افزایش سلامت قلبی و عروقی با نوشیدن این دانه خوراکی
بیماریهای قلبی و عروقی از بین بیماریهای مرگبار و پرشیوع در جامعه به شمار میروند، اما با تغییر در رژیم غذایی و افزایش مصرف مواد غذایی سالم میتوان به مقابله با این بیماریها کمک کرد. یکی از مواد غذایی که به شدت میتواند در کاهش ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی موثر باشد، دانههای خوراکی میباشند. انواع مختلفی از دانههای خوراکی از جمله بادام، گردو، بادام زمینی و کشمش وجود دارند که باعث افزایش کلسترول خوب در بدن میشوند و بهبود عملکرد قلبی و عروقی را تسهیل میکنند. این دانههای خوراکی با پرهیز از چربی های اشباع شده و شکرهای اضافی بهصورت منظم میتوانند به حفظ سلامت قلب و عروق کمک کنند و احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهند.
- برچسب ها: