امشب شام چه دلپذیر بپزم؟ (جمعه 18 اسفند)

  • توسط: admin


شام یکی از وعده‌های مهم روزانه است و انتخاب مناسب و خوشمزه غذا برای این وعده، بسیار اهمیت دارد. ممکن است برای هر شب انتخاب یک غذای جدید و خوشمزه چالش برانگیز باشد و به دنبال ایده‌های خلاقانه برای پخت و تهیه غذا بگردید.

در اینجا پنج انتخاب مختلف برای شام شامل خورشت طلا کوله غورابه، رولت گوشت، پیراشکی مرغ و قارچ، پیتزا سیر استیک و سالاد سیب زمینی آلمانی (سالاد کارتوفل) برای شما معرفی شده است. این غذاها انواع مختلفی از فست فود گرفته تا غذاهای سنتی ولی خوشمزه و متنوع هستند.

همچنین مراحل تهیه هر یک از این غذاها به طور کامل توضیح داده شده است تا بتوانید به راحتی آن‌ها را تهیه کرده و لذت ببرید. با انتخاب یکی از این غذاها می‌توانید شام امشب خود را به یک تجربه لذت‌بخش و متفاوت تبدیل کنید. امیدواریم این انتخاب‌ها برای شما مفید و لذت‌بخش باشد.

