از این به بعد، پنیر گرون شده را فراموش کنید! با روش سالم، خودتان پنیر پیتزای خوشمزه درست کنید.
پنیر موزارلا یکی از محبوبترین پنیرها در سراسر جهان است که به دلیل بافت کشدار و طعم لطیف در پیتزا و سالاد بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. خوشبختانه شما میتوانید این پنیر خوشمزه را به راحتی در منزل و با استفاده از مواد اولیه ساده تهیه کنید. در این مقاله از آدرینبلاگ یکی از آسان ترین روش های تهیه پنیر موزارلا را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم جهت تهیه پنیر موزارلا خانگی
مواد لازم جهت تهیه پنیر موزارلا خانگی به شرح زیر است:
شیر پرچرب۲ لیترسرکه سفید۱ پیمانهنمک۲-۳ قاشق غذاخوری
ابزار مورد نیاز جهت تهیه پنیر موزارلا
ابزار مورد نیاز جهت تهیه پنیر موزارلا به شرح زیر است:
قابلمه بزرگصافیکاسه بزرگآب یخ
مراحل تهیه پنیر موزارلا خانگی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این پنیر ۳-۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱ دلمه متوسط پنیر به شما میدهد.درجه سختی تهیه این پنیر در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: گرم کردن شیر
شیر را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. دقت کنید که شیر نباید بجوشد.
دمای مناسب برای شیر حدود ۸۵-۹۰ درجه سانتیگراد است.
مرحله دوم: اضافه کردن سرکه
پس از گرم شدن شیر، سرکه سفید را به آرامی به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
حال باید حرارت را خاموش کنید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیر کاملا دلمه تشکیل دهد.
با اضافه شدن سرکه، شیر بریده میشود و دلمههای پنیر تشکیل میشود.
مرحله سوم: جدا کردن دلمه تشکیل شده
دلمههای پنیر را با استفاده از یک کفگیر یا صافی از مایع جدا کنید. دلمهها را در صافی بریزید و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنیر ورقهای یا چدار خانگی
مرحله چهارم: انسجام پنیر
آب درون قابلمه را روی حرارت گذارید و نمک را به آن اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و منتظر بمانید تا زمانی که از کناره های قابلمه آب شروع به بخار کردن کند.
در این مرحله باید دلمه پنیر را به آب درون قابلمه اضافه کنید و ۱ دقیقه زمان دهید تا پنیر در آب و نمک بماند.
سپس پنیر را خارج کنید و کمی با دست در صافی فشار دهید تا منسجم شود.
۴-۵ بار این کار را تکرار کنید. این کار باعث میشود که پنیر بافت کشداری خود را پیدا کند.
مرحله پنجم: سرد کردن پنیر
پنیر کشسان را در یک کاسه آب یخ قرار دهید و کاسه را ۳۰-۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
مرحله ششم: برش و سرو پنیر
پس از گذشت زمان اعلام شده پنیر را از آب سرد خارج کنید و آب اضافی آن را بگیرید.
پنیر بسیار خوشمزه و سالم شما آماده سرو و نوش جان کردن است.
مرحله هفتم: نگهداری پنیر
پنیر موزارلای خانگی را میتوانید در ظرف دربسته در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید.
پنیر موزارلای خانگی را میتوانید در پیتزا، سالاد، ساندویچ و سایر غذاها استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنیر خامهای خانگی با طعم بازاری
نکات طلایی در تهیه پنیر موزارلا
۳ نکته مهمی که در تهیه پنیر موزارلا خانگی باید بدانید:
برای تهیه پنیر موزارلا میتوانید از شیر کم چرب نیز استفاده کنید.اگر دلمههای پنیر خیلی سفت بود، میتوانید کمی آب گرم به آنها اضافه کنید.برای طعمدار کردن پنیر موزارلا میتوانید از گیاهان معطر مانند ریحان، آویشن یا نعناع استفاده کنید.
با رعایت این مراحل ساده از مجله آشپزی آدرینمیتوانید پنیر موزارلای خانگی خوشمزه و باکیفیت را تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.
- برچسب ها: