استفاده هوشمندانه از ابزارهای انضباطی: نگاهی جذاب به شاخصه های بودجه سال ۱۴۰۳
بودجه سال ۱۴۰۳ به عنوان یکی از ابزارهای انضباط آفرین استفاده شده است تا به بهبود وضعیت مالی کشور کمک کند. در این بودجه، تصمیمات و سیاستهایی تعیین شده است که به مدیریت صحیح منابع مالی و افزایش درآمدهای دولت کمک میکند. شاخصههای اصلی این بودجه شامل تعیین هدفهای مالی دقیق، تخصیص منابع بهینه برای پروژههای استراتژیک، کنترل هزینهها و مدیریت هزینههای بهینه، افزایش درآمدها و کاهش هزینههای غیرضروری است. این بودجه با توجه به ابزارهای مدرن مالی و اقتصادی، بهبود وضعیت مالی و اقتصادی کشور را تضمین میکند و به توسعه پایدار و رشد اقتصادی مناسب منتهی میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصاد آنلاین، احسان خاندوزی، سخنگوی اقتصادی دولت در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران با بیان اینکه یکی از نقاط قوت افزایش سهمی است که دولت در موضوع درآمدهای پایدار برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته است، گفت: دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت، دو رویکرد مهم در حوزه بودجه ریزی، پیگیری عملی کرده که استفاده از ابزار انضباط آفرین و شفافیت زا در عرصه مالی دولت از جمله حساب واحد خزانه بوده است.
وی افزود: رویکرد دوم افزایش سهم درآمدهای پایدار در بودجه است که یکی از مهمترین دلایل شکل گیری مزمن کسری بودجه، وابستگی به درآمدهای ناپایدار و آسیب پذیری در مورد شرایط تغییر درآمدهای نفتی و تحریم های خارجی است.
خاندوزی گفت: سهم درآمدهای پایدار از ۴۵درصد در ۱۴۰۱ به ۵۲ درصد در سال ۱۴۰۲ افزایش یافت و امیدواریم امسال به ۶۰درصد نزدیک شویم.
- برچسب ها: احسان خاندوزی سخنگوی اقتصادی دولت