آشپزی با طعم و انگیزه: راویولی سوسیس و اسفناج، یک تجربه خوشمزه و شگفت انگیز

  • توسط: admin
آشپزی با طعم و انگیزه: راویولی سوسیس و اسفناج، یک تجربه خوشمزه و شگفت انگیز


راویولی سوسیس و اسفناج یک غذای ایتالیایی محبوب و خوشمزه است که در اکثر کشورهای دنیا مورد توجه قرار گرفته است. این غذا با استفاده از مواد اصلی مانند سوسیس، اسفناج، پیاز و تخم مرغ تهیه می‌شود و با سس گوجه و پنیر پارمزان رنده شده تزئین می‌شود.

برای تهیه این غذا، ابتدا مواد میانی راویولی را تهیه می‌کنیم که شامل پخته کردن اسفناج، سوسیس و پیاز است. سپس خمیر راویولی را با استفاده از آرد پهن کرده و مواد میانی درون آن قرار می‌دهیم و به شکل مربع‌هایی برش می‌زنیم.

سپس راویولی‌ها را داخل آب جوش می‌اندازیم تا بپزند. بعد از پخت ، آن‌ها را از آب خارج کرده و سس گوجه، پنیر و برگ ریحان را روی آن‌ها می‌پاشیم.

این غذا را می‌توانید به عنوان یک وعده ناهار یا شام لذیذ سرو کنید. می‌توانید همچنین راویولی‌ها را برشته کنید یا در روغن سرخ کنید تا طعمی متفاوت و خوشمزه‌تری به غذا ببخشید.

در کل، تهیه راویولی سوسیس و اسفناج یک فرصت خوب برای آموزش و آشنایی با غذاهای بین‌المللی و ایتالیایی است. این غذا با طعم خوشمزه و دلپذیر خود مورد توجه هر کسی قرار خواهد گرفت.

راویولی سوسیس و اسفناج غذایی بین‌المللی و برای کشور ایتالیا است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در این مقاله از آدرینبلاگ ما را همراهی کنید تا طرز تهیه راویولی سوسیس و اسفناج را آموزش دهیم.مواد لازم جهت تهیه راویولی سوسیس و اسفناج:اسفناج خرد شده۸ پیمانهسوسیس۴ عدد بزرگپیاز ریز خرد شده۱ عدد متوسطسیر ریز خرد شده۲ حبهروغن زیتون۳ قاشق غذاخوریپنیر پارمزان رنده شده۱/۲ پیمانهتخم مرغ۱ عددنمک و فلفل سیاهبه میزان لازم مواد لازم جهت تهیه سس راویولی سوسیس و اسفناج:روغن زیتون۲ قاشق غذاخوریسیر ریز خرد شده۲ حبهفلفل قرمز آسیاب شده۱/۲ قاشق چای‌خوریگوجه فرنگی رنده شده۸۰۰ گرمخامه زده شده۱/۲ قاشق چای‌خوریجعفری یا ریحان ساطوری شده۱/۴ پیمانهنمک و فلفل سیاهبه میزان لازممراحل تهیه راویولی سوسیس و اسفناجدر ادامه طرز تهیه راویولی سوسیس و اسفناج را آموزش داده‌ایم:مرحله اول: خمیر راویولی آماده کرده و مواد میانی آن را درست کنیددر این مرحله برای درست کردن مواد میانی راویولی ابتدا اسفناج را پاک کرده و بشویید. سپس اسفناج را خرد کرده و به همراه مقداری روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.داخل تابه‌ای دیگر ۴ عدد سوسیس را خرد کرده و با روغن تفت دهید تا سرخ شوند. در ادامه سوسیس‌ها را از تابه خارج کرده و پیاز خرد شده را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس نمک و فلفل را افزوده و در این مرحله سوسیس و اسفناج سرخ شده را داخل تابه بریزید و هم بزنید. در ادامه یک تخم‌مرغ را افزوده و مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.مرحله دوم: روی خمیر راویولی را از مخلوط اسفناج بریزیدمقداری آرد روی سطح صاف بپاشید و خمیر راویولی را روی آن پهن کرده و با وردنه باز کنید. روی نیمی از خمیر در اندازه‌های یکسان از خمیر راویولی چهار گوش درست کرده و داخل آن‌ها را از مخلوط اسفناج بریزید.نیمه خالی خمیر را روی نیمه پر تا زده و پهن کنید. بخش‌های خالی خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبند. سپس فاصله بین راویولی‌ها را برش زده و به شکل مربع‌های یک اندازه برش بزنید. با کمک چنگال گوشه‌های خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبند.مرحله سوم: راویولی‌ها را داخل آب جوش بپزیدراویولی‌ها داخل آب جوش بریزید تا بپزید و روی آب شناور شوند. سپس آن‌ها را خارج کرده و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه لازانیا اسفناج و قارچمرحله چهارم: سس راویولی را آماده کنیدبرای تهیه سس راویولی ابتدا سیر را خرد کرده و با روغن زیتون سرخ کنید. در ادامه گوجه‌ فرنگی رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید و بگذارید بجوشد.سپس نمک و فلفل را افزوده و بعد از ده دقیقه خامه را نیز افزوده و خوب مخلوط کنید. در انتها جعفری و ریحان خرد شده را داخل مواد سس ریخته و بگذارید روی حرارت ملایم غلیظ شود.مرحله پنجم: راویولی‌ها را با سس گوجه، پنیر و برگ ریحان تزئین کنیدراویولی‌های آماده شده را داخل ظرف مناسب کشیده و روی آن سس گوجه بریزید. تا راویولی‌ها داغ است روی آن پنیر بپاشید و با چند برگ ریحان تزئین کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودینگ سوسیس رستورانینکات تکمیلی در تهیه راویولی سوسیس و اسفناجدر ادامه به ۲ نکته طلایی برای تهیه راویولی سوسیس و اسفناج اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.پس از آبکش کردن راویولی‌ها، می‌توانید آن‌ها را به همراه پنیر داخل فر قرار دهید تا برشته شوند.به جای آبکش کردن راویولی‌ها می‌توانید آن‌ها را داخل روغن سرخ کنید.در این مطلب از مجله آشپزی آدرینطرز تهیه راویولی سوسیس و اسفناج که یک غذای ایتالیایی است را شرح دادیم. این غذا را می‌توانید برای وعده ناهار، شام یا به عنوان پیش‌غذا سرو کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

  • برچسب ها:
  • اشتراک گزاری:

مطالب مرتبط

ارسال نظر

شما اولین نفری باشید که در مورد پست مربوطه نظر ارسال میکنید...
شبکه های اجتماعی ما
لینک های مفید