این عنوان رو درکش کن و به صورت جذاب بازنویسیش کن وضعیت بازار خودرو امروز  ۱۱ آبان ۱۴۰۳ / ریزش سنگین قیمت هایما، سورن، دنا و شاهین

  • توسط: admin


به گزارش سرویس خودرو اقتصاد آنلاین، بررسی معاملات هفته گذشته نشان میدهد که با جهش نرخ ارز، آرامش نسبی بازار خودرو بر هم خورده و قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی با رشد قابل توجهی روبه رو شده است. این نوسانات قیمتی موجب شده تا حجم معاملات کاهش یابد و رکود شدیدی بر بازار خودرو سایه بیفکند. کارشناسان بر این باورند که اگر این روند ادامه یابد، احتمال افزایش بیشتر قیمتها در روزهای آینده وجود دارد.

قیمت محصولات ایران خودرو ۱۱ آبان ۱۴۰۳

بر اساس ارزیابی های صورت گرفته از بازار خودرو طی هفته گذشته تحرک و نوسان اندکی در بازار مشاهده شد. به طوری که اکثر محصولات گروه خودروسازی ایران خودرو، نوسان ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی داشتند.  تنها در شاسی بلند مونتاژی هایما ۱۴۰۳ مدل ۷X ۱.۶ لیتر، ۲۰ میلیون تومان نسبت به هفته گذشته ارزان شده بود. بر این اساس قیمت محصولات ایران خودرو در هفته  گذشته به قرار زیر است:
 
قیمت آریسان صفر مدل ۱۴۰۳ ارتقا یافته امروز به حوالی ۴۳۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به هفته گذشته          ۵ میلیون تومان کاهش  قیمت  داشت.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲، ۶۵۰ میلیون تومان قیمت خوردقیمت این خودرو نسبت به هفته گذشته ۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشت.

قیمت پژو ۲۰۷  ارتقا یافته دنده ای سال ۱۴۰۳ نیز ۷۵۰ میلیون تومان شد. این خودرو نیز نسبت به هفته گذشته ۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشت.

قیمت پژو ۲۰۷  اتوماتیک صفر مدل MC سال ۱۴۰۲  ۸۵۰ میلیون تومان شده است این خودرونسبت به  معاملات هفته گذشنه ۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشت.

قیمت تارا اتوماتیک V۲ سال ۱۴۰۳  ۸۹۰ میلیون تومان است که نسبت به هفته ی گذشته ۵ میلیون تومان کاهش قیمت داشت.

قیمت تارا دنده ای V۱ ، ۷۵۵ میلیون تومان گزارش شده است . در قیمت این خودرو نیز نسبت به معاملات هفته گذشته تغییری مشاهده نشده است. 

قیمت دنا اتوماتیک توربو ساده مدل EF۷ سال ۱۴۰۳ نیز ۹۴۰ میلیون تومان اعلام شده است ، این خودرو نسبت به هفته  گذشته  ۵ میلیون تومان افزایش قیمت دارد.

قیمت دنا پلاس صفر EF۷ ۶ دنده توربو مدل ۱۴۰۳ نیز ۹۱۵ میلیون تومان ونسبت به معاملات هفته گذشته ۵ میلیون تومان کاهش قیمت داشت.

قیمت رانا پلاس ارتقا یافته سال ۱۴۰۳ نیز به قیمت  ۶۵۰ میلیون تومان  معامله می شود که نسبت به هفته قبل ۵ میلیون تومان افزایش قیمت داشته است.

قیمت سمند سورن پلاس صفر سال ۱۴۰۳ مدل EF۷ دوگانه سوز نیز ۷۵۰ میلیون تومان است . این خودرو نسبت به معاملات هفته گذشته ۱۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشت .

قیمت هایما ۱۴۰۳ مدل ۷X ۱.۶ لیتر توربو نیز ۱ میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان است . که نسبت به هفته گذشته ۲۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشته است.