امشب شام چی درست کنم؟ شام چی بپزم که تکراری نباشه؟ نونی باشه یا رژیمی؟ یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های بسیاری از افراد، اعم از خانه‌دار، شاغل یا دانشجو، پیدا کردن ایده و پختن یک غذای خوشمزه و سالم برای وعده شام است.از این رو ما، در هجدهمین روز اسفند ماه ۱۴۰۲، در این مطلب از آدرینبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه معرفی خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای شام امشب‌تان تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.معرفی ۵ غذا برای شام امشب شمادر ادامه می‌توانید با چند غذای متنوع برای شام به همراه طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.۱- خورشت طلا کوله غورابه گیلانیخورشت طلا کوله غورابه یکی از غذاهای اصیلی و قدیمی شمال ایران است که از ترکیب گوشت یا مرغ با سبزیجات معتبر پخته می‌شود. این غذا از دسته غذاهایی است که طرز تهیه آسانی دارد و می‌توان آن را با برنج سرو کرد.مراحل تهیه خورشت طلا کوله غورابهمراحل تهیه خورشت طلا کوله غورابه به شرح زیر است: در مرحله اول، ابتدا پیاز را پوست کنده و بعد به صورت خلالی خرد می‌کنیم. برای این کار می‌توانید از تخته و چاقو تیز استفاده کنید تا هم سرعت بیشتری داشته باشید و هم اندازه پیازها یکسان باشد.بعد از خلالی کردن پیاز، تابه را روی گاز می‌گذاریم تا کمی گرم شود. سپس روغن را اضافه کرده و پیاز را داخل آن می‌ریزیم. پیاز را تفت می‌دهیم تا سرخ شود و رنگ آن به طلایی متمایل شود. زمانی که پیاز آماده شد، زیر تابه را خاموش کرده و کنار می‌گذاریم.در این مرحله، گوشت گوسفندی یا گوشت مرغ را به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم. بعد از این کار، یک قابلمه را روی گاز می‌گذاریم تا کمی گرم شود. سپس روغن را به قابلمه اضافه کرده و گوشت را داخل آن می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم.بعد از این که گوشت را تفت دادیم، پیاز داغ را به آن اضافه می‌کنیم و سپس آب را داخل قابلمه می‌ریزیم. درب قابلمه را گذاشته و اجازه می‌دهیم گوشت بپزد.برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و لذیذ روی لینک طرز تهیه خورشت طلا کوله غورابه کلیک کنید.۲- رولت گوشترولت گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه آسانی دارد و از مواد اولیه در دسترسی همچون گوشت چرخ کرده، گردو، پیاز، سیر، پودر سوخاری، جعفری، رب گوجه فرنگی و… تهیه می‌شود. برای درست کردن این غذا به تبحر خاصی نیاز ندارید و بدون شک با یک بار درست کردن برای وعده شام عاشقش خواهید شد. مراحل تهیه رولت گوشتمراحل تهیه رولت گوشت به شرح زیر است:پیازها را خرد و نگینی کرده و با سیر رنده شده مخلوط می‌کنیم.پیازهای خرد شده و سیر را به همراه گوشت چرخ‌ کرده، نمک، فلفل سیاه و رب گوجه‌ فرنگی در غذا ساز می‌اندازیم تا مواد به خورد گوشت برود.گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم به‌ طوری‌ که در هر رول گوشت، مواد را قرار دهیم. کف سینی مقداری پودر سوخاری می‌ریزیم. گوشت را به‌ صورت یکنواخت روی سینی پخش می‌کنیم به‌ طوری‌ که لبه‌های آن نیز مانند داخل گوشت شود و ضخیم نباشد.تخم‌مرغ‌ها را بگذارید تا بپزد. سپس آن‌ها را پوست بکنید و آن را حلقه‌حلقه کنید.جعفری و گشنیز خرد شده را روی گوشت چرخ‌کرده بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها را روی سبزی‌ها بچینید. با کمی نمک و فلفل آن را طعم‌دار کنید و لبه‌های گوشت را به هم بچسبانید.برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و مجلسی روی لینک طرز تهیه رولت گوشت کلیک کنید. ۳- پیراشکی مرغ و قارچیکی از غذاهای خوشمزه با مرغ که اصولا آن را به عنوان نوعی فینگرفود یا یک وعده اصلی برای شام سرو می‌کنند، پیراشکی مرغ و قارچ است. این پیراشکی از جمله غذاهای رژیمی و کم کالری نیز به شمار می‌رود که طرز تهیه آسانی دارد و با مواد اولیه در دسترسی همچون سینه مرغ، قارچ، پیاز، فلفل دلمه و… قابل تهیه است.مراحل تهیه پیراشکی مرغ و قارچمراحل تهیه پیراشکی مرغ و قارچ به شرح زیر است:یک عدد سینه مرغ را با پیاز، نمک، فلفل سیاه، آب و ادویه‌های دلخواه بپزید. بعد از پخت مرغ را ریش ریش یا تکه تکه کنید.سپس یک عدد پیاز نگینی ریز خرد شده را داخل تابه با دو قاشق روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود.بعد سوسیس نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا بپزد. (استفاده از سوسیس کاملا اختیاری است، پس اگر دوست نداشتید می‌توانید حذف کنید). در صورت تمایل می‌توانید از کالباس نیز استفاده کنید.سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.حال یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رب گوجه رنگ باز کند.برای ادامه رسپی این غذای فینگرفودی لذیذ و مخصوص روی لینک طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ کلیک کنید.۴- پیتزا سیر استیکپیتزا سیر استیک یکی از محبوب‌ترین پیتزاها در رستوران‌ها و کافه‌هاست که برای تهیه آن معمولا از بیکن سرخ شده یا فیله گوساله در کنار سس سیر مخصوص استفاده می‌شود.پیتزا سیر و استیک با خمیر خانگی طعم فوق العاده لذیذی دارد. برای تهیه این پیتزا باید ابتدا نان آن را آماده کنید و بعد به سراغ سس مخصوص پیتزا بروید. طعم این پیتزا به قدری خوشمزه است که بدون شک با یکبار تهیه و نوش جان کردن، مزه آن را همیشه به یاد خواهید داشت.مراحل تهیه پیتزا سیر استیکمراحل تهیه پیتزا سیر استیک به شرح زیر است:در مرحله اول باید آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. سپس در یک ظرف مخمر را با شکر و مقداری آب ولرم ترکیب کنید و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا مخمر پف کند.در ادامه روغن زیتون، خمیر مایه و شیر را با هم ترکیب کنید و بعد آرد را کم کم به سایر مواد اضافه کنید تا جایی که خمیری منسجم ایجاد شود.بعد از این که خمیر شما آماده شد، باید یک کاسه بزرگ را آرد پاشی کنید و خمیر را در آن قرار دهید. با سلفون و پارچه روی ظرف خمیر را بپوشانید و آن را در محیط گرم و تاریک قرار دهید. حدود ۱ تا ۲ ساعت صبر کنید تا حجم خمیر ۲ برابر شود.حال باید گوشت گوساله ورقه شده را به اندازه مورد نظرتان خرد کنید. مقداری روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و گوشت‌ها را سرخ کنید تا کاملا ترد شوند. مراقب باشید که بیش از حد گوشت را سرخ نکنید، زیرا این کار موجب سفت شدن آن می‌شود.بعد از این که گوشت سرخ شد، باید سیرها را رنده کنید و کنار بگذارید. در ادامه جعفری‌ها را نیز بشویید، به صورت ریز خرد کنید و برای تهیه سس پیتزا سیر استیک کنار بگذارید.برای ادامه رسپی این غذای فوق‌العاده خوشمزه روی لینک طرز تهیه پیتزا سیر استیک کلیک کنید.۵- سالاد سیب زمینی آلمانی (سالاد کارتوفل)سالادها عموما به عنوان پیش‌ غذا سرو می‌شوند، اما سالاد کارتوفل را می‌توان به عنوان غذای اصلی در وعده شام نیز سرو کرد. سالاد سیب زمینی آلمانی غذایی سبک و خوشمزه است که با سوسیس و سیب زمینی در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. اگر گیاه‌خوار هستید می‌توانید سوسیس را از آن حذف کنید.مراحل تهیه سالاد کارتوفلمراحل تهیه سالاد کارتوفل به شرح زیر است:ابتدا سیب زمینی‌ها را خوب بشویید و در یک قابلمه مناسب روی گاز قرار دهید و زمان دهید تا خوب آب‌پز شوند. بعد از آب‌پز شدن، اجازه دهید تا کمی خنک شوند و بعد پوست‌شان را جدا کنید.در ادامه سیب زمینی‌های آب‌پز شده را به صورت مکعبی خرد کنید، در یک ظرف مناسب بریزید و کنار بگذارید.حال سوسیس‌ها را حلقه‌ای خرد کنید. یک تابه مناسب روی گاز قرار دهید و شعله آن را روشن کنید تا تابه کمی گرم شود. روغن را به آن اضافه کنید. کمی بعد از گرم شدن روغن، سوسیس‌ها را به تابه اضافه کنید و به مدت ۵ الی ۶ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.برای ادامه رسپی این سالاد خوشمزه و همه پسند روی لینک طرز تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی کلیک کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده شام را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید