آخرین فرصت برای واریز مرحله سوم کالابرگ رسیده است! اطلاعات بیشتر در اینجا!
مرحله سوم کالابرگ یک فرصت برای شرکتها و توسعهدهندگان است تا محصولات خود را به بازار عرضه کنند. در این مرحله شرکتها باید پیشنهادهای خود را در کالابرگ معرفی کنند و توضیحات کاملی در مورد محصولاتشان ارائه دهند تا مصرف کنندگان بتوانند تصمیم خرید بهتری بگیرند. این مرحله مهم برای تبلیغ و ترویج کالاها و بهبود فروش محصولات است.
تغییرات زمان واریز برای مرحله سوم کالابرگ به شرح زیر است: شرکتها میتوانند پس از تایید ارائه محصول اقدام به واریز هزینهها نمایند. پس از انجام این عملیات، محصولات آماده عرضه و فروش به مصرف کنندگان خواهند بود.
این تغییرات با هدف بهبود فرایند ارائه محصولات و برآورده کردن نیازهای شرکتها و مصرف کنندگان اعمال شده است. این اقدام باعث افزایش سرعت و کارایی در فعالیتهای بازاریابی و فروش محصولات خواهد شد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، سید رضا یحیوی با اعلام اینکه سومین مرحله از واریز یارانه مضاعف طرح فجرانه ۲۰ فروردین انجام میشود، افزود: در ۲ نوبت اجرای این طرح، بیش از ۷۸ هزار میلیارد به سمت سفره غذایی مردم هدایت شده است و ۸۷ درصد مردم در نوبت اول از این طرح استقبال کردند.
وی با تاکید بر اینکه در اسفندماه استقبال خوبی از فرایند خرید از فروشگاههای اینترنتی با استفاده از کالابرگ انجام شد، اظهارکرد: مردم با استفاده از فروشگاههای متصل به طرح کالابرگ الکترونیکی خریدهای خود را از اسنپ مارکت و دیجی کالا بهراحتی انجام دادند و بسته خود را از طریق پیک در منزل خود تحویل گرفتند.
مشاور معاون وزیر رفاه اجتماعی درباره میزان استقبال از طرح فجرانه کالابرگ گفت: در دوره نخست واریز طرح فجرانه کالابرگ بیش از ۸۷ درصد مردم از یارانه مضاعف استفاده کردند. در مرحله بعدی که مربوط به اسفند ماه بود این مشارکت به ۷۵ درصد رسید که دلیل کاهش آن نیز این بود که مردم درگیر خرید نوروز و سفرهای نوروزی بودند.
یحیوی تاکید کرد: در این مدت استقبال دهکهای یک تا سه درآمدی جامعه از این طرح، به بیش از ۸۸ درصد رسیده که نشان میدهد دولت سیزدهم به اهداف خود که ارتقا امنیت غذایی دهکهای درآمدی پایین بوده جامع عمل پوشانده است.
وی با تاکید بر اینکه زمانی که از استقبال ۹۰ درصدی مردم از یک طرح صحبت میکنیم؛ یعنی توسعه طرح عالی بوده و دسترسی مردم به فروشگاه تا سطح روستاها امکانپذیر بوده، تصریح کرد: در آخرین آمار مربوط به ۵۲ روز نخست طرح فجرانه، بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان توسط دولت در قالب یارانه و بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان آورده مردم را تشکیل داده که به این واسطه ۷۸ هزار میلیارد تومان در ۵۲ روز به سمت سفره غذایی مردم روانه شده و در کنار آن تولید داخل رونق گرفته و کارخانهجات غذایی هم توانستهاند تولید خود را افزایش دهند.
مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: علاوه بر این رفتار اقتصادی و اجتماعی مردم و صاحبان فروشگاهها نسبت به خرید اعتباری شکل گرفته است که این مهم نیز از دستاوردهای دولت است.
یحیوی گفت: طرح فجرانه یک طرح سه ماهه است که دولت منابع خود را برای همین سه ماه تامین کرده است، اگر قرار باشد این مسیر ادامه پیدا کند، حتما در دولت مطرح و پس از آن اعلام میشود تا مردم در جریان آن قرار بگیرند.
مرحله جدید و بزرگ طرح ملی کالابرگ الکترونیکی با عنوان «طرح فجرانه» در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوار یارانهبگیر با اولویت خانوار دهکهای پایین جامعه(اول تا هفتم) همزمان با چهلوپنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از ۱۷ بهمنماه آغاز و تا ۱۷ اردیبهشتماه امسال ادامه خواهد داشت. در این طرح اعتبار خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از ۱۲۰ هزار تومان به ۲۲۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.
۱۱ قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخممرغ و حبوبات و با قیمتهای مبنای سال ۱۴۰۱ است که مابهالتفاوت قیمتها با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تأمین خواهد شد.
قیمت روز سبد مشتمل بر ١١ قلم، ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهکهای اول تا هفتم درآمدی در صورت خرید بسته میبایست قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان پرداخت کنند و مابهالتفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تأمین میشود.
در طرح جدید شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه حذف شده و اعتبار تشویقی(۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار یارانهبگیر بهصورت مجزا یارانه نقدی خود را ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت بهصورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف میشود. خانوار میتواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کنند.
متقاضیان استفاده از کالابرگ الکترونیکی میتوانند با مراجعه به فروشگاههای طرف قرارداد شبکه ملّی اعتبار(۲۱۰ هزار فروشگاه خُرد و فروشگاههای زنجیرهای افقکوروش، جانبو، هفت، دیلیمارکت، گندم، هایپرفامیلی، والمارکت، محسن، مینومارت، ترقی و فروشگاههای اینترنتی اسنپ مارکت و دیجی کالا) نسبت به خرید اقلام اساسی اقدام کنند.
- برچسب ها: اخبار اقتصاد کلان کالابرگ