قیمت محصولات سایپا  ۱۱ آبان ۱۴۰۳    

بر اساس مشاهدات صورت گرفته در بازار خودر، در میان محصولات سایپا همچنان رکود نسبی مشاهده می شود و برخلاف روند رو به رشد نرخ ارز، قیمت محصولات این گروه  طی هفته گذشته با کاهش قیمت مواجه شد.خودروهایی نظیر اطلس ، پراید وانت ، سهند، شاهین اتومات و شاهین دنده ای  و کوییک آر کاهشی قیمت حدودی بین ۲ تا ۱۰ میلیون تومان داشتند.

قیمت اطلس G دنده ای ۱۴۰۳ امروز به ۵۱۸ میلیون تومان رسیده است. این خودرو نسبت به هفته گذشته  ۲ میلیون تومان کاهش قیمت داشت.

قیمت پراید وانت مدل ۱۵۱ SE DA سال ۱۴۰۳  نیز ۳۳۳ میلیون تومان  و بدون تغییر قیمت نسبت به هفته گذشته ۷ میلیون تومان ارزان تر شده است.

ساینا S دنده ای دوگانه سوز مدل ۱۴۰۳ نیز حوالی ۴۶۰  ارزشگذاری شده است، این خودرو نسبت به معاملات هفته گذشته بازار بدون تغییر باقی مانده است.

قیمت ساینا S اتوماتیک نیز۵۲۰ میلیون تومان است که نسبت به هفته گذشته هیچ تغییر قیمتی ندارد.

قیمت سهند S دنده ای بنزینی سال ۱۴۰۳  ۴۹۳ میلیون تومان اعلام شده است که نسبت به معاملات هفته گذشته ۷ میلیون تومان کاهش قیمت دارد.

قیمت روز شاهین G اتومات CVT سال ۱۴۰۳ نیز ۸۱۰ میلیون تومان گزارش شده است که نسبت به هفته گذشته ۱۰ میلیون تومان ارزان تر شده است.

همچنین قیمت شاهین دنده ای صفر مدل G  سال ۱۴۰۲ نیز ۶۸۵ میلیون تومان ارزش گذاری شده است.این خودرو نسبت به هفته  گذشته ۱۰ میلیون تومان کاهش قیمت دارد.

قیمت کوییک GX L دنده ای مدل ۱۴۰۳ نیز خودرو نسبت به هفته گذشته هیچ گونه افزایش و کاهشی نداشت و به همان قیمت دیروز یعنی ۴۳۵ میلیون تومان معامله می شود. 

قیمت کوییک آر صفر مدل ۱۴۰۲ نیز ۴۲۸ میلیون تومان است که نسبت به معاملات هفته گذشته ۲ میلیون تومان کاهش قیمت داشت.

پیش بینی قیمت خودرو آبان ۱۴۰۳

با توجه به وضعیت فعلی اقتصاد و نوسانات مداوم نرخ ارز، چشمانداز بازار خودرو همچنان ناپایدار به نظر میرسد. افزایش نرخ دلار بهطور مستقیم بر هزینه های تولید و واردات قطعات خودرو اثر می گذارد و موجب افزایش قیمت نهایی خودروهای داخلی و مونتاژی شده است. اگر این روند ادامه پیدا کند، می توان انتظار داشت که قیمت خودروها همچنان رو به افزایش باشد.

در این میان، پیشنهاد عرضه خودرو در بورس کالا به عنوان راهکاری برای تنظیم بازار مطرح شده، اما مشخص نیست که این طرح بتواند به سرعت اجرا شود و اثر محسوسی بر کاهش قیمت ها داشته باشد. اجرای موفق این طرح نیازمند همکاری و هماهنگی دقیق بین نهادهای اجرایی و نظارتی است.

از سوی دیگر، کاهش توان خرید مردم و رکود عمیق در بازار خودرو باعث شده است که تقاضا برای خرید خودرو کاهش یابد. اگر شرایط اقتصادی بهبود نیابد و نوسانات ارزی ادامه داشته باشد، احتمالاً رکود در بازار خودرو تشدید خواهد شد و معاملات در برخی بخش ها به حداقل میرسد.

در مجموع، مادامی که ثبات اقتصادی و کنترلی بر نرخ ارز ایجاد نشود، روند صعودی قیمت خودرو بعید است متوقف شود و بازار همچنان با فشارهای قیمتی روبه رو خواهد بود. 

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید