املت اسفناج و پنیر: طرز تهیهای ساده و سریع برای صبحانه ای خوشمزه
به دنبال یک صبحانه متفاوت و خوشمزه هستید؟ املت اسفناج و پنیر، با ترکیب بینظیر اسفناج سبز و پنیر نرم، یک طعم بینظیر را به شما هدیه میدهد. در ادامه با مجله اکالا همراه باشید تا طرز تهیه این املت خوشمزه را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه املت اسفناج و پنیر
مواد لازم جهت تهیه املت اسفناج و پنیر به شرح زیر است:
پنیر موزارلا۱ و نیم پیمانهاسفناج۵ پیمانهتخم مرغ۶ عددپودر سیرنصف قاشق چایخوریپودر پیاز۱ قاشق غذاخوریجعفری خشک۱ قاشق غذاخوریفلفل سیاهنصف قاشق چایخورینمکبه اندازه دلخواه
مراحل تهیه املت اسفناج و پنیر
با آموزش طرز تهیه املت اسفناج و پنیر با ما همراه شوید.
مرحله اول: پخت اسفناج
ابتدا داخل ماهیتابه یک قاشق روغن بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
پس از داغ شدن روغن اسفناجها را به آن اضافه کنید و ۵ تا ۶ دقیقه تفت دهید.
سپس بعد از کشیده شدن آب اسفناج، اجازه دهید تا مواد سرد شود.
مرحله دوم: انتقال اسفناج و پنیر به ظرف فر
یک ظرف مناسب فر انتخاب کنید و سطح آن را با یک برس روغنی به خوبی چرب کنید.
حال اسفناجهای سرد شده که از قبل تفت داده بودید را داخل ظرف بریزید.
روی سطح اسفناج یک و نیم پیمانه پنیر موزارلا بریزید و سپس روی پنیر یک قاشق چایخوری پودر پیاز اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه راویولی سوسیس و اسفناج
مرحله سوم: همزدن تخم مرغ
در یک ظرف مناسب شش عدد تخم مرغ را شکسته و هم بزنید تا یکدست شود.
به تخم مرغ ها جعفری خشک، فلفل سیاه، پودر سیر و به اندازه دلخواه نمک اضافه کنید. مجدد با استفاده از همزن دستی مواد را هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله چهارم: اضافه کردن تخم مرغ به اسفناج
مواد آماده شده در مرحله قبل را به پنیر موزارلا اضافه کنید. به آرامی مواد اسفناج، پنیر و تخم مرغ را کمی مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ اسفناج و قارچ
بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت تره کوهی بختیاری
مرحله پنجم: پخت املت
ظرف را در قسمت وسط فر در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۳۵ دقیقه اجازه دهید تا املت پخته شود.
در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه املت اسفناج و پنیر را برایتان شرح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذای خوشمزه با اسفناج را در خانه تهیه کنید و از طعم بینظیر آن نهایت لذت را ببرید.
- برچسب ها: