آموزش تهیه مرغ برشته مجلسی در آشپزخانه: گام به گام
مرغ برشته یکی از خوراکیهای محبوب و خوشمزهای است که در ایران و جهان بسیار محبوب است. برای تهیه این غذا باید مراحل خاصی را رعایت کرد تا بهترین نتیجه را بدست آورید. از جمله مواد لازم برای تهیه مرغ برشته میتوان به مرغ، پیاز، فلفل دلمهای، زعفران، نمک، فلفل سیاه، رزماری، پاپریکا، گوجه فرنگی، برگ بو و کره اشاره کرد.
ابتدا مرغ را آماده میکنیم و بعد آن را درون کیسه فریزر به همراه مواد دلخواه و زعفران قرار میدهیم تا مزه دلچسبی بگیرد. سپس شکم مرغ را پر کرده و درون فر میگذاریم تا خوب پخته شود و آماده جدیدترین غذای خانواده شود.
با رعایت نکاتی که در مراحل تهیه ذکر شده، مرغ برشته خود را بپزید و در کنار سبزیجات و نان لذیذ میل کنید. این غذا با قرار دادن زعفران و کره روی آن، ظاهری زیبا و خوشمزه به خود میدهد. امیدواریم با این توضیحات مرحله به مرحله، تهیه مرغ برشته را به راحتی در خانه تجربه کنید و لذت ببرید.
مرغ برشته یکی از انواع غذاهای بینالمللی است که بین ایرانیها نیز طرفداران زیادی دارد. با رعایت چند نکته میتوانید یک مرغ برشته لذیذ را به راحتی درست کنید. در این قسمت از آدرینبلاگ با آموزش طرز تهیه مرغ برشته مجلسی در خانه همراه ما باشید.مواد لازم جهت تهیه مرغ برشته:مرغ۱ عددپیاز۲ عددفلفل دلمهای۱ عددزعفران دم کردهبه میزان لازمنمک، فلفل سیاه، رزماری و پاپریکابه مقدار لازمگوجه فرنگی۲ عددبرگ بو۲ عددکره۵۰ گرممراحل تهیه مرغ برشتهمراحل تهیه مرغ برشته به شرح زیر است:مرحله اول: آماده کردن مرغمرغی که در این غذا استفاده میکنیم باید درسته باشد. ابتدا داخل شکم مرغ را تمیز کرده و آن را میشوییم. سپس میگذاریم کامل خشک شود. بعد از آن همه قسمتهای مرغ را با نمک ماساژ میدهیم.نکته: میتوانید چند ساعت مرغ را در آب نمک بخوابانید. این کار به خوشمزه و ترد شدن مرغ شما کمک میکند.مرحله دوم: آماده کردن مواد داخل شکمیک عدد از پیازها را خلالی خرد کرده به همراه نصف فلفل دلمهای بزرگ و ادویهها شامل رزماری، پاپریکا و فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کرده و سپس همراه دو عدد برگ بو داخل شکم مرغ قرار میدهیم. بعد از آن مرغ را درون کیسه فریزر زیپ دار قرار داده و به مدت هشت ساعت در یخچال میگذاریم تا خوب مزه دار شود.مرحله سوم: اضافه کردن زعفرانپس از گذشت این زمان مرغ را از یخچال بیرون آورده محتویات شکمش را خالی میکنیم و با کمک یک برس روی آن را زعفران میمالیم و دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال میگذاریم.بیشتر بخوانید: طرز تهیه باقالی پلو با مرغمرحله چهارم: پر کردن شکم مرغدر این مرحله مرغ را از یخچال خارج کرده و درون شکمش را دوباره با یک عدد پیاز خلالی، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی پر میکنیم و شکم مرغ را میدوزیم.نکته: دوختها با فاصله کم باشد تا مواد در حین پخت بیرون نریزد.ران و بالهای مرغ را نیز باید به کمک یک نخ به بدن مرغ بچسبانید تا در حین پخت وا نرود.مرحله چهارم: شروع فرآیند پختدر این مرحله سیخ فر را درون بدن مرغ فرو میکنیم و فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم و اجازه میدهیم به مدت یک الی یک ساعت و نیم، مرغ برشته شود.در حین پخت کره آب شده و زعفران را با برس روی مرغ بمالید تا خوشرنگتر و خوشمزهتر شود.این غذا را میتوانید با سبزیجات بخار پز و نان میل کنید. نوش جان!بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت مرغ به روش رستورانیشما از چه روشی برای خوشمزهتر شدن مرغ برشته استفاده میکنید؟ نظرات خود را در این مطلب از مجله آشپزی آدرینبا ما به اشتراک بگذارید.
- برچسب ها: