر را چرب کرده و سپس نان باگت‌ها را داخل آن بچینید تا برشته شود. حرارت فر باید روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم شود تا در مدت زمان ۵ تا ۷ دقیقه‌ای نان باگت برشته شود. وقتی پنیر پیتزا روی نان باگت‌ها ذوب شد می‌توانید آن را از فر بیرون آورده و سرو کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدریندستور تهیه نان سیر با استفاده از نان باگت را آموزش دادیم که می‌توانید به راحتی آن را در مدت زمان کوتاهی در خانه تهیه و نوش جان کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید