اعلان مهیج از میانه‌های مالی: بانک تجارت ششم و شش صدم تومان سود نقدی سهام پراکنده می‌کند!

  • توسط: admin


به گزارش خبرنگار اخباربانک، مجمع عمومی عادی سالیانه بانک تجارت هم اکنون با حضور حداکثری صاحبان سهام و نمایندگان قانونی آنها برگزار شد.

مهم‌ترین نکات مطرح شده در این جلسه به شرح زیر است:

✅در سالهای اخیر به دنبال اصلاح ساختار مالی بودیم و همچنین اصلاح کفایت سرمایه بودیم.

✅ سال ۹۸ بانک زیانده بود. در سال‌های اخیر عمده تمرکز بانک ایجاد سود عملیاتی و سود ناشی از عملیات اصلی  بوده است. خوشبختانه اعداد و ارقام کمک کرده است که ثبات مالی اتفاق بیفتد.

✅ کاهش هزینه تجهیز منابع، طراحی و فروش محصولات کارمزد محور و توسعه بانکداری بین الملل بخشی از نقشه راه بانک تجارت در حوزه سودآوری پایدار است.

✅ وصول مطالبات درآمدی، ارتباط و اتصال به بازار سرمایه، بهبود ساختار ترازنامه بانک، مولدسازی دارایی‌های غیر عملیاتی و اصلاح ساختار فرایندها و استقرار بانکداری متمرکز از دیگر رنامه‌های بانک در راستای سودآوری پایدار است.

✅ بانک تلاش کرده که به سمت تولید محصولاتی برود که تعهد محور هستند و نیاز به این ندارند که ضرورتاً قرار باشد از نقدینگی استفاده کند. این مطلب از یک طرف کارمزد آور  و از طرف دیگر باعث کاهش قیمت تمام شده پول می‌شود.

✅ در حوزه طراحی و فروش محصولات کارمزد محور گفته شد: طی دو سال اخیر با تقسیم بندی مشتریان خودمان حوزه‌های جدید کسب و کاری را سعی کردیم در آن ورود پیدا کنیم. لذا بخشی را به آن ورود پیدا کردیم که پر پتانسیل است.

✅ در حوزه توسعه بازار و ارائه محصولات نوآورانه، سامانه کالانو، سامانه صنف نو، سامانه کسب نو، سامانه تامین نو و سامانه کشت نو ایجاد شده است.

✅ در خصوص وصول مطالبات درآمدی نیز گفته شد: تعیین تکلیف مطالبات از مجموعه‌های بانک مرکزی ۵۰۳ میلیون دلار، شهرداری تهران ۱۴ هزار میلیارد تومان، وزارت نیرو بیش از معادل ۱۲۰ هزار میلیارد تومان، سایر مجموعه‌های دولتی بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان انجام شده است. بخشی از این مطالبات مربوط به سال‌های ۹۰ و ۹۱ بوده است. ما اسناد و مستندانتمان را تکمیل کردیم و ادعای این مطالبات را اثبات کردیم. لذا از همین جهت نرخ کفایت سرمایه را بهبود بخشیدیم.

✅ بانک مرکزی معادل ۵۰۳ میلیون دلار را با ما تسویه کرده که در حساب‌ها منظور شده است.

✅ لازم به ذکر است چیزی حدود به ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در این مطالبات مستتر (پنهان)مانده است.

✅ اصلاح و توسعه سامانه‌های تسهیلات، تعهدات و وثائق و همچنین استقرار منظومه و مهاجرت بیش از ۳۳ میلیون حساب بخشی از اقدامات بانک در حوزه اصلاح ساختار و استقرار بانکداری متمرکز است.

✅ با توجه به دارایی‌های غیرعملیاتی بانک تجارت برنامه مولدسازی این بانک به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

✅ ما تجدید ارزیابی دارایی‌های مرتبط با بیزینس اصلی خود را انجام دادیم. ۹۵همت فقط از محل تجدید ارزیابی این دارایی ها صورت گرفته است.

✅یکسری دارایی هم داریم که مرتبط با عملیات ما نیست که برخی از آنها تجدید ارزیابی شده و برخی هنوز تجدید ارزیابی نشده است. لذا ارزش روز املاک و مستغلات بانک تجارت ۵۰۲هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال است. همچنین ارزش روز واحدهای صنعتی و تولیدی این بانک ۲۳۵ هزارمیلیارد ریال است.

✅ افزایش سود انباشته بانک و افزایش سرمایه از این محل و همچنین فروش دارایی‌های مازاد و سهام خزانه و  تقویت وثایق و کاهش مطالبات غیرتجاری از جمله اقدامات بانک در بهبود ساختار ترازنامه بود.  که نتیجه آن موجب افزایش قابل توجه نسبت کفایت سرمایه از درصد منفی در سال ۹۸ تا نسبت ۶.۷۸ درصد در حال حاضر شد. هدف گذاری بانک برای رسیدن به نسبت کفایت سرمایه ۸ درصد در سال ۱۴۰۳ است.

✅ برای ساخت زمین یوسف آباد امکان آن وجود ندارد که از صندوق املاک استفاده کنیم چرا که بیشتر از سه سال ساخت آن طول می‌کشد.

✅ما امسال سود مازاد که مشمول مالیات شود، نخواهیم داشت. چون سهام خزانه را به صندوق بازنشستگی دادیم

✅ در حال حاضر بر علیه وزارت نیرو اقامه دعوا کرده‌ایم برای وصول مطالبات خود.

✅لازمه برنامه افزایش سرمایه از محل سود انباشته یکسری مکاتبات است و اگر موافقت ها انجام شود، حتما انجام می دهیم.

✅ در خصوص ۱۰۰ همت از مطالباتمان با وزارت نیرو در حال مکاتبه و مذاکره هستیم و امیدواریم بتوانیم خیلی زود آن را وصول کنیم.

✅واقعیت این است در قبال این مطالبات هرچه که به ما بدهند ما می‌گیریم زیرا از اینکه دستمان از مطالباتمان خالی باشد بسیار بهتر است.

✅ به گزارش اخباربانک، درپایان این مجمع ۱۰ درصد سود قابل تقسیم بانک تجارت، یعنی معادل هر سهم ۶۶ ریال سود نقدی تقسیم شد.

 

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید